Sex za peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
5.8.16 12:48
@Stepanka99 píše:
Ahoj.
Zajimalo by me jestli mate nejaka zkusenosti se sexem za penize? Nebo jestli vam nekdo nabidl ze vam zato zaplati? A pokud ano tak jake to bylo nebo jak to vzniklo?

jako stalo se, ovšem nedoplatil by se :lol: kdybych na to čistě teoreticky přistoupila, tak by ho večer s 20 šlapkama vyšel levněji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 12:50

@houbikek z 99% to druhe. Malo kdy se ti stane ze ten chlap je ti sympatickej a libi se ti a tim padem si to trosku uzijes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 12:52

@Saatine Odmitnout muzes. Na private je to teda snazsi nez v klubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 12:58

@Saatine pretvarovat se casem naucis. Ze zacatku to jde blbe a pozna to na tobe. Pak kdyz uz to umis tak je to lehci. Ty sice v sobe mas porad ten blbej a divnej pocit ale chlap to nepozna. A pokud mu udelas vse co chce tak uz tuplem nepozna protoze je spokojenej ze ma prazdnej pytlik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
5.8.16 13:08
@Saatine píše:
Jinak k tomu bytu, že se tam tohle dělo jsem zjistila, až když mě kontaktovala policie, že prý se tam po mě nastěhovala nějaká holka, které nebylo ani 15 a jela v tom s nima. Koukala jsem na ně jak cvok, že o ničem nevím. Oni na mě taky čuměli, chvíli nevěřili, že jsem to mohla nevědět. A když mi pak vše detailně řekli, tak jsem střídavě bledla a koulila oči :DD

Zajimave do jake situace se muze nekdy nekdo dostat. Fakt si nedovedu predstavit, ze se nekdo do takoveho bytu priplete nahodou a byt tema policajtama, tak ti neverim. Tady o nic neslo, ale zjevne se to muze stat i u vaznejsich veci. Pak asi vazne nekdo sedi nevinnej. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.16 13:11

Radši anonym :mrgreen:
když jsem byla těhotná už s pořádným bubnem tak jsem šla za kamarádkou a vracela se po 10té večer a za chvíli měl manžel končit po odpolední tak jsem si řekla, že na něj počkám, protože bych musela sama přes parčík. Tak jsem si stoupla k místu kde přes den prodávají zeleninu, ovoce atd. No tak si tam tak stojím a kolem mě pořád procházely samé holky nejstarší tak 20 let. Furt mi to nedocházelo a najednou kolem mě začalo projíždět auto s takovým starým slizounem, začalo mi to být nepříjemné tak jsem furt popocházela sem a tam když v tom ke mě přišla jedna a říká mi ty toho se neboj on ti nic neudělá, ale málo platí.
V tu chvíli mě málem trefilo a jenom jsem zařvala ale já nejsem šlapka čekám tu na manžela a zrovna jsem ho už viděla přicházet tak jsem se i s bubnem k němu rozběhla skočila mu kolem krku a odmítala se pustit, takže mě takhle táhnul skoro až domů :mrgreen: :mrgreen: a když jsem to na druhý den říkala mojí mamce tak se začala smát až se popadala za břicho a že si prý když mám pozastavenou živnost aŤ jí obnovím a dám si tam ceduli night club Zelenina a rozjedu byznys a legraci si ze mě dělala ještě pěkně dlouho :mrgreen: :mrgreen: no kdo měl vědět, že tam je působiště starého řemesla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
126
5.8.16 13:26
@Anonymní píše:
Jednou jsem hledala podnájem. Našla jsem. Nastěhovala jsem se tam. Vše vypadalo velmi slušně čistě. Majitel mě večer pod pohrůžkou zabitím znásilnil :,( Pak se zjistilo že je to takovej nenápadnej bordel. A krypl dostal 3 letou podmínku.

tak tohle jsou situace kdy je cloveku opravdu zle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
5.8.16 13:33
@Saatine píše:
Jak se člověk dokáže přetvařovat? Na mě můj chlap setsakra pozná i jen to, když se mi moc do sexu nechce :D

Tak je to hokna ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
5.8.16 13:41
@Stepanka99 píše:
@Frnda Nemyslela jsem primo rajcuje ale diky za odpoved. Jinak te jen poopravim ze za benize to neni stejne jako zadarmo ;-) Znam z vlastni zkusenosti ;-)

Já taky. Když jdu v práci na velkou, je to vlastně taky za prachy a je to úplně jiný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 13:41

@Saatine tak pretvarovani to narocne je v tomto to mas pravdu. Zvlast kdyz ten pan je treba starsi rocnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.8.16 13:42
@Stepanka99 píše:
Ahoj.
Zajimalo by me jestli mate nejaka zkusenosti se sexem za penize? Nebo jestli vam nekdo nabidl ze vam zato zaplati? A pokud ano tak jake to bylo nebo jak to vzniklo?

Jo nabídl, nějaký chlap ve vlaku…jak to vzniklo? Z ničeho nic, přisedl si a zeptal se…hooodně rychle jsem si přesedla :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 13:46

@Pedro 00 prosimte radsi nic nepis nez tyhle blbe kecy! Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 13:50

@Kotatko03 tak to musel byt sok :-D Hlavne ze pak dal pokoj uz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
5.8.16 13:56

Nezkoušel jsem a asi ani nebudu. Bylo by mi blbé vzít si za to peníze, zvlášť pokud by to byla třeba samoživitelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 14:03

@Havran007 myslim ze samozivitelka by za nikym ani nesla :-D Tam to myslim nehrozi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí