Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, s tím si nedělej hlavu
. Z krve se pozná, zda je to prosperující těhu. Těžko říct jestli v úterý něco bude vidět. Kdyby jsi šla za týden určitě by byl už gestacni Vacek.
Taky nemám pravidelnou MS a ovulaci spíš nemám než mám. Teď jsem po druhé těhu, oni to spočítají podle ms a poté termín porodu přepočítají na 1.screeningu.
Držím palečky ať je to ok
![]()
Má jsem měla vždycky nepravidelnou. Ovulaci jsem podle testu neměla snad nikdy. Nikdy jsem se do Toho netrefila. Plod byl o týden menší než měl podle ms. Na první kontrolu jsem šla zhruba po16 dnech od vynechání a na
jsem si musela 14 počkat. Tam už to bylo moc hezky vidět i s plodem. Třeba budeš mít štěstí a na další kontrole bude víc než Vacek. Když máš cyklus neposluchu ![]()
Jestli to už v krvi bude a na ultrazvuku ještě nic, tak ti dá další termín. Jinak termín početí fakt neřeš, všechno se bude vypočítávat nejdříve podle poslední menstruace a pak po 1. screeningu podle utrazvuku.
Krásný den! Chtěla by jsem se zeptat..třeba to některá z Vás zažila.
Jsem těhotná, opravdu krátce. Testy se mi krásně postupně co dva dny zvýrazňují. Dnes jsem byla u doktorky kvůli klasické roční prohlídce. Rovnou mi koukla do dělohy a tam stále nic nebylo vidět. Podle doktorky by jsem měla být 5+6. Jenže…moje menstruace je opravdu nepravidelná a o ovulaci nemluvím. V úterý jdu znova na ultrazvuk. Dnes mi nabrala hcg a v pondělí jdu na kontrolní odběr. Přesně nedokážu říct kdy jsem otěhotněla a kdy mám ovulaci, takže je možnost že jsem méně než podle výpočtu od poslední menstruace. Měla to některá z Vás taky tak? Děkuji za upřímnost.