Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosím vás, nejsem zákazníkJen prostě potřebuji vědět, jak to teď chodí, jestli se u toho musí líbat na pusu a tak
Je mi jasný že to je o tom, jak si to kdo nastaví, ale nejsem špína co stojí u silnice a bere všechno, zajímám se jen o pány, co nudí jejich manažerský život a potřebují upustit páru
o moralizování nestojím, jsem v těžký finanční situaci a jelikož sem hodně píšu, proto anonym. Takže prosím zachovat.
Proste kurv. a
.Nic proti, ale je to tak.
Jedna moje blízká kamarádka tancuje u tyče. Chlap se na ni vykašlal, zbyla ji hypotéka, leasing na auto… Tancuje úplně nahá, má plat + provize za pití, které si chlapi objednají když je dohodí barmanovi… Jak říká (a nemám důvod ji nevěřit) sex ne, ale vrtět zadkem chlapovi centimetr před obličejem s tím problém nemá… Co mám já za měsíc, má ona za dva dny…
Platím jak mourovatej, vzhled nic moc, pristup nic moc… manželství je pro muže ta nejhorší forma placeného sexu.
![]()
@MartinKa36 píše:
Platím jak mourovatej, vzhled nic moc, pristup nic moc… manželství je pro muže ta nejhorší forma placeného sexu.![]()
![]()
![]()
![]()
A hele, pán bude filosof
![]()
@Anonymní píše:
@tzipora Díky za normální komentářKoukala jsem, mám před sebou svoje poprvé (v tomto) a dobře se necítím, nicméně už fakt netuším kudy kam. S tím líbáním jsem si to myslela, jen jsem si chtěla ověřit.
Nesoudim, ale v první řadě bacha na nemoce, za takový HIV nestojí žádný peníze a fakt to není jen záležitost nějakých socek a fetaku. A dál taky to, že půjdeš s úplně cizím člověkem někam do soukromí a nevíš, co ti může udělat… A jinak jak píše @Janli, ti chlapi budou chtít všelicos…
@Mialina Věřím, že zakladatelka použije ochranu. Zbytečně bych ji neděsila. Už tak to pro ní musí být těžké.
A jak se tady zmiňují ty praktiky, tak já bych udělala vše proto, abych je dělat nemusela.
Snažila bych se to nějak okořenit, na začátku striptýz, krásné sexy prádlo, masáž. Prostě aby muž neměl pomyšlení na nějaké bůhvíjaké praktiky. ![]()
Pročti norníka, tam je názorů od těch, co si za sex platí, až moc.
Zeptala bych se manžela, ale furt si trva na tom, že štětkám sice volal, ale za žádnou nebyl ![]()
@tzipora píše:
A jak se tady zmiňují ty praktiky, tak já bych udělala vše proto, abych je dělat nemusela.Snažila bych se to nějak okořenit, na začátku striptýz, krásné sexy prádlo, masáž. Prostě aby muž neměl pomyšlení na nějaké bůhvíjaké praktiky.
Jenže oni kvůli těm praktikám prostitutky hledají. O masáž za dva litry fakt nikdo nestojí. K prostitutkách chodí, protože chtějí to, co jim doma manželka není ochotná poskytnout. A za svoje peníze si chtějí náležitě užít. To jen, aby si zakladatelka pořádně uvědomila, do čeho jde. Pokud bude dělat jen to, co si ona představuje, tak bude muset obsluhovat jen zoufalce, co jinak ženskou nesbalí. Pokud chce klientelu na úrovni, musí poskytovat něco hodně navíc. A hlavně nekoukat na Pretty Woman ![]()
@Janli píše:
Jenže oni kvůli těm praktikám prostitutky hledají. O masáž za dva litry fakt nikdo nestojí. K prostitutkách chodí, protože chtějí to, co jim doma manželka není ochotná poskytnout. A za svoje peníze si chtějí náležitě užít. To jen, aby si zakladatelka pořádně uvědomila, do čeho jde. Pokud bude dělat jen to, co si ona představuje, tak bude muset obsluhovat jen zoufalce, co jinak ženskou nesbalí. Pokud chce klientelu na úrovni, musí poskytovat něco hodně navíc. A hlavně nekoukat na Pretty Woman
A teď mě napadlo ještě. Viděla jsem rozhovor někde nebo článek, to je jedno. Prostitutka právě říkala, že nejlepší byli tzv. obyčejní, normální muži, taťkové od rodin. Ti vysoce postavení muži měli nejvyšší nároky…
@Janli píše:
Jenže oni kvůli těm praktikám prostitutky hledají. O masáž za dva litry fakt nikdo nestojí. K prostitutkách chodí, protože chtějí to, co jim doma manželka není ochotná poskytnout. A za svoje peníze si chtějí náležitě užít. To jen, aby si zakladatelka pořádně uvědomila, do čeho jde. Pokud bude dělat jen to, co si ona představuje, tak bude muset obsluhovat jen zoufalce, co jinak ženskou nesbalí. Pokud chce klientelu na úrovni, musí poskytovat něco hodně navíc. A hlavně nekoukat na Pretty Woman
Tady ještě ale záleží na dominanci a submisivitě toho muže. Pokud bude submisivní, vše je v naprostém pořádku a zakladatelka si může dělat co chce…
Děkuji moc všem, co mi včera cokoli napsali.
Chci jen říct, že jsem nakonec nešla, nemohla jsem. A nikdy ani moct nebudu, vlastně obdivuju všechny co na to mají žaludek, mě ze sebe bylo zle ač jsem ještě nic neudělala. Tak hezký den všem, hrozně se mi ulevilo, budu problémy řešit jinak
@Anonymní píše:
Děkuji moc všem, co mi včera cokoli napsali.Chci jen říct, že jsem nakonec nešla, nemohla jsem. A nikdy ani moct nebudu, vlastně obdivuju všechny co na to mají žaludek, mě ze sebe bylo zle ač jsem ještě nic neudělala. Tak hezký den všem, hrozně se mi ulevilo, budu problémy řešit jinak
Mně na šlapání nic obdivuhodného nepřijde. Spíš mi přijde obdivuhodné, když se někdo snaží dostat z problémů cestou, která je sice složitější, ale nemusí kvůli tomu rezignovat na svoji důstojnost. Hodně štěstí.
@welovefashion píše:
a smlouva je pouze ústního charakteru
looooool. Ale hlavne u toho nesislat a neslintat, mluvit se musi srozumitelne i s plnymi usty. Jinak je ta smoulva napadnutelna.