Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dělali mi jich víc a až po termínu, stejně vyvolávali 41+6. Ale já neměla ani zdaleka takový nález, tak držím palce.. Nicméně já bych do toho před termínem nešla ![]()
Dělali mi hemiltna, měla jsem druhý den podobné bolesti jako při MS, v noci mi praskla voda a druhý den se narodila dcera
byla jsem ve 40 týdnu
Dělali mi ho ve 39+0 a nezabral! Rodila jsem týden na to, ve 40+0.
Dostala jsem ho 37+4 a děs, krvácela jsem, domů jsem šla a krev až v kozačkách, bolelo mě to jak prase a nezbralo to vůbec, rodit jsem šla pak za několik dnů vyvolávačkou a dr. říkal že vypadám že se vůbec na porod nechystám, čípek držel a vše takže ho dr. udělal naprosto zbytečně
Hamilton 39+5 + krásný nález, vše připravené, umývala jsem okna, skákala po schodech, dávala si dlouhé procházky, pila maliník i odvar z lněného semínka, častý sex, horké čaje se slibovicí, zázvorem a skořicí (nemůžu pít víno) a NIC!!!
40+0 jsem musela na vyvolávačku kvůli cukrovce.
Tak ja budu asi jedna z mala, kvuli srdicku maleho ho museli vyvolavat, 3 dny pred samotnym porodem mi dali preindukcni tablety a ty moc porodni cesty nepripravily, az hamilton udelany vecer mi pres noc rozjel sam porod a indukcni tableta uz nebyla ani treba davat. Maly se narodil 36+4
Vubec jste me nepotesili
me to teda nebolelo, bolelo to trochu vic nez pri beznem prosmatrani cipku ale me tvrdlo bricho ve 32tt byla jsem na kapackach, tak treba i to bude mit vliv a neco zacne.
U prvni dcery vubec nepomohl, jen jsem mela bolesti, ktere za par hodin odeznely. U druheho syna mi ho udelali a za 12h byl prcek na svete.. ale ja si myslim, ze by to tak bylo i bez nej.
CS 7-8, hlavička naléhala, na kolik otevřená nevím, 41+1 okolo poledne udělán, ve 21h začaly zaražené větry a deset minut po půlnoci byl velký „vítr“ vytlačen na svět. Ano zabral ![]()
Ahoj holky. Kvuli bolesti zad apod jsem poprosila doktora, jestli by mi udelal hemiltona. Vyhovel mi a rikal, ze hlavicka naleha na cipek, cipek 1'5cm, CS 5 a rikal ze je vse pripravene.. zatim bolesti krizove a podbrisek boli jako pri ms. Tak by me zajimalo, jestli jste to nektera mela podobne a jestli zabral a za jak dlouho po nem jste porodili?:)) diky