Zabývali byste se platonickou láskou od jiné osoby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106044
9.10.25 09:59
@veruveru888 píše: Více

a jak se o tom vůbec dozví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
9.10.25 10:03
@Nina914 píše: Více

To je mi te líto, že jsi si našla jen takové chlapy, ale nějaký důvod je proč si je vybíras. Hledej problém i u sebe ne jen v chlapech

• Citovat
  • Upravit
106044
9.10.25 10:08

co je tezke na pochopeni, ze když je někdo spokojeny ve vztahu neresi nějaké platonické lásky kolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
9.10.25 10:15

Nahodou to neni lustrovani, máš to otevřené. A takhle člověk rychleji pochopi, co máš na mysli. Tohle není láska ani zamilovanost, ale spis už posedlost a myslim, že terapie by ti opravdu mohla pomoci se dostat z místa dál.
Nebo být na sebe přísnější, kdyz zjistíš že je muž zadaný nebo jinak nepřípustny, tak si dej stopku v hlavě a přes to vlak nejede. Kdyz to budeš dlouhodobě trénovat, tak si to mysleni přivlastniš. Máš možná někde v podvědomí strach z opuštění, zklamání atd, tak aby se to nahodou nestalo ( opusteni, zrada)vybírat si jen typu na platonicke zamilovani

• Citovat
  • Upravit
1238
9.10.25 10:41
@pikola píše: Více

Ja si ji pamatuju, to bude ten chlap, co mu opakovane psala a on ji ignoroval. Ted hleda nejake berlicky, jestli by ignorace prece jen nemohla neco znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
9.10.25 10:57

Protože tu zkušenost asi mám.
Netuším co se jí honilo v hlavě a jak dlouho, ale jednou se osmělila a já nereagoval tak jak si představovala, je z toho 40 let bezdůvodné nenávisti.
Já vlastně ani neměl šanci, protože jsem nikdy nebyl to co si vytvořila ve svých romantických představách.

Jestli má člověk pevný vztah nebo ne v tom myslím nehraje žádnou roli.
Tenkrát jsem byl ve fázi, kdy se ukončil jeden delší vztah a začínal nový, ale v jejích očích jsem byl asi dlouhodobě opuštěný. A asi nebyla síla jí to vymluvit.

Takže nedělat nic nemusí nestačí.
Nejlepší je přihlásit se na polární výpravu, spoléhat na neprostupnost nekonečných bílých plání a užívat si ticha dlouhé polární noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.25 11:27

Není potřeba tě lustrovat, už z úvodního příspěvku je naprosto jasné, že ta platonicky zamilovaná jsi ty a doufáš, že to pro toho muže znamená něco víc.
Ale on ví, že existuješ a ví i že máš o něj zájem a kdyby měl taky zájem, už by nějaké kroky udělal (i jako zadaný).
Smiř se s tím, že zájem nemá a jdi dál. Já vím, že se to lehko řekne, někteří lidé v srdci uvíznout, ani nevíme jak a kde se tam vlastně vzali a dostat je pryč je náročnější, než práce v dole. Ale většinou jsou za tím nějaké naše vnitřní bolesti a smutky, ten dotyčný je jen prostředník. Zvaž terapii.

• Citovat
  • Upravit
8453
9.10.25 17:21

A tak teda napiš, jak bys to chtěla řešit? Nebo co očekáváš za reakce, když nejsi s dosavadními spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
9.10.25 17:27

Tak já jsem třeba žena, ale když se mi stalo, že jsem se zakoukala do ženatého. Oba v dlouhodobém manželství, tak sympatie byly vzájemné a určitě ho to moc potěšilo a polechtalo ego. Naštěstí se jako správný chlap od rodiny stáhnul. Takže mi nedělal dál žádné naděje, nebo aby podnikal další kroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
9.10.25 17:31
@Anonymní píše: Více

Blbost, ne každý chlap se chová jako zvíře, který jde za přivoláním sexu. Obzvlášť od ženy, která po něm prahne. Já mám zkušenost, že spoustu chlapů od rodin, i kdyby chtěli, tak se na to vykašlou. Nejsou tak impulsivní, jako ženy, které neřeší následky. Pokud to bude sukničkář, je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.25 18:12
@vejilka píše: Více

Cože? Kde píšu o sexu 8o? Kdyby měl o zakladatelku zájem, tak by jí alespoň odpověděl, když mu napsala a neignoroval by ji jako placatý kámen.

• Citovat
  • Upravit
253
9.10.25 18:17

Copak, někdo na tebe mile promluvil a ty už myslíš že to znamená zájem a objíždění??
Ne, je prostě jen slušnej nebo si jen hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.25 18:24

Vyhledej terapii, už se tím trápíš dost dlouho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8453
9.10.25 18:24
@Anonymní píše: Více

Ten chlap má narozdíl od zakladatelky rozum. Prostě to není ten pravý, neměla by jiným kazit vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.25 18:25
@izabe píše: Více

On především nemá zájem :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie