Zabývali byste se platonickou láskou od jiné osoby?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
9.10.25 07:14

Zabývali byste se tím?

Dobré ráno. Otázka pro muže. Představte si situaci: Jste třeba roky ve vztahu a najednou zjistíte, že je tu žena, která je do vás už dlouho platonicky zamilovaná a trápí se. Jak se zachováte? Budete to nějak řešit? Budete se tím zabývat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16189
9.10.25 07:20
@veruveru888 píše: Více

Nejsem sice muž, ale když mám vztah, tak mě nic kolem nezajímá, ne? :nevim: Jedině, že by vztah směřoval k rozchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10841
9.10.25 07:22

Taky jsem žena a ne. Neřešila bych žádné platonické lásky. Kdoví, kolik jich je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
9.10.25 07:26

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.10.25 07:36

Jsem žena, ale nechápu, proč by mě to mělo zajímat :nevim: : Pokud by ten muž nedával žádné naděje a ona dotyčná se i přesto zamilovala, je to jen její problém a vyřešit si to musí sama.
Musíš se od něj odpoutat jen ty sama, nejspíš ho k sobě nepřitáhneš, pokud se to nestalo doteď.

Příspěvek upraven 09.10.25 v 07:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8410
9.10.25 07:37

A jak to chceš jako řešit nebo se tím zabývat? Pokud jsi ve spokojeném vztahu tak neřešíš někoho jiného. Ta osoba si to bude muset uvědomit a časem se odmilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
9.10.25 07:46

Pokud bych měl živý, funkční vztah, nereagoval bych. Z mojí strany by nebylo nic k řešení. Snažil bych se jen v rámci možností vyhnout zbytečným setkání - sejde z očí, sejde z mysli. Pokud by můj vztah byl ve stavu stagnace, cítil bych se nespokojený a ta žena mi byla sympatická - zvážil bych možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33397
9.10.25 08:00

A co by se jako mělo řešit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.25 08:04

Sympatie myslíš přitažlivost nebo kamarádství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.10.25 08:09
Čím víc interakce, tím víc problémů, nejlepší je ignor.
Ale určitě se najdou i chlapi, kteří by Tě jako milenku brali. Nicméně bych na Tvém místě nic nečekala, protože zamilovaná milenka je zárukou velkých problémů. Hledej dál a v jiných vodách.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6903
9.10.25 08:18

Tak snad když víš, že je roky zadaný, co bys od něho měla čekat? V jeho kůži bych nereagovala a kontakt omezila na nutné minimum. Není potřeba to nějak slovně demonstrovat. Je zadaný, tečka. A pokud v sobě máš nějaké hranice, měla by sis rychle jít po svém. Pochopila jsem, žes dala najevo, že po něm jedeš.. Nech ho být, slušnému člověku je celá situace spíš nepříjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
9.10.25 08:20

Tím spíš bych se jí snažil vyhnout a neubližoval bych jí milostnou pletkou, která nemá budoucnost, přinese jí plané naděje a nakonec ji hluboce zraní. Sezení na dvou židlích zároveň bývá nepohodlné a je hloupé a trestuhodné ohrožovat vlastní funkční vztah. Ten zdaleka nepředstavuje samozřejmost. Buduješ dlouho, ztratit můžeš snadno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8917
9.10.25 08:24

Ty jsi ta platonicky zamilovaná nebo ta druhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.10.25 08:26

Jako myslíš si, že chlap, který má dlouhodobý vztah se dozví, že ho platonicky miluješ, opustí svou nynější partnerku a vesele za tebou příběhne? To jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.10.25 08:34

Nepíšeš, ale evidentně to chceš slyšet. Jinak by ses, samozřejmě čistě teoreticky :mrgreen:, v tom tolik nešťourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí