Sex za peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10244
5.8.16 11:41

@catherine100 Byl jsem párkrát svědkem takových nabídek a vždy jsem si říkal, co si o sobě ten chlap myslí, protože většinou to byl nějaký úlisák či hnusák od pohledu. Těch holek mi bylo vždycky líto, pak ho ještě tejden potkávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
5.8.16 11:43
@vonajebohyne píše:
Kvuli tomu ho nebudu rozbijet a o tri stravenky uz me obral @zoidberg .

Letos a o loňské doufám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 11:44

@catherine100 nejake tvoje kolegyne ju? A nebo jako cizinky hoste hotelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.8.16 11:46
@Stepanka99 píše:
@jdukolem to ne jen me to zajima jestli se nekdo prizna :-D

tak s tím bych moc nepočítala :lol:, ale byla tu kdysi diskuze o tom, kdo pracuje jako společnice a docela to tam jelo, akorát nevím, zda i ceny.. no pohledej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 11:49

@jdukolem Taky myslim ze nikdo neprizna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.16 11:50

https://www.emimino.cz/…ankovani/68/
Ale tam uz jsi se sverila ;).
Teda Stepko, ty jsi dabel :mrgreen:, sama lepsi temata. Se doma asi nenudite, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.8.16 11:50

@Premek_Orac vzdycky to byli stari hnusaci (kor v mem veku byl stary kazdy nad 30 :mrgreen: )
Nejdriv jsem z toho byla spatna, pak uz jsem vedela jak je poslat do haje

@Stepanka99 kolegyne,hlavne pokojske

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.8.16 11:53
@vonajebohyne píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/68/
Ale tam uz jsi se sverila ;).
Teda Stepko, ty jsi dabel :mrgreen:, sama lepsi temata. Se doma asi nenudite, vid?

no tak vida ona se s tím Štěpánka nemaže… a co no život máme jen jeden a když je někdo veselej tak je veselej všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Nabízel mi bývalý nadřízený, že mi bude platit, když s ním budu spát… vzhledem k tomu, že jsem neměla zájem, tak nevím, kolik si představoval ;-).

A kamarádce v Praze na ulici nabízel nějaký chlapík za sex 6 tisíc, ale poslala ho kamsi ;-). Ta je ale moc pěkná, takže měla i nabídky na trojku od spolubydlící apod. :-)

• Citovat
  • Upravit
126

@vonajebohyne **ja vim sverila. Proto se ptam jestli jeste nekdo :-) To vis byla jsem mlada a nemela penize. Manzel o me minulosti vi. Navic ted mame vetsinou normalni sex ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 11:55

Moje spoluzacka ze ZS chodila z Vietnamcema za 200KC, aby mela na pivo a cigara. A chlubila se tim kazdymu…Bylo to cca pred 15 lety, bylo ji 15 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.16 11:55
@Stepanka99 píše:
@vonajebohyne **ja vim sverila. Proto se ptam jestli jeste nekdo :-) To vis byla jsem mlada a nemela penize. Manzel o me minulosti vi. Navic ted mame vetsinou normalni sex ;-)

Vsak ano, je to tva vec. Jen ta temata me trochu, priznavam, zaujala. Ale aspon tu neni nuda :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 11:56

@catherine100 A chodili ty kolegyne takhle casto s tema chlapama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.8.16 11:59

@Stepanka99 tak to nevim, nebyly to zrovna moje kamaradky :mrgreen: ale hlavne Ukrajinky tim byly povestne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.8.16 12:01

@vonajebohyne jo jo je to ma vec. Ano nuda tady neni. Nejak me proste posledni dobou nebavi s kamaradkama resit zda prat na 40 nebo 60. Zda koupit tu a tu presnidavku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí