Zablokovaná simkarta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111verunka111
14.10.13 09:16

zablokovaná simkarta

Potřebuji poradit skrz Twist simkartu. Už přez rok jsem nedobíjela kredit, bohuzel jsem zapomela pin, takže mě naskočil PUK, papíry od ní žádné nemám, takže jediné co mě zbylo, je zavolat na operátora. Uvedla jsem tel. cislo, cislo na zadni strane simkarty pani taky chtela vedet. Ale jen kdyz jsem ji zadala posledni dve cisla, tak me rekla, ze je nejspis blokla. Co mam delat kdyz nutne potrebuji nejak vlest do te simkarty? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
14.10.13 09:26

@111verunka111 to ses měla zeptat spíš paní na té lince, ne? jako obecně, pokud jsi rok nedobíjela, tak ti T-mobile SIMku bloknul. mám ozkoušené na bývalých kartách dětí, že jsem dobíjela kredit ještě tak týden po bloknutí a SIMky mi zase odblokovali.

Jenže upřímně v tvé situaci bych si netroufla ti tohle radit - jednak píšeš, že jsi nedobíjela „přes rok“ a já nevím, jak dlouhou dobu po zablokování k dobití tolerují, aby kartu zase odblokovali. a jednak aby ses k dobitému kreditu pak dostala, když neznáš PIN a PUK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
14.10.13 09:40

PUK ti operátor řekne, ovšem je pravda že musíš minimálně jednou ročně dobít, některé společnosti mají dokonce lhůtu nižší. V dnešní době kdy O2 (u ostatních nevím) rozdává karty zdarma, je snad zablokovaná předplacená karty jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
14.10.13 09:46

Pokud je karta bloknuta, je pak jeste mesic ve stadiu, kdy ji dobijes a znovu se aktivuje, pokud je to dyl, karta jde znovu, resp. cislo, do obehu a ty mas smulu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
5.9.18 11:43

Tak mám stejný problém. Předplacená karta, nedobil jsem 13 měsíců. Kartu blokli a prý bude blokovaná dalších 10 let… Dřív jsem nedobíjel léta a nikomu to nevadilo, ale teď asi holt máme ty nové kvalitnější služby :nevim: . No, vidím… :roll:

Dotaz na vás - fakt se to nedá jednáním s někým ještě zachránit? Pracovnice za přepážkou nemusí vědět všechno. A když ne, potřebuji novou kartu, kterého operátora doporučíte? Který operátor bude nejvíce ochotný odblokovat, když se mi tohle zase stane, což je dost možné? Nebo alespoň který operátor pošle včas upozorňovací SMS? Ta SMS den předtím bylo fakt pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.9.18 11:56

@D. C. Dá, já tohle měla u Vodafonu. Na pobočce mi řekla že když neexistuje tak že ji nenajdou tak jsem volala na infolinku a předala jsem telefon paní za přepážkou a vynadala te paní jak to že to neví. Poslali simku domu se stejným tel.cislem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák