Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, v sobotu jedu s detma do Pece a chci se zeptat, jestli nemate nekdo tip na dobrou zabavu pro 3 lete dite. Vim, ze treba ve Spindlu se da vyjet busem na Spindlerovku a tam pujcuji sane-sjede se az dolu po draze. Je neco podobneho v Peci? Lanovka na Ruzovou horu je pry uzavrena
. Relax park, co tam udajne je, moc nevidim pro takove male dite (rychla draha). Dekuji vsem moc za tipy! Sanky a kopec to samo jisti, ale chci byt v obraze. Jo a taky pls, jestli je tam nejaka restaurace s dobrym detskym koutkem. Diky!
Třeba Ti tu někdo poradí, ale za mě bych do Pece už nejela. Jezdíme léta na Harrachov, jednou jsem udělala vyjímku a nelíbilo se mi tam. Navíc syn tam utrpěl úraz vinnou číšníka, takže i když jsme horalové, když slyším Pec, tak se osypu
Mě to tam přijde jako na konci světa, vede tam jen jedna silnice, která v Peci končí. Na Harrachově je vždy spousta zábavy pro děti, koutky v hotelích, tady mi přišlo vše neopravené, zastaralé. Byli jsme jen v koutku hotelu Horizont, ten mi přešel OK, tak to zkusit tam. Jinak jsem možná zaujatá, třeba někdo poradí něco dalšího ![]()
V Peci jsem strávila kousek mládí, diskotéky, pařby uááá
![]()
Pro 3 leté dítě nevím, ale myslím že Ti nejlépe poradí v hotelu nebo penzionu kde budete ubytovaní ![]()
Jinak dítě postavit pod kopec, pěkně hluboký sníh, a když se dostane na kopec dostane bonbonek, ty můžeš čekat někde v putice u teplého čaje
![]()
Bobovka je docela rychlá pro 3 leté dítě, sousedi z penzionu tam byli s malým dítětem, ale my tam nešli. Navíc jsem zvyklá, že na Harrachově chodíme s malým psem do restaurací, v Peci mají všude psi stop stav.Ani psi nesmí být uvázaní u obchodů, takže jsem nevěděla jak nakoupit. Z těch výletů-ještě nebylo špatný dojet do Jánek a tam lanovkou na Černou horu.To by se mohlo 3 leťákovi líbit.
Kousek od tama je moc pekny bazen vhodny pro deti. http://www.volareza.cz/www/index.php?z=1
Jedna se vlastne o vojenskou zotavovnu, ale je pristupny verejnosti. Jeli jsme tam vzdycky po dni na svahu. Bobova draha u hotelu olympie je taky fajn…
@berunka007 píše:
Kousek od tama je moc pekny bazen vhodny pro deti. http://www.volareza.cz/www/index.php?z=1
Jedna se vlastne o vojenskou zotavovnu, ale je pristupny verejnosti. Jeli jsme tam vzdycky po dni na svahu. Bobova draha u hotelu olympie je taky fajn…
Ale Bedřichov zase takový kousek není…
Mas pravdu. Omlouvam se, spletla jsem si to se Svatym Petrem, kde jsme byli my. Takze ani ta bobova draha neplati. Pardon ![]()
Relax park v Peci zkusit určitě můžete. Jezdili jsme tam i s mladšíma dětma. Dítě si můžeš vzít k sobě na klín a dráhu si libovolně přibržďovat. Podobná dráha je nedaleko v Mladých Bukách kde jsou i další aktivity pro děti. Hezký výlet je na sáňkařskou dráhu na Černou horu. Pod lanovkou i nahoře se dají půjčit saně a pak sjet dolů. Taky můžete zkusit dítko postavit na lyže. Na Javoru je místo kde si i ti nejmenší mohou vyzkoušet stát na lyžích, které se dají půjčit na každém rohu. S restauracemi vhodnými pro děti je to trochu složitější nevím téměř o podniku, který by byl ideální pro rodinu s malými dětmi, ale je pravda, že se v tomhle zrovna moc neorientuji tak bych asi kecala.
Holky dekuji moc za info! Shaneli jsme ubytovani na posledni chvili, tak proto Pec. Budeme mit s sebou jeste 7 mesicni mimco, tak si to v hotelu neumim predstavit. Hledala jsem neco s kuchyni a nejlepe 2 pokoje.
Zkusime i lyze. Cerna hora je dobry napad. Hned se jdu kouknout, jak je to daleko…
@novi píše:
Holky dekuji moc za info! Shaneli jsme ubytovani na posledni chvili, tak proto Pec. Budeme mit s sebou jeste 7 mesicni mimco, tak si to v hotelu neumim predstavit. Hledala jsem neco s kuchyni a nejlepe 2 pokoje.Zkusime i lyze. Cerna hora je dobry napad. Hned se jdu kouknout, jak je to daleko…
Lidi chodili z Černé hory i pěšky do Pece.Byli tam i s menšími dětmi na sáních, ale s mimčem je to asi nemyslitelné.
Janninko, budeme mit auto a dedu…takze doufam, ze autem se deda s vetsim nekam dostane a ja s mrnetem budu absolvovat jen neco…