Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní zda se, ze vyuzil tve tisne a „nabidl“ ti zpusob, jak skodu „splatit“ - na prvni pohled mi pripada, ze jde minimalne o dva trestne ciny - lichva(?) - vyuzil tve tisne a uvrtal te do neceho zvlast nevyhodneho, do ceho bys za jinych okolnosti nesla, kuplirstvi - Kdo jiného přiměje, zjedná, najme, zláká nebo svede k provozování prostituce, nebo kdo kořistí z prostituce provozované jiným…
tudiz by se to jednoduse dalo resit trestnim oznamenim, pripadne mu takova moznost lze naznacit
Pokud chces, napis mi SZ a probereme to.
@Premek_Orac @houbikek s tim napadem sice prisel on ale ne hned. Ja mela praci v te dobe. Cca tak pul roku jsem platila jak jsme byli dohodnuty. Jenze pak me vyhodili z prace pro snizovani stavu a uz to jelo
Kyvla jsem natu jeho nabidku asi az po 4 dalsich mesicich.
Prosím, je tu někdo, kdo spal s někým za peníze? Potřebuju se zeptat na pár technických věcí.
díky ![]()
@Anonymní píše:
Prosím, je tu někdo, kdo spal s někým za peníze? Potřebuju se zeptat na pár technických věcí.díky
Platí se předem, víc vědět nepotřebuješ ![]()
technických? jakože zda se platí před úkonem nebo po úkonu a jaké jsou potřeba zásoby prezervativů??
si děláš legraci, ne??
Polykání už není za příplatek, na Ostravsku je to už standard ![]()
@Anonymní píše:
Prosím, je tu někdo, kdo spal s někým za peníze? Potřebuju se zeptat na pár technických věcí.díky
a smlouva je pouze ústního charakteru ![]()
@Janli píše:
Jsi zákazník nebo nastávající prostitutka?
To by mě taky zajímalo
![]()
Prosím vás, nejsem zákazník
Jen prostě potřebuji vědět, jak to teď chodí, jestli se u toho musí líbat na pusu a tak
Je mi jasný že to je o tom, jak si to kdo nastaví, ale nejsem špína co stojí u silnice a bere všechno, zajímám se jen o pány, co nudí jejich manažerský život a potřebují upustit páru
o moralizování nestojím, jsem v těžký finanční situaci a jelikož sem hodně píšu, proto anonym. Takže prosím zachovat.
A s kodem EMIMI50 mate nasledujici anal za polovinu
.
Muze prosim ontar platit stravenkami, pripadne hmotnymi deputaty z druzstva?
Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:35
@Anonymní píše:
Prosím vás, nejsem zákazníkJen prostě potřebuji vědět, jak to teď chodí, jestli se u toho musí líbat na pusu a tak
Je mi jasný že to je o tom, jak si to kdo nastaví, ale nejsem špína co stojí u silnice a bere všechno, zajímám se jen o pány, co nudí jejich manažerský život a potřebují upustit páru
o moralizování nestojím, jsem v těžký finanční situaci a jelikož sem hodně píšu, proto anonym. Takže prosím zachovat.
Nikdy jsem tohle nedělala, ale líbat na pusu určitě ne.
Peníze bych si vzala na 100% předem. A být Tebou kouknu se na inzeráty, kolik ty holky chtějí a za co berou příplatky…Když už to děláš, tak ať z toho něco máš.
@tzipora Díky za normální komentář
Koukala jsem, mám před sebou svoje poprvé (v tomto) a dobře se necítím, nicméně už fakt netuším kudy kam. S tím líbáním jsem si to myslela, jen jsem si chtěla ověřit.
Uvědom si, že ti pánové hledají něco, co doma nemají. Většinou je to anální sex, masáž prostaty, lízání análu a podobné praktiky. To, co se jejich manželkám ekluje a milenku se o to stydí požádat. Na obyčejný sex většinou nemají problém najít milenkua pokud ano, tak o takové týpky by jsi asi zase nestála ty. Jestli si představuješ jemnou erotiku a normální sexík jako s přítelem, tak na to z fleku zapomeň. Máš na to?