Začátek těhotenství

107
14.6.04 12:39

Začátek těhotenství

Ahoj holčiny,

všechny mé informace o těhu čerpán z netu.. Hledám, kde můžu.. Na zajímavou věc, vyčtenou z netu ale i z několika případů mých známých a kamarádek se Vás tehulky chci zeptat taky tady..

Nemáte také zkušenosti s tím, že Vaše ranní tehu doprovázelo nachlazení, bolesti podbříšku, nemoc, nebo bolesti podobné zánětu moč. měchýře.. ?

Díky A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.7.04 23:04

nemoc na začátku

Ahoj Loneless, ohledně toho nachlazení…tak já jsem teď zrovna min. týden prodělala celkem silné nachlazení. jsem v 8tt a měla jsem docela strach. NAštěstí nemoc ustoupila bez vážnějších následků…teda doufám. Na další utz jdu až za necelé dva týdny.
Ale co mě udivilo, vždy jsem byla zdravá jako řípa. Všechny epidemie mě minuly, ani letos v zimě jediná rýma. A 6tt to začalo jako po másle. Bolest v krku, kašle, kýchání, rýma.
Na netu tomu holky říkají těhuchřipka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.7.04 23:40

Ahoj,
byla jsem těhotná celkem třikrát a pokaždé v prvních týdnech jsem byla silně nachlazená a měla všechny příznaky chřipky - prostě typická těhuchřipka :( . Při prvním dítěti jsem prvních pár týdnů o těhu nevěděla a chřipku léčila coldrexem. Pro miminko nic moc, ale doktor mě ujistil, že pokud jsem se nepředávkovala, vše bude OK. Naštěstí to tak bylo a syn je zdravý jak řípa :D V obou dalších těhu jsem to léčila hlavně bylinkama (nejlepší zkušenosti mám s čajem od Teekanne - Chřipka a nachlazení a s šípkovým čajem) a když už bylo nejhůře, tak pomohl paralen. Mimochodem teď kojím a stále nepojídám žádně léky a všechny chřipky jsem vyléčila opět touto léčbou.
Ať se ti všechny nemoci vyhnou :) Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 10:49

Ahojky těhulky,

moje zkušenosti nejsou nic extra, jsem 10tt a první co mě potkalo, byl poměrně silný zánět močových cest, nic příjemného, snad se to obejde bez následků, ve středu jdu do poradny a nejspíš i na UTZ. Doktorku jsem samozřejmě upozornila, že jsem těhotná, předepsala mi Duomox s tím, že ampicilinová antibiotika nevadí a zánět se musí přeléčit, protože by více miminku uškodila infekce, po 4 dnech braní ovšem zjistila z rozboru, že mé bakterie jsou proti ampicilinu odolné, volala tedy mojí gynekoložce a poté i do nemocnice na gyndu, co by bylo nejvhodnější, po konzultaci mi napsala Zinat, mám ho dobraný, problémy jsou fuč a já můžu jenom doufat, že miminku léčba nijak neublížila.

Máte někdo podobné zkušenosti?

Díky

Miška.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 14:13

začátek těhotenství

Ahoj holky,
ja jsem ted asi v 7 t.t. (pokud se to pocita od posledni menstruace), k doktorce jdu teprve ve stredu tak uvidime. Ale mam trosku obavy, protoze mam bolesti bricha. Hodne me picha nad pravym trislem. Nejdriv jsem myslela ze je to slepak, ale ten je pry o neco vys. A taky mam casto krece v brise od patere az dopredu. Z priznaku chripky mam jen ranni boleni v krku.
Meli jste nekdo taky takovy potize?
 Lucie

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 14:45

Cau holky tak já jsem asi taky v 7 t.t. a mám stejný problém jako Lucka.Taky mě píchá nad pravým tříslem a dneska jsem měla takový malý křeče v břichu tak mám taky strach. Luci doufám že je to v pohodě když máme stejný příznaky. Mimochodem k doktorce jdu taky až ve středu.
 Helena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 16:56

zacatek tehotenstvi

Heleno, to jsem rada ze v tom nejsem sama, uz to vsechno vypada normalnejc. Bojim se, aby to nebylo mimodelozni tehotstvi, ale snad ne. Ve stredu dej vedet jak dopadla navsteva u doktora. Lucie

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.04 13:41

Ahojky holky…nevím kam směřovat svoji otázku, tak ji napíši sem a budu doufat, že mi některá z vás poradí nebo má či měla podobné zkušenosti…
Už asi 4. měsíc se snažíme o miminko…tento měsíc mě však začali bolet bradavky, menzes jsme měla dostat před dvěma dny, tak jsme udělala test a ukázal mi negativní výsledek. Pokud se mi menzes nedostaví do týdne budu zkoušet testovat ještě jednou, ale pořád mě bolí v podbříšku jako by to mělo každičkou chviličku přijít. JE možné aby mě tak bolelo to břicho a já byla těhotná? Myslíte že ještě naději mám i když mi test ukázal negativní výsledek? Děkuji za případné komentáře Linda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.04 14:05

Ahoj Lindo, trochu mi připomínáš mě samotnou. Snažili jsme se od vánoc a nic. Nyní začínám 16 tt. Menses jsem měla hodně nepravidelné, takže jsem nikdy neodhadla, kdy by to mělo přesně přijít. V dubnu jsem před menses pocítila bolest bradavek, což jsem opravdu nikdy neměla, prsa mě bolela také. O podbřišku ani nemluvím, myslela jsem, že mám snad zánět močáku. Testovala jsem, ale nic, testovala jsem snad týden v kuse. Pak se o víkendu objevilo špinění a já v domění, že to dostanu, jsem se v pondělí do práce „zabalila“. Ale nic nepřišlo, to špinění taky odeznělo. Odpoledne jsem si dala ke svačině jablko a udělalo se mi zle. A ještě ten den se mi odpoledne ukázal testík ihned pozitivní. Dodnes si pamatuju, jak jsem v práci seděla na židli, testík měla pod stolem a nevěřícně koukala na ty //. Nevěš hlavu. Je pravda, že těhu příznaky to mohou být, stejně tak i premenstruační. Mohla jsi otěhotnět o něco déle a testík to třeba ukáže později. Zkus testovat o víkendu a určitě napiš, jak jsi dopadla. Moooooc držím palečky.

Šárka + 1

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.04 19:52

Ahoj Lindo !Zkus si ráno měřit teplotu v pochvě-než vstaneš.Je to ze symtotermální metody,která se sice používá dříve než v době ,kdy si myslíš že jsi těhotná!http://www.rodina.cz/rubrika/oplodneni
Když budeš mít 18dní po ovulaci vysoké teploty okolo 36,8 37,2 máš naději ,že to bude těhotenství!!!Menzes---------ovulace¨¨¨¨¨¨¨¨–menzes-TAKHLE VYPADÁ KŘIVKA TEPLOT MENSTRUAČNÍHO CIKLU!!Před menstruací se teplota sníží!Je to super stránka :roll: kde najdeš spoustu odpovědí na početí miminka :idea: !!!Přeju ti ,aby to to vyšlo!Hanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.04 20:46

že by to vyšlo ;o)

Tak si nejsem jistá, nechci to zakřiknout nebo tak, ale z toho, co tu čtu se mi zdá, že by to mohlo vyjít :O). Asi týden po ovulaci jsem měla pocit, jako bych to měla dostat a občas mě píchne v podbřišku…rýmu jsem měla jen trošku, ale to mohlo být i z alergie.....no, v pondělí budu moudřejší,tak se ozvu :o)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.7.04 09:57

Ahojky holky, děkuji za odpovědi, rozhodla jsem se už netestovat ale zajít si přímo na krev, protože jak píšeš Hani o tom měření, tak jsem zkoušela měřit každý ráno před tím než jsem vstala a teplota se pohybuje v rozmezí od 37 - 37,3°. Dneska odpoledne bych měla mít výsledky, tak ve mě pořád hoří ta malinkatá naděje, že by to fakticky mohlo vyjít. Ale i přes to všechno se moc bojím, že to nevíjde. Ale co, kdyžtak zase příští měsíc. Ještě jednou díkec za reakce a budu vás informovat jak jsem dopadla. Pá Linda

• Citovat
  • Upravit
10
16.7.04 10:05

NEVIEM

Ahojte,

tak ja som na tuto stranku narazila uplne nahodou ked som sa snazila najst vysvetlenie na moju situaciu…tak snad mi pomozete vy. tu je moj problem Kupila som si taky lacnejsi tehotensky test, vola sa Best 2, a ked som si ho urobila, tak po 3 minutach ako pisu tam bol len ten referencny pruzok a potom, ked to cele uschlo, tak bolo vidiet aj ten druhy (predtym ho vidiet asi nebolo preto, ze to cele bolo doruzova a ten pasik je slaby a ked to vyschlo tak to obelelo). A urobila som si obidva tie testy a dopadli rovnako. Tak teraz neviem. Niekedy pred 2-3 tyzdne som mala pocit, ze mam zapal mocovych ciest, strasne to palilo, tak som si na:,–(ila antibiotika (samoliecba, bez doktora) a preslo to. Prsia ma nebolia ani neboleli(co teda vacsinou 2 tyzdne pred ms ma bolievaju, vzdy v strede medzi dvoma ms). A posledne tri dni ma strasne boli v krizoch, chrbat.
A tiez este, ak nahodou v tom som, tak ci neviete ako to je so zamestnanim a materskou. Vies, stale este studujem, aj ked teda nastupujem do posledneho rocnika, ale aj tak (durexy asi neboli moc spolahlive), tak neviem ci sa mam niekde zamestnat aby som mala prispevok od zamestnavatela, alebo ako to je.

Diky moc za odpoved.

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.7.04 10:35

Ahojda Mirko, když jsem já zjistila, že jsem těhu, byly to také testy BEST 2. Je sice pravda, že se mi ukázali pozitivní hned, ale pokud jsi otěhotněla o něco déle, tak se to kolikrát holkám ukázalo dýl.
Vydrž ještě pár dní a testuj znova, pokud by jsi byla těhotná, ukázalo by se ti to. Když jsem byla poprvé těhotná, taky se mi druhá čárka ukázala až někde po 25 minutách. A byla taky o dost slabší.
Vydrž a po víkendu nahlaš, jak jsi dopadla. Držím palečky.

Šárka + cvrček 16 tt :lol:

• Citovat
  • Upravit
10
16.7.04 10:47

radsej nedrz :-)

Dik za odpoved, no radsej tie palecky nedrz,…ja este nechcem byt tehotna…
 mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky