Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bych rekla, ze uplne netesni a trochu to tece. Okoli zachodu drhnes stejne peclive? Za prkynekm, pod prkynkem atd?
Řešila jsem to samé. Nakonec jsem zjistila, že dcera nějak špatně cura a občas to nějak vyteče ven. Loužička pak zůstávala pod odpadkovým košem vedle záchodu. Pod záchodem sucho. Tak se zkus podívat jestli ti to někde taky nestojí.
Může to být na zemi - totéž, jak psala @andrea.sb. U nás je potencionální zdroj podobného smradu místo, kde je wc připojeno k zemi - nevím, jestli je přidělané špatně…
Každopádně domestos a podobné věci liju nejen do wc, ale i kolem něj, do spár na zemi a nechávám dlooouho působit, jinak by to smrdělo stejně. Vím, jak je to nepříjemné, taky jsem chodila a nervovala se a čistila wc denně a furt to tam bylo.
Teď dobré.
Ja drhnu vse. Prkynko komplet i zachod z venku. Jsem na to docela uchyl. Po okoli jsem nekoukala, tak zkusim. Dekuji ![]()
Připojuji se k názorům holek. Zkus umýt i okolí záchodu. Kolikrát bývá načůráno i okolo, i za záchodem. Zvlášť kluci se sem tam netrefí
Zkus mrknout i do mísy pod lem, já tam měla kámen jak prase a záchod nový. Prostě jsem to místo při čištění vynechavala nechca. Teď už vím a dobrý
Jo, spary drhnu kartackem na ruce, nestaci jen vytrit, ani kdyz vytru hadrem rucne, tak ty spary nesou dostatecne ciste. Mam svetle sedou sparovacku a kdyz neni cista, je trochu tmavsi, tak to dobre poznam, zda tam neco neni.
Ja jednou cetla o uklizeni a tam dlouholeta uklizecka varovala pred pouzitim nejakych latek, ktere byvaji v cisticich prostredcich, ze porusi tu glazuru nebo co a bude se tam drzet ten zapach. A uz tu vrstvu neobnovite. Bylo to nekde na netu, delaly se snad nejake zkousky a ta zkousejici to tam popisovala, ze to musu vedet…
Takze je mozne, ze je to tvuj pripad.
Ahoj, řešíme občas to samé, ale máme teda svůj záchod, dělaný. Manžel si myslí, že je trošku hnutý - máme ten „zavěšený“ a že prolíná těsnění. Mě se zdá, že se to objeví po tom, co je u nás jeho táta. Je silný a těžký, tak možná, jak na to sedne on. Vždycky to trvá tak dva týdny a uklidní se to. Taky myju všechno okolo, savo teda nepoužívám. Jsem z toho šílená.
Budeme ho měnit, ale až tak za rok, dva, až se bude dělat podkrovní koupelna a záchod, tak při jednom. Myslím, že výměna bude nejlepší řešení.
Ještě dodám, že jsme já i manžel okolo záchod strkali hlavu, kam šlo a čuchali a vyloženě zdroj jsme nenašli.
Ahoj,
chtela bych se zeptat na vas nazor a co delat, kdyz zachod neustale smrdi moci? Bydlime zde 2 mesice temer denne leju do zachoda domestos a drhnu ho stetkou + mam v zachode ty zavesne prostredky a stejne kdyz jfu na zachod citim takovy smrad jak na verejnych zachodech v metru. Uz jsem z toho zoufala. Nevite co na to pomuze?