Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@tzipora Díky za normální komentářKoukala jsem, mám před sebou svoje poprvé (v tomto) a dobře se necítím, nicméně už fakt netuším kudy kam. S tím líbáním jsem si to myslela, jen jsem si chtěla ověřit.
Nemáš za co.
Jasný, ještě aby ses cítila dobře. To by bylo trochu divné, ale i takové se určitě najdou. A ty technické, no určitě buď milá a příjemná. Budeš se muset asi přemáhat no. ![]()
@Janli Ten, kterého jsem poznala, stojí samozřejmě o sex atd, ale na druhou stranu i o jakousi společnici na večeře, pracovní cesty a tak dále. Samozřejmě prasárny dělat nebudu, za to mi nestojí ani kotel peněz. Když to nebudu dávat, skončit můžu vždycky. Každopádně momentálně jsou to rychle vydělané peníze, které nutně potřebuji a ani dvě práce mi moc nepomáhají ![]()
@ontarova.stara jako myslíš půjčení kačeny za husu a pytel brambor, jo?
@Lucy75 píše:![]()
technických? jakože zda se platí před úkonem nebo po úkonu a jaké jsou potřeba zásoby prezervativů??
si děláš legraci, ne??
Spis si myslim bezkontaktni platby a tak, ne
myslim, ze zakon o EET se na to nevztahuje ![]()
@Swift píše:
To bude nabídka v bazaru, hlidání tatínků?![]()
![]()
![]()
Zrelaxuji i vaseho tatku zivitele. Zn. Ceny i rizika mirna.
@Janli píše:
Uvědom si, že ti pánové hledají něco, co doma nemají. Většinou je to anální sex, masáž prostaty, lízání análu a podobné praktiky. To, co se jejich manželkám ekluje a milenku se o to stydí požádat. Na obyčejný sex většinou nemají problém najít milenkua pokud ano, tak o takové týpky by jsi asi zase nestála ty. Jestli si představuješ jemnou erotiku a normální sexík jako s přítelem, tak na to z fleku zapomeň. Máš na to?
Nebo taky tzv. girls expierience, to je opak toho všeho co tu píšeš.
@Swift píše:
Nebo taky tzv. girls expierience, to je opak toho všeho co tu píšeš.
Co to je?
@TrueIsFalse píše:
Platí se předem, víc vědět nepotřebuješ
Vivien nabízela ještě extra bezpečný kondomy.
A čistila si zuby zubní nití ![]()
@Kačus82 píše:
Co to je?
To ma byt girlfriend ex. jakoze se chovas jako realna pritelkyne.
@ontarova.stara píše:
To ma byt girlfriend ex. jakoze se chovas jako realna pritelkyne.
Tak to by me nebavilo, toto.
ale realna manzelka…
@Anonymní píše:
@tzipora Díky za normální komentářKoukala jsem, mám před sebou svoje poprvé (v tomto) a dobře se necítím, nicméně už fakt netuším kudy kam. S tím líbáním jsem si to myslela, jen jsem si chtěla ověřit.
Být tebou, tak bych se dohodla dopředu, co rozhodně neděláš. Abys ho nerozparádila a pak odmítla. To by byl asi opravdu naštvaný, pan manažér.
@Russet píše:
Být tebou, tak bych se dohodla dopředu, co rozhodně neděláš. Abys ho nerozparádila a pak odmítla. To by byl asi opravdu naštvaný, pan manažér.
Nebo naopak by potřeboval pošlapat „ego“ podpatkem ![]()