Začarovaný kruh kakání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Začarovaný kruh kakani
Ahoj všem,
potřebuji poradit protože nevím jak na to.. nebo co s tím. Dcera ma 20 měsíců na nočník chodíme cca měsíc. Jde nám to krásně, na čůrání volá, žádné nehody..
ale to kakani.. než jsem začli nočníkovat kadila každý den. Teď kadí co 2-4 dny..
Teď to u nás vypadá asi takto, že běží a říká kakat kakat.. tak ji tam posadím.. je vidě, že se ji chce ona zatlači a pak křičí nechci nechci.. a sesleze z nočníku.. tak ji obleču a za 10 minut zase kakat kakat honem.. tak ji posadím zkoušla jsem i na WC s tím zmenšovadlem.. tak chviličku sedí snažím se ji tam všemožně udržet.. hraju si sní kreslíme, čteme.. zase nechce.. tak to je asi ještě 4×.. pak jak bla asi po 6te na nočníku tak jsem ji dala můj jelení lůj, minule to byl krém a tím se mazala.. prostě něco co nezná to si prohlížele a mazala se u toho.. a tak to je pokaždé.. když ji tam nějak udržím tak se vykadí jinak ne!!
prosím co s tím??
už jsem ji zkoušela dat plinku.. ale ikdyž má plínku tak stejně běží a volá kakat kakat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
První co mě napadlo bylo jestli nemá velký, tvrdý bobky který jí bolí a tak přestane ale když jsi napsala že to potom jde s neznámou věcí tak to teda nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova píše:
První co mě napadlo bylo jestli nemá velký, tvrdý bobky který jí bolí a tak přestane ale když jsi napsala že to potom jde s neznámou věcí tak to teda nevim
Přesně tak.. bobek není tvrdý.. ale mě to připada, že ona při tom kadění tam jakoby nechce sedět.. nebo ja nevim.. zatlačí a nechci… ja fakt nevím co s tím.. ale aby si na to nezvykla, že u kadění vždy má něco nového.. nebo ja nevím
ale jinak se zas nevykadí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to jde aspoň nějak, tak bych ji ty zajímavé věci dopřála. Třeba jí to není úplně pohodlné tlačit vsedě, musí si zvyknout. Vyšla bych jí v tomhle vstříct, pořád je lepší, když se vykaká s jelením lojem, než když by si vytvořila nějaký blok a odmítla to úplně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova píše:
@Helll Tak jí ty věci dávej a za čas začni ubírat
ja ji musím dát pokaždé něco jiného..
tak doufam, že mi zajímavé věci nedojdou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helll To si dovolím takovou story ![]()
Kamarádka zapomněla koupit malé na oslavu balonky a slíbila jí je. Už to opravdu nestíhala tak vzala z šuplíku tři krabičky kondomů ty omyla aby na nich nebyl gel a měla štěstí že byli i barevný, nafoukla je a děti si vyhráli i když nevěděli o co jde. Bála se na reakce rodičů ale ty to taky hromadně pobavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helll U nás to taky tak bylo, potřeboval do ruky nějákou „novinku“
Ale my to řešili v roce, takže těch novinek bylo doma ještě hoooodně, co neměl objevenýho
Pak ale asi po týdnu se díval, jak splachuju, tak na to koukal a ukazoval jakože není a do záchodu mával
Tak jsem na něj koukala a řekla „jo, bobik papa“, tak to odkejval a od té doby byl pak klid, v ruce nic nevyžadoval, šel kakat a když seděl na zachodě tak na mě koukal a „papa jo“ a ukazoval že pak zamáváme, to ho pak drželo snad dva měsíce, že mával do záchodu, ale fungovalo to, s kakáním nebyl problém. Takže „novinky“ do ruky u nás byly tak týden a pak dva měsíce mávání bobikovi. Přešlo to oboje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby to bylo u nás, dala bych dítku do ruky „trnky brnky“ ať si počte a prohlídne obrázky jako tatínek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit