Zabývali byste se platonickou láskou od jiné osoby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
18.10.25 09:03
@Justin Case píše: Více

Taky si právě myslím. Já jsem nikdy neřekla, ze čekám bůhví co. Ani jsem vlastně nikdy nečekala, že by se k tomu nějak vyjádřil. To nebyla jeho povinnost. Ale napsat něco v tom smyslu: Lochotí mi to, ale nemám zájem. Jsem zadaný a bude nejlepší, když uz mě nebudeš kontaktovat. Na tom přeci nic není a je to i podle mě slušnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.25 20:02

Nejsem muž, ale pokud má dlouholetý a navíc spokojený vztah, může mu to přece být úplně jedno. Tohle si musíš vyřešit sama. Nebo má jít člověk automaticky do nového vztahu s každým, kdo se do něj platonicky zamiluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
19.10.25 01:23

:P Ty nic nevíš, Johne Sněhu. 8)
Velká platonická láska není fair. Je to bolest.

Příspěvek upraven 19.10.25 v 02:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5405
19.10.25 01:31

@veruveru888 Můžu se jen zeptat… Viděli jste se jednou ale jinak se nepotkáváte. To jsem pochopila. Ty jsi mu projevila nějak náklonnost na tom prvním a posledním setkání, nebo pak až ve zprávě? A jak ti dal vědět, že nemá zájem? Prostě nikdy neodepsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.10.25 07:40
@TRG píše: Více

Ano, jednou jsme spolu mluvili. Jinak jsme se tak zběžně znali od vidění. Ve zprávě a ano přesně tak, na zprávy nereagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
19.10.25 19:28
@veruveru888 píše: Více

Jenže ne každý slušný je. Kolikrát jsem odpověděla na inzerát (prodejní :mrgreen: ) a někteří se ani neobtěžovali odpovědět, že už danou věc dávno prodali. Zjistila jsem to, když najednou inzerát zmizel. Nebo třeba s tebou nechce mít nic společného, tak prostě nereaguje, abys mu dala pokoj. Vždyť i tady některé ženy psaly, že použily ghosting, aby se bezbolestně zbavily chlapa. Někdo by slušně odpověděl, jiný na nevyžádaná vyznání nereaguje :nevim: Tady není co řešit, prostě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí