Sex za peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10244
11.8.16 14:41

A s tím řešením přišel on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.8.16 15:43

@Anonymní zda se, ze vyuzil tve tisne a „nabidl“ ti zpusob, jak skodu „splatit“ - na prvni pohled mi pripada, ze jde minimalne o dva trestne ciny - lichva(?) - vyuzil tve tisne a uvrtal te do neceho zvlast nevyhodneho, do ceho bys za jinych okolnosti nesla, kuplirstvi - Kdo jiného přiměje, zjedná, najme, zláká nebo svede k provozování prostituce, nebo kdo kořistí z prostituce provozované jiným…

tudiz by se to jednoduse dalo resit trestnim oznamenim, pripadne mu takova moznost lze naznacit

Pokud chces, napis mi SZ a probereme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.16 09:08

@Premek_Orac @houbikek s tim napadem sice prisel on ale ne hned. Ja mela praci v te dobe. Cca tak pul roku jsem platila jak jsme byli dohodnuty. Jenze pak me vyhodili z prace pro snizovani stavu a uz to jelo :-( Kyvla jsem natu jeho nabidku asi az po 4 dalsich mesicich.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.19 14:04

Prosím, je tu někdo, kdo spal s někým za peníze? Potřebuju se zeptat na pár technických věcí. :D díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1774
26.9.19 14:15
@Anonymní píše:
Prosím, je tu někdo, kdo spal s někým za peníze? Potřebuju se zeptat na pár technických věcí. :D díky :kytka:

Platí se předem, víc vědět nepotřebuješ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
26.9.19 14:16

:mrgreen: :mrgreen: technických? jakože zda se platí před úkonem nebo po úkonu a jaké jsou potřeba zásoby prezervativů?? :mrgreen: si děláš legraci, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
26.9.19 14:19

Polykání už není za příplatek, na Ostravsku je to už standard :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
26.9.19 14:24
@Anonymní píše:
Prosím, je tu někdo, kdo spal s někým za peníze? Potřebuju se zeptat na pár technických věcí. :D díky :kytka:

a smlouva je pouze ústního charakteru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.9.19 14:25

Jsi zákazník nebo nastávající prostitutka?

• Citovat
  • Upravit
589
26.9.19 14:27
@Janli píše:
Jsi zákazník nebo nastávající prostitutka?

To by mě taky zajímalo :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 14:30

Prosím vás, nejsem zákazník :lol: Jen prostě potřebuji vědět, jak to teď chodí, jestli se u toho musí líbat na pusu a tak :lol: Je mi jasný že to je o tom, jak si to kdo nastaví, ale nejsem špína co stojí u silnice a bere všechno, zajímám se jen o pány, co nudí jejich manažerský život a potřebují upustit páru :nevim: o moralizování nestojím, jsem v těžký finanční situaci a jelikož sem hodně píšu, proto anonym. Takže prosím zachovat.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
26.9.19 14:34

A s kodem EMIMI50 mate nasledujici anal za polovinu ;).

Muze prosim ontar platit stravenkami, pripadne hmotnymi deputaty z druzstva?

Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:35

• Citovat
  • Upravit
1337
26.9.19 14:35
@Anonymní píše:
Prosím vás, nejsem zákazník :lol: Jen prostě potřebuji vědět, jak to teď chodí, jestli se u toho musí líbat na pusu a tak :lol: Je mi jasný že to je o tom, jak si to kdo nastaví, ale nejsem špína co stojí u silnice a bere všechno, zajímám se jen o pány, co nudí jejich manažerský život a potřebují upustit páru :nevim: o moralizování nestojím, jsem v těžký finanční situaci a jelikož sem hodně píšu, proto anonym. Takže prosím zachovat.

Nikdy jsem tohle nedělala, ale líbat na pusu určitě ne. :) Peníze bych si vzala na 100% předem. A být Tebou kouknu se na inzeráty, kolik ty holky chtějí a za co berou příplatky…Když už to děláš, tak ať z toho něco máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 14:37

@tzipora Díky za normální komentář :hug: Koukala jsem, mám před sebou svoje poprvé (v tomto) a dobře se necítím, nicméně už fakt netuším kudy kam. S tím líbáním jsem si to myslela, jen jsem si chtěla ověřit.

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.9.19 14:39

Uvědom si, že ti pánové hledají něco, co doma nemají. Většinou je to anální sex, masáž prostaty, lízání análu a podobné praktiky. To, co se jejich manželkám ekluje a milenku se o to stydí požádat. Na obyčejný sex většinou nemají problém najít milenkua pokud ano, tak o takové týpky by jsi asi zase nestála ty. Jestli si představuješ jemnou erotiku a normální sexík jako s přítelem, tak na to z fleku zapomeň. Máš na to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky