Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D. C. píše: Více
V momente, kdy by si s ni popovidal, by to ona vzala jako dalsi nadeji.
@veruveru888 píše: Více
Jo, protoze to tu iluzi udrzuje pri zivote, kdyz o nem diskutujes. Nevim, kolik ti je, ale je ti jasny, ze to neni v pohode? To neni obycejny platonicky zamilovani, to je posedlost.
Tak jestli ti nevadí číst, co tu lidi narovinu píšou, tak si můžeš založit tolik diskusí, kolik admini dovolí.
Určitě tě to zabaví, ale rozhodně ti to nepomůže.
Stejně, i kdyby se zhroutila nebesa a skončili jste spolu, to nebude nejspíš hezké. Asi si ho idealizuješ. Jestli jste se potkali jednou, tak ho určitě pořádně neznáš. Zamilovala ses do nějakého snu, ne do reálného chlapa. Byla bys jen zklamaná, že není takový, jaký má být. Ale to už jsi asi taky slyšela. ![]()
Chovám se k těm lidem stejně ať již jsem ve vztahu nebo ne. Poděkuji za zájem a sdělím jim upřímně, že z mé strany žádné city nebo zájem není a že jim tedy nemohu nic nabídnout. Pokud nerozumí a chtějí se nadále scházet, navrhnu jim společný oběd spolu s mým partnerem… pak to pochopí hned. Pokud se jedná ženatého muže tak navrhuji oběd ve 4
a hele najednou ztratí zájem
![]()
Třeba brácha byl 12 let ve spokojeném vztahu a pak měl asi osobní krizi a měl poměr s jednou takovou asi 6 měsíců… pak to spolu skončili a už 20 let je se svojí partnerkou… pokud jim vztah skřípe tak máš možná šanci na milenku… ale nepočítala bych s tím, že si tě nechá dlouhodobě, když mu vztah funguje… jo a jinak je brácha 20 let bez úletů… ta milenka byla jeho jediná v životě
Mám takového kamaráda už spoustu let… je mnou posedlý… měli jsme poměr (nebyli jsme ani jeden ve vztahu) 2 mesice cca, 3 x jsme spolu spali… miluje mne a přes to, že měl už 3 jiné partnerky… pořád mi píše..: mám ho moc ráda… určitě pro mne není rohožka, ale na vztah ho nechci… pořád jsme v kontaktu…
.
Ano taky jsme posedlá jedním mužem… chápu tě
. Mám ho ráda… ale vím že on mne nemiluje, ale i tak jsem ráda, že jsme aspoň v kontaktu… jsme teda nezadaní… ale pokud by se mnou utnul kontakt… tak by mi to asi bylo líto celý život… někteří lidé jsou pro nás ze zcela neodhalitelných důvodů extrémně důležití aniž by si to museli zasloužit ![]()
Nejsem sice muž, ale ráda se podělím o svůj názor. Dotyčnému bych jasně řekla, kde jsou hranice, a nedávala bych mu žádné naděje. To, že by se do mě někdo zamiloval, by byl pouze jeho problém. A pokud by to začal přehánět, utnula bych kontakt.
@Monicka36 píše: Více
Nejspíš máš pravdu. Každopádně bych s ním osobně stejně nedokázala mluvit. A jak už. A je to opravdu jen můj problém, že jsem se „zamilovala“. Není to jeho odpovědnost…
Tak tu zakladatelka smazala mezi příspěvky…o koho že se jedná?
Taky jsem se zamilovala do chlapa, co mě nechtěl. A nevím, jak bych to s ním probírala. Nedovedu si představit větší trapas, než mu vyznávat city a nutit ho, aby se tím zabýval, když vím, že o mě nemá zájem. Z jeho strany na tom nic k řešení není, on žádný problém nemá. A kdyby se někdo platonicky zamiloval do mě, maximálně bych na rovinu řekla, že nemám zájem. Nevím, proč bych to měla jakkoli dál řešit. Jeho city nejsou můj problém.
@Nina914 píše: Více
Chvili jsem premyslela, jestli to neni ironie, pokud ne, mas v prvni rade problem ty, protoze pritahujes k sobe a mas zkusenosti jen s muzi, kteri jsou sobecke, nesvepravne zviratka, co maji misto mozku varle, neschopni zeny milovat.
Muzi umi milovat… stejne jak zeny…
Zapomen na nej, protoze kdyby te chtel, nepises sem, neresis to, kontaktuje te a jste uz davno spolu. Je to jen vyplod ve tve hlave.
@My Melody píše: Více
To si samozřejmě říkám taky. Ja teda měla tehdy trochu pocit, že na jeho straně tam taky něco je. Ale očividně jsem se mylila. A dnes je to samozřejmě už úplně pasé.