Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co jsem mela nabídky, tak většinou za 5tis.
Nikdy jsem je nevyuzila ![]()
@catherine100 hmm tak to by me nenapadlo ze takhle v hotelech pokojske ![]()
Ma s tim zkusenost plno zenskych, je to nejstarsi remeslo. A kdyz se to tak veme, tak pokud ma chlap penize, tak zadny sex neni zadarmo, protoze zenska vzdycky bude neco ocekavat. Vsak i tady byly diskuze, ze povazujou za samozrejme, ze se za ne plati a ony se odvdeci jinak.. ![]()
@omites Tak to jsi byla ceněná… A je to doklad, že za ty nabídky sis nemohla sama, automaticky nahodili cenu vyšší, než u společnice - profesionálky.
@omites a od koho byli ty nabidky? Sla by jsi za vic? Nebo nikdy?
@Stepanka99 píše:
@Saatine a v tom private byl slusnej frmol vid
A neděláš si ty u tohoto čtení náhodou dobře? ![]()
@Honza 12 píše:
A neděláš si ty u tohoto čtení náhodou dobře?
Jo jednou jsem natrefila na dobrého suveréna, který naprudko zazvonil u nás doma, když mi nebylo ani 18 s tím, že se strašně líbím kamarádovi a že by mi jako dobře zaplatil.
No vyhnala jsem ho tak rychle, dodnes nevím ani kolik, ani kterej kamarád. ![]()
@Honza 12 dobre si nedelam. Dobre si delam u jinejch veci. Navic je mi 34 takze v puberte uz taky nejsem
@Saatine takze holky jeli hlavne pres den
u nas to bylo naopak mi hlavne v noci
@Frnda zajimave. A nikdy te nenapadlo jake by to bylo?
@Stepanka99 No jaký by to bylo..Myslím, že stejně jako zadarmo chlap od chlapa- buď dobrý, špatný, nebo „ujde to“. ![]()
Samotná představa, že by mi měl někdo zaplatit mně sama o sobě nijak nerajcuje pokud tě zajímá tohle.
@Frnda Nemyslela jsem primo rajcuje ale diky za odpoved. Jinak te jen poopravim ze za benize to neni stejne jako zadarmo
Znam z vlastni zkusenosti ![]()
Za penize mas vetsi pocit zodpovednosti za dobre vykonanou praci?
Nebo znechuceni z toho, ze si nevybiras a jdes se slizounem, co si proste zaplati?