Začátek těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
18.7.04 20:53

Myško, přeji hodně štěstí!!! a hlavně zdravé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.04 22:05

Ahoj Dančo díky moc taky se bojím jak to dopadne hlavně aby mimo bylo zdraví. S tím špiněním to bude v pohodě neboj ale určitě budu držet palečky. V kolikátém týdnu jsi? Já jsem zvědavá co mi zítra doktor řekne. Teď tu sedím a začínám mít křeče v břiše jak při střevních potíží. Jsem zvědavá co mě do těch devíti měsíců ještě čeká. :-) Snad to bude dobrý. A co ty je Ti nějak špatně?

• Citovat
  • Upravit
31
18.7.04 22:40

Ahoj, špatně mi není. Jen se mi občas točí hlava. Už chci, aby bylo zítra. Hned ráno tam volám. Začetla jsem se na netu a zjistila jsem, že je to ještě horší a co všechno to může znamenat! Takže toho teď lituju, že jsem vůbec něco četla. Na náladě mi to nepřidalo.
Tobě držím pěsti!!! Taky jsem zvědavá, co mě ještě čeká, ale hlavně, ať je vše nakonec v pořádku a ZDRAVÉ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.04 09:02

Ahoj holky…mockrát díky za gratulace, ale ted jsem nervní jak sáňky v létě.....řekli mi, že hodnota HCG 50 je prej hrozně málo, dneska mi dělali krevní testy zase…tak se strašně moc bojím.....bříško už mě nebolí jako bych to měla dostat, ale spíš jak kdybych měla zaražený prdy......moc se bojím, že není něco v pořádku.....už aby byla jedna hodina a oni mi konečně řekli výsledek.....že hodnota roste jako blázen.....strašně mocsi to přeju a snažím se moc nenervovat, ale bohužel to nejde.....Páá Linda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.7.04 09:06

A ještě bych chtěla moc pogratulovat všem holčičkám co taky zjistili tu báječnou novinku, že budou maminkama.....přeju aby bylo všechno tak jak má být…teda v pořádku…Linda

• Citovat
  • Upravit
10
19.7.04 09:31

gratulujem

gratulujem vsetkym maminkam :-)

ja stale neviem na com som. napadlo ma ci niektora neviete o dobrom doktorovi, kam by som tu v prahe mohla zajst. predsa len domov na SR pojdem najskor o tyzden, a neviem ci dovtedy vydrzim s nervami, uz 14 dni to meska. (to som uz pisala, ze to meska a tt su negaticne, atd.). Problem je ale v tom, ze len tak nemozem v cechach ist k doktorovi, lebo nemam ceske poistenie a slovenske by hradilo len akutny pripad..a toto tam nepatri…jedine, ze by doktor napisal do spravy, ze som mala nejake silne bolesti atd. tak ak niekto takeho doktora poznate, co by bol ochotny napisat taku spravu, alebo jeho sestricka, tak mi dajte vediet…popripade ak ten krvny test nestoji moc vela (neviem kolko stoji) tak si ho aj zaplatim…len neviem kam mam sit.

mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.04 09:50

Ahojky Miri, zkus ty krevní testy…nevím kde přesně seš ale tady v Brně sem za krevní test dala 130 Kč a to se mě neptali ani na jméno…jenom mi přiřadili číslo. Držím pěstičky…Pááá Linda

• Citovat
  • Upravit
10
19.7.04 10:06

to je ...

pred chvilou som volala do jednej ordinacie, ze kolko by ma stalo vysetrenie krvi kvoli tehotenstvu a ta … mi povedala, ze si mam kupit test v lekarni ze oni krv nikam neposielaju…??? som mimo a nechapem a zbytocne som sa zase rozculila nad tym, ako moze taky clovek pracovat ako sestricka u lekara…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.04 10:42

Miri k doktorovi nevolej, spíš si zjisti kde je poblíž ňáká imuno-biologická laboratoř…jestli jsi v okolí Brna, tak bych ti mohla poradit jednu skvělou…Linda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.7.04 10:44

Prosím poraďte mi někdo co to znamená HCG v krvi 50 jednotek.....podle poslední MS bych měla být v necelým 3. týdnu…Linda

• Citovat
  • Upravit
10
19.7.04 11:31

50 jednotek

Ahoj,
no ja sa v tom az tak nevyznam, ale zaposledny tyzden som toho o tehotenstve precitala viac nez dost. Co som sa docitala, v skratke, ked nie si tehotna, mas v krvi a moci malilinku hladinu toho hormonu, az nulovu. A ked otehotnies, tak sa ten hormon zacne produkovat a jeho hodnota zacina rast strasne rychlo. Uz presne neviem ako rychlo, kukni sem http://www.rodina.cz/clanek3831.htm

mne napirklad ta SM meska 14 dni, ale testy kupene v lekarni su negativne…takze neviem. je ale mozne ze tehotna nie som. neviem. na tetsy kaslem, idem k doktorovi, snad sa nejaky najde co ma vysetri

mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.7.04 11:41

wow

tak to som necakala…

odpisal mi jeden doktor na mail, ze kolko by ma stalo to vysetrenie krvi… takze test z moci 250, odber krvi 350, vysetrenie krvi v lab. 250, ultrazvuk 800-1000 a konzultacia 400-1000. to je teda super. asi pockam a pojdem k doktorke az doma. tie ceny su strasne.

mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.04 11:56

Ahojky Denčo, promiň, dřív jsem nemohla odepsat, nedostala jsem se k PC. Ohledně toho špinění. Každopádně ho nepodceňuj. Pokud můžeš, raději si jdi lehnout a nenamáhej se. Já jsem špinila taky asi v 5-6 týdnu. Špinila jsem celý víkend, potom to ustalo samo. Ale od té doby jsem doma na neschopence. Už jednou jsme o mimi přišli a jakékoliv špinění se z gynekologického hlediska bere jako hrozící potrat. Když mi to takhle doktor řekl, strašně jsem se vyděsila, ale doktoři jsou raději opatrní. U mě to možná způsobila cysta, ale to se už teď nikdo nedozví. Každopádně to fakt nepodceňuj a buď hlavně v pohodě. Co jsem to tak pročítala na netu, špiní na začátku každá třetí, je toho opravdu hodně.
Jakmile se něco dozvíš, dej hned vědět. MOOOOOC držím palečky, ať všechno dobře dopadne. Mysli pozitivně, to pomáhá. Sama jsem toho důkazem. Když se nám nedařilo otěhotnět, byla jsem dost nerv, pak jsem to vzdala a hned první měsíc to vyšlo. Takže nasaď pozitivní mysl a jsem s tebou!!!!! :P Dej pak hned vědět. Šárka + piškot 16 tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.7.04 11:07

AHoj Šárko a piškotku a holky!
Byla jsem v nemocnici, pro jistotu, kvůli tomu špinění. Teď jsem na neschopence a mám mít klid. Špinila jsem asi 2 dny a brala jsem utrogestan. Včera jsem viděla emryjko a tlouklo mu srdíčko!!!
Jak je vám ? Doufám, že seamé pozitivní zprávy! Já se na net teďd dostanu jen občas z knihovny, tak se tu mějte moc fajn!
 Denča

• Citovat
  • Upravit
4419
27.7.04 11:28

Ahojky Denčo, mooooc blahopřejeme k bušícímu srdíčku. :P Teď na sebe dávej jen pozor a hodně odpočívej a s ničím se nenamáhej. Ať se mimísek dobře uhnízdí. 8) My jsme v půlce 17. týdne a je nám zatím dobře. Výsledky genetických testů dopadly taky dobře, tak snad máme to nejhorší za sebou.
Ještě jednou gratulujeme a opatruj sebe i bříško a zase napiš!! :D

Šárka a piškotek 16+5tt :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí