Sex za peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.16 11:53

@nostress ano nekdy to ponizujici je. Zvlast kdyz dorazi nekdo starsi a neni ti moc sympatickej. A ty se musis premoct a udelat mu co chce. Ale zase z takovych vytahnes vic penez. Jinak moje rodina o tom nevi. Mam jen mamku a sestru. Obe to nevi a netusi. Pritele ted nemam a ani nechci. Kdo by taky chodil s devkou. A navic mam nekdy sexu a toho okolo tak nejak mjad hlavu a kdyby mi pak doma pritel rekl ze chce sex tak bych to uz nedala :-(

• Citovat
  • Upravit
14642
9.8.16 12:00
@Anonymní píše:
@nostress ano nekdy to ponizujici je. Zvlast kdyz dorazi nekdo starsi a neni ti moc sympatickej. A ty se musis premoct a udelat mu co chce. Ale zase z takovych vytahnes vic penez. Jinak moje rodina o tom nevi. Mam jen mamku a sestru. Obe to nevi a netusi. Pritele ted nemam a ani nechci. Kdo by taky chodil s devkou. A navic mam nekdy sexu a toho okolo tak nejak mjad hlavu a kdyby mi pak doma pritel rekl ze chce sex tak bych to uz nedala :-(

Už z tvého psaného projevu cítím, že jsi velmi nešťastná z toho všeho. Nic nemusíš, pokud jsi svobodná bytost.Nebo je v tom ještě něco jiného, co tě svazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 12:02

@Havran007 tak zvladam to. Jeste si myslim ze tak 1-2 roky a muzu toho nechat. Pak uz budu mit i nasetreno a muzu jit odsud pryc ;-) jestli nato zapomenu to nevim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.16 12:06

@nostress ano je v tom bohuzel jeste neco. Takze jak jsem psala. Jeste tak 1-2 let a muzu jit. Jinak obcas opravdu nestastna jsem. Zrovna minuly tyden prisel jeden klient a to jsem myslela ze nedam. Ale nakonec priplatil a kvuli tem penezum jsem to dala.

• Citovat
  • Upravit
14642
9.8.16 12:08

-

Příspěvek upraven 23.03.19 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 12:12

@nostress ja se o tom nebojim psat tady. Pokud chces cokoliv vedet klidne se ptej. Mozna casem zpravu napisu ale ;-)

• Citovat
  • Upravit
1951
9.8.16 12:22

Musíš to brát tak, že k Tobě často přijdou muži v soukromém životě neúspěšní, neschopní a takovému chlapovi po zaplacení bydlení a jídla zůstane pár tisíc měsíčně.. Takže na tu chvilku s Tebou musí dělat týden až dva ve fabrice - takový člověk Tě ponížit nemůže:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
9.8.16 12:28
@Anonymní píše:
@nostress ja se o tom nebojim psat tady. Pokud chces cokoliv vedet klidne se ptej. Mozna casem zpravu napisu ale ;-)

Chápu…Tady jde i o to, že tě tvá minulost může dostihnout, když to budeš nejméně čekat. Ani nevíš kdy a jak se to může provalit.Co by se stalo, když by se to dozvěděla třeba tvoje máma, nebo sestra? Co tě teda tak svazuje, že nemůžeš
vykonávat normálůní práci? Jsou to drogy, nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 12:32

@Havran007 dekuju za podporu. Mozna by ses divil co obcas prijde za muze. Za chvili ma jeden prijit tak uvidime co z nej vypadne. Ale rikal ze by chtel jen oral takze tak za 10 minut max. zase pujde :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.16 12:39

@nostress snad se to neprovali. Ja to delam v Praze a mama a sestra jsou na morave. Urcite zadne drogy a nic podobneho. Svazuje me financni zavazek vuci majiteli toho privatu. Tehdy jsem si od nej pujcila penize (ale to jsem nevedela ze dela toto) a pak kdyz jsem mela ten problem s penezna tak jsem to musela nejak vyresit a hlavne mu to nejak platit.

• Citovat
  • Upravit
14642
9.8.16 12:45
@Anonymní píše:
@nostress snad se to neprovali. Ja to delam v Praze a mama a sestra jsou na morave. Urcite zadne drogy a nic podobneho. Svazuje me financni zavazek vuci majiteli toho privatu. Tehdy jsem si od nej pujcila penize (ale to jsem nevedela ze dela toto) a pak kdyz jsem mela ten problem s penezna tak jsem to musela nejak vyresit a hlavne mu to nejak platit.

Toho jsem se taky obávala. Držím ti moc palce, ať to zvládneš. Je to škoda. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
9.8.16 12:48
@Anonymní píše:

Kolik ti zbývá doplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 13:11

@nostress dekuju. Tak klient odesel :-D
@Premek_Orac chces mi pujcit snad :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.16 13:55

Tak okolo 14:30 dorazi dalsi klient ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.16 15:52

A pan uz odesel. Byl tady hodinku :-D Prijemny starsi muz :-) A asi to vypada ze na 16:30 bude dalsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky