Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saatine píše:
Neumím lhát, odmlčím se.. Zamumlám eh.. A nicKdyby se mi chlap nelíbil, smrděl nebo cokoliv tak bych se xichtila, že by mi asi flákl
Já to same..jsem extrémně vybirava, a když mne někdo pritahuje, je to skoro zázrak… S nějakým obludou bych prostě nebyla schopna
@Venetia No jestli jsi extremne vybirava, nemela jsi problem se vztahama? Napada me situace, kdy se ti teda precejen nekdo libi, jdes po nem, ale ouha - on je ten samej pripad, extremne vybiravej a ty nejsi uplne to ono…
Nebo jeste jinak - pokud je problem, ze te skoro nikdo nepritahuje, tak jsi pomerne hodne omezena ve vyberu, co se treba osobnosti nebo ostatnich vlastnosti tyce. Kdyz uz se ti teda libi, co kdyz to bude uplnej blb?
@houbikek kazdy ma jine priority, ja jsem taky sakra vybirava, ale co se libi me, nemusi se libit ostatnim ![]()
@houbikek píše:
@Venetia No jestli jsi extremne vybirava, nemela jsi problem se vztahama? Napada me situace, kdy se ti teda precejen nekdo libi, jdes po nem, ale ouha - on je ten samej pripad, extremne vybiravej a ty nejsi uplne to ono…Nebo jeste jinak - pokud je problem, ze te skoro nikdo nepritahuje, tak jsi pomerne hodne omezena ve vyberu, co se treba osobnosti nebo ostatnich vlastnosti tyce. Kdyz uz se ti teda libi, co kdyz to bude uplnej blb?
Mám problém a jsem hodně omezena ve výběru…na blby si nemůžu stěžovat, to se mi nestalo, ale hodně začínajících vztahu jsem ukončila kvůli chybějící chemii.
Pokud to opravdu klaplo tak mi imponoval jako chlap celkove
@omites píše:
Ja ti nevím, asi na to nemam žaludek. Nechat se osu…, pak to zinkasovat. Jsem holt pitoma, když soulozim zadarmo s tím, kterého si vyberu.
Ale jdi. Právě mi jde o to, že nespadla do ještě horšího bahna a jak píše, už to nedělá. Takže za to si podle mě zaslouží povzbuzení.
Ono je dost holek, který to udělají v nouzi a pak už u toho zůstanou, protože je to pro ně jednoduchej a rychlej výdělek. Přitom to jsou holky, který by úplně v pohodě získali normální kancelářskou práci.
@Premek_Orac píše:
Ale jdi. Právě mi jde o to, že nespadla do ještě horšího bahna a jak píše, už to nedělá. Takže za to si podle mě zaslouží povzbuzení.
Ono je dost holek, který to udělají v nouzi a pak už u toho zůstanou, protože je to pro ně jednoduchej a rychlej výdělek. Přitom to jsou holky, který by úplně v pohodě získali normální kancelářskou práci.
ano nechala jsem toho je to asi 10 let. Ted mam manzela a dite a delam na mestskem urade
Radeji anonym ![]()
Ja v soucasne dobe delam na privatu. Jsem tam cca 2 roky.
@Anonymní píše:
Radeji anonym
Ja v soucasne dobe delam na privatu. Jsem tam cca 2 roky.
Mohu se zeptat, proč to děláš?
@nostress vyhodili me z jednoho bytu. Dluzila jsem 3 najimy. Prisla jsem totiz o dobrou praci a mela jeste pujcku. Tu jsem platila a musela platit. A na najem uz mi nezustalo. Pak jsem nasla inzerat kdyz jsem byla uz zoufala a rekla si ze to teda zkusim. Jestli to dam nebo ne jsem netusila. Bylo mi ze sebe i zle kdyz jsem tam poprve prisla.
@Anonymní píše:
@nostress vyhodili me z jednoho bytu. Dluzila jsem 3 najimy. Prisla jsem totiz o dobrou praci a mela jeste pujcku. Tu jsem platila a musela platit. A na najem uz mi nezustalo. Pak jsem nasla inzerat kdyz jsem byla uz zoufala a rekla si ze to teda zkusim. Jestli to dam nebo ne jsem netusila. Bylo mi ze sebe i zle kdyz jsem tam poprve prisla.
To věřím, mě už jenom ta představa dělá husí kůži. Máš nějakou školu, nebo obor,
ve kterém by jsi našla uplatnění?
@nostress. Tak po pravde casem si nato zvyknes a prekonas to. Ted uz to tak neberu a ani zle mi neni. Ale pamatuju si ze kdyz odesel prvni zakaznik tak jsem pak v tom pokoji asi 15 minut brecela nez jsem vysla ven z pokoje. Jinak ja mam gympl.
@Anonymní píše:
@nostress. Tak po pravde casem si nato zvyknes a prekonas to. Ted uz to tak neberu a ani zle mi neni. Ale pamatuju si ze kdyz odesel prvni zakaznik tak jsem pak v tom pokoji asi 15 minut brecela nez jsem vysla ven z pokoje. Jinak ja mam gympl.
Tak to je škoda, že holka s gymplem se takto ponižuje, promiň. Nesoudím tě, spíše mi to je moc líto, že jsi nezkusila jiné varianty řešení tvého problému.
Myslím, že si časem přestaneš vážit sama sebe.Je to škoda, věřím, že máš na víc.
@nostress Urcite jsem to ze zacatku resila jinak. Tohle opravdu nebylo prvni co me napadlo ale posledni. A nemam v planu to delat dlouho. Musim jen vse zplatit a nco nasetrit. Sama sebe si zatim vazim. Spis ty chlapy jsou obcas takovy ze ti sem tam daji najevo ze jsi jen devka. To to pak cloveka zamrzi ale pak musi uznat ze vlastne devka jsem tak co bych chtela.
@Anonymní píše:
@nostress Urcite jsem to ze zacatku resila jinak. Tohle opravdu nebylo prvni co me napadlo ale posledni. A nemam v planu to delat dlouho. Musim jen vse zplatit a nco nasetrit. Sama sebe si zatim vazim. Spis ty chlapy jsou obcas takovy ze ti sem tam daji najevo ze jsi jen devka. To to pak cloveka zamrzi ale pak musi uznat ze vlastne devka jsem tak co bych chtela.
Hmm, je to určitě velmi ponižující. A tvoje rodina to ví, že děláš tohle?
Tak hlavně že jsi to zvládla, teď už bude jenom lépe. Čas všechny rány zahojí a než se vdáš, tak na to zapomeneš.)