Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Děkuji moc všem, co mi včera cokoli napsali.Chci jen říct, že jsem nakonec nešla, nemohla jsem. A nikdy ani moct nebudu, vlastně obdivuju všechny co na to mají žaludek, mě ze sebe bylo zle ač jsem ještě nic neudělala. Tak hezký den všem, hrozně se mi ulevilo, budu problémy řešit jinak
Udelala si dobre.Jen bych rada rekla, ze na tom neni co obdivovat. obdivovat se da to, ze clovek sve problemy resi jinak, nez prostotuci, ale ne opacne.
@wildcherry myslela jsem to spíš trochu ironicky, že obdivuju jejich žaludek. Mě se chtělo blít i když jsem ještě nic neudělala..
@Anonymní píše:
@wildcherry myslela jsem to spíš trochu ironicky, že obdivuju jejich žaludek. Mě se chtělo blít i když jsem ještě nic neudělala..
Budu drzet palce, at se co nejrychleji z toho vyhrabes holka ![]()
@wildcherry Díky moc, snad to půjde, pomalu ale půjde. Lepší než tamto ![]()
@Janli píše:
Jenže oni kvůli těm praktikám prostitutky hledají. O masáž za dva litry fakt nikdo nestojí. K prostitutkách chodí, protože chtějí to, co jim doma manželka není ochotná poskytnout. A za svoje peníze si chtějí náležitě užít. To jen, aby si zakladatelka pořádně uvědomila, do čeho jde. Pokud bude dělat jen to, co si ona představuje, tak bude muset obsluhovat jen zoufalce, co jinak ženskou nesbalí. Pokud chce klientelu na úrovni, musí poskytovat něco hodně navíc. A hlavně nekoukat na Pretty Woman
Naprostý souhlas, zažil jsem to jako chlap („zachránce“) a fakt to v reálném životě nedopadá dobře.
@Russet píše:
Vivien nabízela ještě extra bezpečný kondomy.
A čistila si zuby zubní nití
A ve vaně nesměla do hloubky
A taky střílela ústřice ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás, nejsem zákazníkJen prostě potřebuji vědět, jak to teď chodí, jestli se u toho musí líbat na pusu a tak
Je mi jasný že to je o tom, jak si to kdo nastaví, ale nejsem špína co stojí u silnice a bere všechno, zajímám se jen o pány, co nudí jejich manažerský život a potřebují upustit páru
o moralizování nestojím, jsem v těžký finanční situaci a jelikož sem hodně píšu, proto anonym. Takže prosím zachovat.
Obávám se, že taková klientela je snem každé lehké holky.
Realita je někde úplně jinde…
PS: Známý vyšel z jedné nehody hodně potlučený, nemá nohu. Jinak je to slušný člověk co nepije, vydělává, ale se vztahy má problém. Zvládla by jsi někoho takového???
@Nnaud2 píše:
Jedna moje blízká kamarádka tancuje u tyče. Chlap se na ni vykašlal, zbyla ji hypotéka, leasing na auto… Tancuje úplně nahá, má plat + provize za pití, které si chlapi objednají když je dohodí barmanovi… Jak říká (a nemám důvod ji nevěřit) sex ne, ale vrtět zadkem chlapovi centimetr před obličejem s tím problém nemá… Co mám já za měsíc, má ona za dva dny…
Kamarádka ti pěkně kecá, a ty jsi hloupá, že jí to věříš. Tancováním u tyče si žádná ženská v ČR 50,60 litrů (dvojnásobek průměrného platu) nevydělá. 50, 60 si děvče vydělá v nějakym hampejzu v centru Prahy, a je chudák, rozlámaná, roz…ná od vožralejch anglánů.