Zábaly u miminka

54
27.12.17 16:31

Zabaly u miminka

Ahoj maminky, mam 6 mesicni holcicku. Mate nekdo zkusenosti se zabaly u takto malyho prcka, kdyz leky nezabiraji?
Dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
138
27.12.17 16:35

lucika.k

Osobn né, al kamarádka děla, když už léky nepomáhájí… co ti na to řekl lékař? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.12.17 16:36

Zábal nikdy! Když už, to vlazna koupel nebo chladit končetiny. Ale jen, pokud má ruce a nohy horké. Kolik má? Já dlouho? Co jste dali za léky a kolik? Jak pije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.12.17 16:43

No zatim je dobra, ale starsi ted topila 4 dny a vlastne nevim, co bych delala u te male. Lekar nerikal nic, jsme mimo domov na svatky a takto nam dopadla dovolena. Tak se radeji ptam pro strycka prihodu, u starsich vim, ale u 6 mesicni nevim, co kdyztak delat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
27.12.17 16:45

Vcera lekarka na pohotovosti - budto vlazna kratka koupel / psrska, nebo chladive na tříslo či do podpaží, kde vedou velké cévy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.12.17 16:51
@selia píše:
Vcera lekarka na pohotovosti - budto vlazna kratka koupel / psrska, nebo chladive na tříslo či do podpaží, kde vedou velké cévy.

A zkousela jsi? Zabralo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
27.12.17 16:54
@Crackell píše:
A zkousela jsi? Zabralo?

ty trisla ne, uz zabraly antibiotika, ale ty koupele jo, to jsem pouzivala uz predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
27.12.17 16:54

Já spíš napustila vaničku o půl stupně chladnější vodou než byla teplota a malého tam polívala a snažila se chvilku udržet cca 5 minut, potom ven a za půl hodiny vesměs kleslo - praktikovala jsem jen pokud teplota stoupala a nemohla jsem dát ještě léky. Al ručičky a nožičky musí být teplé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.12.17 17:06
@aledud píše:
Já spíš napustila vaničku o půl stupně chladnější vodou než byla teplota a malého tam polívala a snažila se chvilku udržet cca 5 minut, potom ven a za půl hodiny vesměs kleslo - praktikovala jsem jen pokud teplota stoupala a nemohla jsem dát ještě léky. Al ručičky a nožičky musí být teplé!

Takze kdyz mel 38, tak si dala vodu 37 C? To je dost teple, ne? Jen abych kdyztak jeste neprihorsila..horky teplo pri tellote je blby, ja na netu cetla 19C, coz mi zase prijde studene…ach jo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.12.17 17:11
@selia píše:
ty trisla ne, uz zabraly antibiotika, ale ty koupele jo, to jsem pouzivala uz predtim.

A muzes prosim rict, jakou teplotu a jak dlouho?
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.12.17 17:11
@Crackell píše:
A muzes prosim rict, jakou teplotu a jak dlouho?
Dekuju

A pak zabalit do tepla a cekat 30min a bud znova, nebo nechat? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
27.12.17 17:13

Když měl 38 tak 37,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
27.12.17 17:14

19 stupňů by ho zabilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
27.12.17 17:17

Ona ta voda taky pomalu chladne a bude ochlazovat, ale rozhodně se nesmí ochlazovat moc rychle - to hrozí febrilní křeče, stejně jako u rychlého vzrůstu teplot - pozor na to. Hlavně bych u tak malého dítěte konzultovala telefonicky s pohotovostí nebo dětským oddělením v nemocnici - nám vždy poradili co a jak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.12.17 17:26
@aledud píše:
Ona ta voda taky pomalu chladne a bude ochlazovat, ale rozhodně se nesmí ochlazovat moc rychle - to hrozí febrilní křeče, stejně jako u rychlého vzrůstu teplot - pozor na to. Hlavně bych u tak malého dítěte konzultovala telefonicky s pohotovostí nebo dětským oddělením v nemocnici - nám vždy poradili co a jak!

Jenzeholky, my jsme na vesnici, konzultace dela nam vzdy motol, ale tady radeji konzultuji takto, protoze vime, jak jde zdravotnictvi do kytek. Hlavne ze vam to pomohlo, dekuju moc. Obkladt vlazne nekdo zkousel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí