Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A pan uz odesel. Byl tady hodinkuPrijemny starsi muz
A asi to vypada ze na 16:30 bude dalsi.
A proč to sem píšeš?
@nostress mela jsem zato ze by vas to treba zajimalo. Ale asi ne tak dam pokoj.
@Anonymní píše:
@nostress mela jsem zato ze by vas to treba zajimalo. Ale asi ne tak dam pokoj.
Je to dost tristní. ![]()
Anonymní, třeba mám občas náladu udělat dobrej skutek, nebo třeba bych ti zkusil říct možnosti, jak se ze závazku dostat rychleji.
Desetitisíce, statisíce, miliony?
Předpokládám to druhé. Pletu se?
A stála ta půjčka či co alespoň za to? Vyřešilo to nějaký fakt blbý problém? Snažím se pochopit, kde se stala ta příčina… Samozřejmě, je to tvůj život a tvé soukromí, takže zda odpovíš je na tobě.
@Premek_Orac takhle. Nebyla to ani tak pujcka. Ja jsem potrebovala nekam hodit autem. Kamaradka si od nej pujcila auto (ja sve nemam) a jelikoz nema kamaradka ridicak musela jsem ridit ja. No a trosku se ta jizda zvrtla a ja to jeho auto totalne zrusila. Byla to moje chyba a jsem ponaucena.
@Premek_Orac Havarijni nemel. Mel jen povinne. Takze mu samozrejme nikdo nic nedal a byl bez auta.
A předpokládám správně, že to tedy byl nějaký člověk z,,branže." Jak jsi přišla ke známosti s takovým člověkem? Nebo jinak - cos předtím dělala?
@Premek_Orac ano je to ten co vlastni ten privat kde delam. A jak jsem psala predtim. To auto si od nej pujcila kamaradka. Ja ho do te doby neznala. Rekla mi to az po te nehode ze to auto neni jeji ani jejich rodicu. Ja ho poznala az po nehode kdyz jsem se snim prisla domluvit jak se dohodneme.