Zábava v Peci pod Sněžkou - 3leté dítě

517
28.1.13 15:11

Zabava v Peci pod Snezkou 3lete dite

Ahoj holky, v sobotu jedu s detma do Pece a chci se zeptat, jestli nemate nekdo tip na dobrou zabavu pro 3 lete dite. Vim, ze treba ve Spindlu se da vyjet busem na Spindlerovku a tam pujcuji sane-sjede se az dolu po draze. Je neco podobneho v Peci? Lanovka na Ruzovou horu je pry uzavrena :(. Relax park, co tam udajne je, moc nevidim pro takove male dite (rychla draha). Dekuji vsem moc za tipy! Sanky a kopec to samo jisti, ale chci byt v obraze. Jo a taky pls, jestli je tam nejaka restaurace s dobrym detskym koutkem. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
28.1.13 15:22

Třeba Ti tu někdo poradí, ale za mě bych do Pece už nejela. Jezdíme léta na Harrachov, jednou jsem udělala vyjímku a nelíbilo se mi tam. Navíc syn tam utrpěl úraz vinnou číšníka, takže i když jsme horalové, když slyším Pec, tak se osypu :) Mě to tam přijde jako na konci světa, vede tam jen jedna silnice, která v Peci končí. Na Harrachově je vždy spousta zábavy pro děti, koutky v hotelích, tady mi přišlo vše neopravené, zastaralé. Byli jsme jen v koutku hotelu Horizont, ten mi přešel OK, tak to zkusit tam. Jinak jsem možná zaujatá, třeba někdo poradí něco dalšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.1.13 15:25

V Peci jsem strávila kousek mládí, diskotéky, pařby uááá :pankac: :pankac: :mrgreen:

Pro 3 leté dítě nevím, ale myslím že Ti nejlépe poradí v hotelu nebo penzionu kde budete ubytovaní :think:
Jinak dítě postavit pod kopec, pěkně hluboký sníh, a když se dostane na kopec dostane bonbonek, ty můžeš čekat někde v putice u teplého čaje ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
7257
28.1.13 15:27

Bobovka je docela rychlá pro 3 leté dítě, sousedi z penzionu tam byli s malým dítětem, ale my tam nešli. Navíc jsem zvyklá, že na Harrachově chodíme s malým psem do restaurací, v Peci mají všude psi stop stav.Ani psi nesmí být uvázaní u obchodů, takže jsem nevěděla jak nakoupit. Z těch výletů-ještě nebylo špatný dojet do Jánek a tam lanovkou na Černou horu.To by se mohlo 3 leťákovi líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.1.13 15:29

Kousek od tama je moc pekny bazen vhodny pro deti. http://www.volareza.cz/www/index.php?z=1
Jedna se vlastne o vojenskou zotavovnu, ale je pristupny verejnosti. Jeli jsme tam vzdycky po dni na svahu. Bobova draha u hotelu olympie je taky fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.1.13 15:35
@berunka007 píše:
Kousek od tama je moc pekny bazen vhodny pro deti. http://www.volareza.cz/www/index.php?z=1
Jedna se vlastne o vojenskou zotavovnu, ale je pristupny verejnosti. Jeli jsme tam vzdycky po dni na svahu. Bobova draha u hotelu olympie je taky fajn…

Ale Bedřichov zase takový kousek není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.1.13 15:52

Mas pravdu. Omlouvam se, spletla jsem si to se Svatym Petrem, kde jsme byli my. Takze ani ta bobova draha neplati. Pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra0022
28.1.13 16:40

Relax park v Peci zkusit určitě můžete. Jezdili jsme tam i s mladšíma dětma. Dítě si můžeš vzít k sobě na klín a dráhu si libovolně přibržďovat. Podobná dráha je nedaleko v Mladých Bukách kde jsou i další aktivity pro děti. Hezký výlet je na sáňkařskou dráhu na Černou horu. Pod lanovkou i nahoře se dají půjčit saně a pak sjet dolů. Taky můžete zkusit dítko postavit na lyže. Na Javoru je místo kde si i ti nejmenší mohou vyzkoušet stát na lyžích, které se dají půjčit na každém rohu. S restauracemi vhodnými pro děti je to trochu složitější nevím téměř o podniku, který by byl ideální pro rodinu s malými dětmi, ale je pravda, že se v tomhle zrovna moc neorientuji tak bych asi kecala.

• Citovat
  • Upravit
517
28.1.13 18:17

Holky dekuji moc za info! Shaneli jsme ubytovani na posledni chvili, tak proto Pec. Budeme mit s sebou jeste 7 mesicni mimco, tak si to v hotelu neumim predstavit. Hledala jsem neco s kuchyni a nejlepe 2 pokoje.

Zkusime i lyze. Cerna hora je dobry napad. Hned se jdu kouknout, jak je to daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.1.13 19:34
@novi píše:
Holky dekuji moc za info! Shaneli jsme ubytovani na posledni chvili, tak proto Pec. Budeme mit s sebou jeste 7 mesicni mimco, tak si to v hotelu neumim predstavit. Hledala jsem neco s kuchyni a nejlepe 2 pokoje.Zkusime i lyze. Cerna hora je dobry napad. Hned se jdu kouknout, jak je to daleko…

Lidi chodili z Černé hory i pěšky do Pece.Byli tam i s menšími dětmi na sáních, ale s mimčem je to asi nemyslitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
29.1.13 22:40

Janninko, budeme mit auto a dedu…takze doufam, ze autem se deda s vetsim nekam dostane a ja s mrnetem budu absolvovat jen neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí