Začala blinkať až teraz

76
7.3.06 16:50

Začala blinkať až teraz

Moja malá má 3,5 mesiaca a posledné dva týždne blinká ako najatá pri každom kojení. Niekedy toho vyblinká dosť veľa. Neviem, či to môže súvisieť s tým, že asi 2 týždne už papáme každé 3 hodiny a predtým to bolo po hodine a pol. Možno si naraz zoberie príliš veľa ? Ale zase sa potom čudujem, že nie je hladná skôr ako o tie 3 hodiny. Predtým z nej občas čosi vyšlo, ale teraz sa to stáva stále. Možem jej nejako pomôcť ? Odgrgávať ju nechávam niekoľkokrát počas kojenia a blinká buď vtedy, alebo aj medzi kojeniami.

Miri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
7.3.06 19:35

Mirijak, na me to dela dojem, ze opravdu toho vypije moc najednou, zkus ji zase o neco zkratit ten interval mezi kojenim jestli se to nezlepsi? Jinak ale neni divne, ze nechce jist drive, znam miminka co bezne pijou i po 4,5h a staci jim to :)) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.3.06 21:39

Ahoj,my jsme si s blinkáním taky užili a to teda dost!Byla jsem z toho taky paf,pije moc,pije často…ale zbytečně se nenervuj,dávej,jak mimi chce,to blinkání se upraví,já jsem tomu nevěřila,ale časem to fakt ustávalo..je fakt,že malé je 7 měsíců a ublinkává pořád,ale není to tak hrozné,jak bývalo,prý to některým mimčúm takhle dělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
9.3.06 22:48

Ahoj!
U nás je to podobné. Vítek ublinkával vždycky, ale po 3. měsíci se to zhoršilo a máme s tím problémy pořád. Naše Dr. si také myslí, že moc hltá a vyblinká to, co je navíc. Jsou dny, kdy je to lepší, ale někdy, zvlástě před nějakou návštěvou :roll: blinká o 106 ( a pěkně smrdí :oops: ). Čekám, že zlepšení nastane s podáváním příkrmů a s tím, jak bude čím dál víc ve svislé poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
10.3.06 07:18

U nás se taky blinkání zhoršilo kolem 3. měsíce a zlepšuje se to až teďka. Pokud to není takové záchvatovité blinkání obloukem, tak se netrap. Holt budeš hodně prát. :lol: Eva
Víte, co se mi líbí? Na Emiminu jsme stále Československo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
10.3.06 09:40

Tak my jsme take blinkaci a zhorsilo se to posledni tyden. Kojim po 2,5 az 3 hodinach, nekdy jenom tak žužlá a ani moc nepije a přesto blinká. Ale u nás to bude asi tím, že dám Nelinku po jídle do postýlky na záda a ona si chce vždycky hrát a zvedá nožky a jak je zvedá tak zákonitě blinká. Vždycky má na oblečení uplnej krunýř jak jí to zaschne, musela bych totiž převlekat každou chvíli a na to nemám nervy :cry:

PA misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky