Zabývali byste se platonickou láskou od jiné osoby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6904
9.10.25 08:38
@veruveru888 píše: Více

Ale houbeles, aspoň nás tu nelakuj. Taky tipuju, že házíš voči na zadaného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
9.10.25 08:40

Asi jak kdo, ale myslím že je lepší prostě ignor. Že je zadaný víš, proč by ti měl něco vysvětlovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
9.10.25 08:49

Zamilovaný člověk neuvažuje racionálně, je jak pod drogama. Jasně, že si dělá (plané) naděje, jinak by neopětovaná láska byla k nevydržení. Ale zakladatelko, tohle je no go zóna. Od zadaného ruce (oči, srdce i jiné orgány) pryč. Zvláště, je-li vztah funkční! Utni s ním kontakt pro dobro všech i sebe samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.10.25 09:11

Hele já tě neodsuzuji jako tady některé neempaticke osoby…Může se stát každému že se špatně zamiluje… Věř mi že chlapy zajímá jen vlastní uspokojení čili jen sex..Manželky a partnerky většinou berou jako své služky a záruku sexu…Chlapi neumí milovat, jde jim opravdu jen o komfort a sexuální uspokojení. Být tebou, užívám si být ta druhá. Když jsi milenka, nemusí prát, žehlit a dělat mu blbečka… Užíváš si s ním jen to hezké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.10.25 09:12

Pokud jsi ve spokojeném vztahu tak neřešíš nikoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
9.10.25 09:34

Tak neni tezky najit, ze ty jsi ta zamilovaná 8 let a on ma už rodinu. Nech ho být, vypadáš jak pošahaná ženská, co nema vlastní život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
9.10.25 09:34

Já jsem muž, ale odpovím spíš teoreticky rovněž, protože zatím prakticky nevím, co je to dlouhodobý vztah. :) Odpověď je neřešit to, protože to prostě řešit nejde. Takový chlap dotyčné slečně nebo paní nejlépe pomůže, když ukáže nezájem. Představ si, kdyby napsal třeba ten dopis. Dotyčnou to jistě potěší, ale v principu to vyvolá jen plané naděje a následně zase smutek.

Jediné, co by snad dotyčný mohl udělat, že by jí dohodil nějakého nezadaného kamaráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
9.10.25 09:38

Pokud by to byla žena s kterou jsem v kontaktu a bylo by jasné, že v kontaktu i budeme, Tak bych si o tom chtěl promluvil. Mám rád věci vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
9.10.25 09:39

Stačí se podívat na tvoje diskuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
9.10.25 09:46

Protože mě nebaví číst 2 stránky a pak si dám rychle souvislosti dohromady, jak je to doopravdy :nevim: když tady děláš tajnou, že to nejsi ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
9.10.25 09:48

Pokud bych byl ve spokojeném vztahu, víc než úsměv bys nikdy nedostala.

Pokud bych žil v neuspokojivém vztahu, nejprve bych jej ukončil a až potom bych se poohlížel někde jinde.

Pokud pokukuješ po zadaném a on to začíná opětovat, nic jiného než rohožka z tebe nikdy nebude.

Omlouvám se za upřímnost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
9.10.25 09:53
Řešila bych to jedine( a je to jedno jestli je člověk může nebo zena) kdyby ti byl jinak blízký clovek.
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.10.25 09:54

To je tvé zbožné přání?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.10.25 09:57

To se stává v životě muze stát, ale kdyz člověku ve vztahu nic nechybí, da si spíš studenou sprchu a pocka az to přejde, nebot to vzdy přejde. To ze by se dotycny-a zamilovala by nebyl můj problém a hloupá by byla to osoba, která by se mi s tím svěřila, kdyz jsem zadana

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.10.25 09:58

Tomu sama neveris

Nebo zr by zase něco do Seznamu? Včera jsem cetla jeden článek, který je odsud. Téma bylo „co je pro vás nevera“ a skoro vše tam bylo popsané co tady

Příspěvek upraven 09.10.25 v 10:00

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí