Zábava pro nemluvňata - tipy na nehračky

573
19.6.12 21:46

Zábava pro nemluvňata - tipy na "nehračky"

Zdravím,
ráda bych sdílela tipy, kterak jinak, než klasickými hračkami, zabavit nemluvně (tedy prcky půl roční až roční,,, mám doma 9-ti měsíčního červíka :) ).
Přívítám jakékoliv tipy a oplátkou poskytuji jednak moje ověřené a jednak získané - rozšiřme seznam :lol:

hračky:
poskytovat na dávky – 3 krabice, po 14-ti dnech obměňovat

hračky-nehračky:
brčka (rozuměj plastové slámky :) )
PET lahve naplněné vodou, rýží apod.
kolíčky na prádlo (asi v počtu 50ks) v plastovém košíku
muchlat reklamni letaky
papírové kapesníčky v obalu
neškodné kabely
v dostupné výšce klíč s kovovou visačkou, kterým lze chvíli lomcovat, vyndat, dát do pusy a zas znovu opakovat postup po zasunutí klíče
balónek od McDonalds na tyčce

jídlo jako hračka:
kukuřičné křupky, rohlík

když už je člověk v koncích:
les minuscules Mrnouskove v TV /na PC

Těším se na Vaše nápady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
19.6.12 21:50

U nás byly v kurzu vařečky a mističky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.6.12 21:55

Nechci být za šťouru, ale brčka mi zrovna jako dobrá hračka teda nepřipadají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.6.12 21:58

Jídelní lžička, plastový talířek, prázdná plastová kojenecká lahev, nafukovací balonky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.12 21:58

U nás jsou hračky nehračky skoro všechny nerozbitné věci :mrgreen:. Jo, a na kolíčky pozor, já chtěla prcka při věšení prádla zabavit, dala jsme mu jeden kolík na hraní, on ho rozebral a to železné si hned strčil do pusy, ještěže jsem byla u něj :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
19.6.12 22:06

@Bublana
My kolíčky nerozděláváme, ale malej si je krásně umí přicvaknout do dlaně. Pořád je chce a vždycky si to přicvakne znovu :-)
Jinak úspěšně krade mobil a ovladače :evil: otvírání a zavírání (práskání)dveřma
nejlepší je - dělat něco co já nechci aby dělal :-) miláček prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.6.12 22:08
@kamiŠ píše:
Nechci být za šťouru, ale brčka mi zrovna jako dobrá hračka teda nepřipadají :nevim:

Nápodobně. U nás teda nemohou být ani letáky a jakékoliv papíry (moje dítě je žere).

U nás vedou staré hodiny s kukačkou, které mu pouštím, na ně se hezky řehtá :palec:
Koš s protáčecím víkem.
Velký polštář ve kterém se válí
Piksla od Sudocremu (honí ji po pokoji)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.6.12 22:10

Mobil - ale zablokuj možnost volání
ovladače
klávesnice od počítače

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
19.6.12 22:10

Dneska mi očesala afrikán, bavilo jí to moc, když jsem jí ho vytáhla z pusy a z ručiček, tak byla moooc smutná.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
19.6.12 22:12
@lucenka píše:
Mobil - ale zablokuj možnost volání
ovladače
klávesnice od počítače

klávesnice u noťasu ovšem už pak nebude klávesnicí, ještěže píšu po paměti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.6.12 22:13

Malýmu jsme udělali jeho vlastní klíče,

miluje obojek psa :roll: má na něm totiž známku. :roll: :mrgreen:

Ke konferenčnímu stolku jsem přivázala kousek látky - tak dlouhé/krátké, aby se nemohl přiškrtit :mrgreen: a tahal za to.

Na stole jsme nechávali starý ovladač

oblíbil si magnety na lednici- plyšáky s magnetama v tlapkách, nebo velké magnety (krteček) - bacha na magnety, které by se mohly odlepit od obrázku a pod.

chodí kramařit šuplík do kuchyně, kam jsem mu dala mističky, cedník a pod

rád rozhazuje srovnané prádlo :roll:

Miluje vysavač :! (musím ho omývat )

vytahuje velké tácy, co mám za linkou :think:

Hodně ho zabavil balonek, který při úderu blikal- pořád s ním házel

jo a bublifuk- sledoval bubliny, bouchal do nich a smál se psovi, který po nich šel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.6.12 22:14

Ha ha :mrgreen:, díky za tipy, mnohé mě opravdu pobavily :lol: :lol: BTW též musí být pod dozorem, protože taky všechno ožužlává…kolíček se mu zatím rozdělat nepodařilo, ale co není, může být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.6.12 22:15
@dagmarkav píše:
klávesnice u noťasu ovšem už pak nebude klávesnicí, ještěže píšu po paměti :jazyk:

klávesnici u noťasu jsem zvládla zrušit sama, proto k němu mám připojenou klasickou. A čekám kdy nepřežije snahy prcka na ní něco napsat :)

• Citovat
  • Upravit
481
19.6.12 22:18

Chi teď když mi do tho komplu tříská jak šílenej, tak jen vzpomínám jak jsem nadávala manžovi, že s tím špatně zachází :-)
Jinak otevírání a zavírání skříněk a šuplíků taky dobrý, hlavně když se po bytě válí moje kalhotky a místo auta na špagátě tahá moji podprdu, která mi teda teď je stejně velká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
19.6.12 22:31

Jo a mám taky jednu nevhodnou: malá mi jednou ztopila krabičku s uchošťourama a vyhrála si s nima hrát asi půl hodiny, možná dýl. vynadavala a rovnala a tak, byla jsem u ní, takže byla v bezpečí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí