Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky nevíte náhodou jaký je název a kolik stojí taková ta plechová zábrana, která se připevní nahoru kolem sporáku, aby děcko na sebe nemohlo strhnout hrnec? Hledám to na stránkách Ikea, ale nedaří se mi nalézt. A už to u nás začíná být aktuální téma. Čenda nejradši stoupá právě o kamna a úchyt od trouby. Ach jo.
Myslím, že Patrull. Ale dá se připevnit jen na pracovní desku, takže kolem sporáku musíš mít z obou stran linku. Taky to máme ![]()
Tuhle zábranu máme doma úplně nepoužitou, protože jsme ji koupili dřív, než jsme udělali novou kuchyňkua a teď se nám nehodí. Poklud o ni má někdo zájem, za 150,– a poštovné je vaše. Písněte SZ
Ten anonym jsem byla já ![]()
Tuhle zábranu máme doma úplně nepoužitou, protože jsme ji koupili dřív, než jsme udělali novou kuchyňku a teď se nám nehodí. Pokud o ni má někdo zájem, za 150,– a poštovné je vaše. Písněte SZ
Radka
@Radina píše:
Ten anonym jsem byla já![]()
Tuhle zábranu máme doma úplně nepoužitou, protože jsme ji koupili dřív, než jsme udělali novou kuchyňku a teď se nám nehodí. Pokud o ni má někdo zájem, za 150,– a poštovné je vaše. Písněte SZ
Radka
Asi už nemáte zábranu, že?