Strhnutá náušnice

1
20.12.17 08:15

Strhnutá náušnice

Ahoj maminky, dceri je 7 mesicu a zatim stale cekam s nastrelenim nausnic, protoze se bojim, ze by si je z ouska strhla. Kdyz je nervozni, boli ji brisko nebo treba u kojeni si obcas za ouska taha nebo si je ruzne krouti. Stalo se nektere z vas, ze by si miminko nausnicky strhlo? Nebo nektera maminka nechtene strhla nausnicky treba pri oblikani? Jak to pak vypadalo a probihalo zahojeni? Predem dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2202
20.12.17 08:27

Ne, nestalo se mi to, mám 2 dcery, náušnice měly nastřelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
20.12.17 08:29

@Evi01 ahoj,dcera ma nausnice od 4 mesicu a nikdy se nic nestalo.Oni ty deti kdyz si za to zatahnou tak to cejti a priste uz to neudela. Myslim ze zadny dite by si za ne nervalo tak moc aby si ji vytrhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.12.17 08:30

Nevím jak u miminka, ségra si strhla náušnici v pubertě, odmítla s tím jít na chirurgii a do dneška má v uchu asi 5 mm díru a to už bude asi 20let. Naštěstí si neroztrhla celý lalůček, takže z dálky to není poznat. A to měla takovou tu malou půlkulatou naušničku co sedí pevně na uchu bez jakýchkoli výstupků.
Neteř má náušnice od tří měsíců, jedno ucho v pohodě a druhé se jí při každém nastydnutí zanítí. Mě uši píchali na vlastní žádost ve 12 letech a žádnou újmu jsem tím neutrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.17 09:20

Ahoj! Dcera má naušnice od 6 měsíců. Bohužel se nám stalo, že si naušnici vytáhla o dvířka skříňky, kterou špatně otevřela. Bylo to asi 3 den po nastřelení. Naušnici jsem tam dala zpět a vše v pořádku. Od té doby bez jakýchkoliv problémů. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31289
20.12.17 09:22

Mám dvě kamarádky, jejichž holčičkám se ucho „zatrhávalo“ - zahnisalo to, ale dalo se to během chvíle vyřešit např. infadolanem. A u ostatních pohoda.
Mě samotné, se třeba začaly zanicovat náušnice z ničehonic asi ve dvanácti letech, pak sem pár let v uších nesnesla nic, hned se to zapalovalo :nevim: Dneska snesu stříbro, ocel, ale bižuterie mi do dvou hodin v uších začne bolet.

Takže ono prostě záleží, jak ten kov kdo snáší, spíš, než že by za tu náušinici nějak tahal, ale myslím, že když bude mít malé pecičky, tak ty moc zatrhnout nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
20.12.17 10:16

Mam dve holcicky, obe nausnice nastreleny, ted uz maji klasicke nausnice a v pohode, neboj se toho, uvidis jak dcerce budou sluset :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí