Začátek těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
28.7.04 21:05
:roll:

ahojte baby,
ja by som potrebovala tiez pomoct,mam asi 2 mesiace nechraneny styk a minuly mesiac mi meskala menstruacia nejakych 7-9 dni,teraz asi po 2 tyzdnoch mam tlak a bolesti v podbrusku a zacala som mat taky slabucko ruzovy az slabucko hnedy zapachajuci vytok,tiez mam priznaky chripky tak teraz neviem ci som tehotna alebo nie… menstruaciu mam dostat az za nejakych 10 dni tak potom uvidim..len ten vytok ma tak trochu zmiatol,pretoze este nikdy som nemala take nieco,prosim baby poradte mi ak mate s tym nejaku skusenost,dakujem

• Citovat
  • Upravit
850
28.7.04 21:41

Ahoj holky,

chtěla bych vám poradit, když budete mít jakékoliv těhu zdravotní problémy, obraťte se na dr.Kouckého z poradny na www.zena-in.cz.
Je fakt super, mi osobně spoustu věcí vysvětlil, poradil a uklidnil.
Hodně štěstíčka!!!
Lucie+ Slimáček (32tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.8.04 16:43

pro Šárku

Malé info pro Šárku - tak jsem se konečně minulej týden dokopala na gyndu ke kamošce a zjistila jsem, že jsem v 9. týdnu.. což mě docela překvapilo. myslela jsem, že je mimčo mladší, ale to je jedno. Takže to mám potvrzený a pokud bude všechno v pořádku tak to bude dáreček k MDŽ.
Měj se krásně, ahoj Marta

• Citovat
  • Upravit
4419
2.8.04 17:01

Ahojda Marti, tak to ti mooooooooooooc gratulujeme. Podle toho, co jsi popisovala jako příznaky bylo více než jasné, že budeš patřit do našich řad :P , ale potvrzení od doktora je krásná věc. Já prvně odcházela od doktora jak Alenka v říši divů, nemohla jsem tomu věřit. Teď jsem v 18 tt a už cítím pohyby. Věř mi, máš se na co těšit. :D
Tak teď jen dávej na sebe pozor, těžký nákupy ať ti bere manžílek :P a pokud se budeš cítit unavená, odpočívej. Tělo si řekne, co chce a kdy jindy než v tomhle stavu by se mělo poslouchat. :lol:
Ještě jednou blahopřeji a přeji pohodové těhulkovství.

Šárka a piškotek 18 tt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.8.04 18:08

další do klubu :o)

tak já se také hlásím s malým cvrčkem v bříšku :o) podle poslední MS jsem v 6. týdnu a je nám fajn, akorát občas, po těžkém dni, cítím bolest v podbřišku, ale stačí si na chvilku lehnout a přejde to :). Ani netrpím nevolností, akorát mi trochu tmavnou bradavky a jsou strašně citlivé, někdy až bolestivé - ale to je spíš takový trénink na mimi :o). Zítra jdu ke gynekoložce, aby mi to „potvrdila“ :-)

• Citovat
  • Upravit
3.11.14 19:23

Poraďte :)

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, už týden se cítím jako na teplotu, měla jsem 3 dny žaludek na vodě, dokonce pocit na zvracení, spím celé dny, jsem slabá a pořád unavená bez energie. Občas se mi motá hlava a bolí mě hlava skoro každý den. Dneska mám trošku rýmu a po ránu trochu bolení v krku. Teplotu jsem si nenaměřila ale je ve mě taková vnitřní horkost jako kdybych měla horečku. Je to 14 dní od poslední ms, myslíte že je možné, že bych byla těhotná? Děkuji za odpověď hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.11.14 19:29

Myslím, že je možné že jsi těhotná a myslím, že ještě možnější je, že jsi nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.11.14 19:31

@AishaChimi Myslim,ze mas chripku…a tehotna nejsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí