Záchod neustále smrdí močí

Anonymní
4.4.15 09:21

Zachod neustale smrdi moci

Ahoj,
chtela bych se zeptat na vas nazor a co delat, kdyz zachod neustale smrdi moci? Bydlime zde 2 mesice temer denne leju do zachoda domestos a drhnu ho stetkou + mam v zachode ty zavesne prostredky a stejne kdyz jfu na zachod citim takovy smrad jak na verejnych zachodech v metru. Uz jsem z toho zoufala. Nevite co na to pomuze? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.4.15 09:26

@JayLee Jenze byt je to rekonstrukci, zachod je asi 3 roky stary.

• Citovat
  • Upravit
7009
4.4.15 09:27

Bych rekla, ze uplne netesni a trochu to tece. Okoli zachodu drhnes stejne peclive? Za prkynekm, pod prkynkem atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
4.4.15 09:30

Řešila jsem to samé. Nakonec jsem zjistila, že dcera nějak špatně cura a občas to nějak vyteče ven. Loužička pak zůstávala pod odpadkovým košem vedle záchodu. Pod záchodem sucho. Tak se zkus podívat jestli ti to někde taky nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.4.15 09:38

Může to být na zemi - totéž, jak psala @andrea.sb. U nás je potencionální zdroj podobného smradu místo, kde je wc připojeno k zemi - nevím, jestli je přidělané špatně… :nevim: Každopádně domestos a podobné věci liju nejen do wc, ale i kolem něj, do spár na zemi a nechávám dlooouho působit, jinak by to smrdělo stejně. Vím, jak je to nepříjemné, taky jsem chodila a nervovala se a čistila wc denně a furt to tam bylo. :zed: Teď dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.15 09:38

Ja drhnu vse. Prkynko komplet i zachod z venku. Jsem na to docela uchyl. Po okoli jsem nekoukala, tak zkusim. Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2468
4.4.15 09:41

Připojuji se k názorům holek. Zkus umýt i okolí záchodu. Kolikrát bývá načůráno i okolo, i za záchodem. Zvlášť kluci se sem tam netrefí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.4.15 09:49

Jestli je to v paneláku, taky to může jít zespoda od sousedů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
4.4.15 09:51

Zkus mrknout i do mísy pod lem, já tam měla kámen jak prase a záchod nový. Prostě jsem to místo při čištění vynechavala nechca. Teď už vím a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
4.4.15 09:56

Jo, spary drhnu kartackem na ruce, nestaci jen vytrit, ani kdyz vytru hadrem rucne, tak ty spary nesou dostatecne ciste. Mam svetle sedou sparovacku a kdyz neni cista, je trochu tmavsi, tak to dobre poznam, zda tam neco neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251

Ja jednou cetla o uklizeni a tam dlouholeta uklizecka varovala pred pouzitim nejakych latek, ktere byvaji v cisticich prostredcich, ze porusi tu glazuru nebo co a bude se tam drzet ten zapach. A uz tu vrstvu neobnovite. Bylo to nekde na netu, delaly se snad nejake zkousky a ta zkousejici to tam popisovala, ze to musu vedet…
Takze je mozne, ze je to tvuj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@jajda32 nene jsem v cinzaku a pod nami nikdo neni..
@mlsalkaM zkusim se podivat..

• Citovat
  • Upravit
25161
4.4.15 10:00

Ahoj, řešíme občas to samé, ale máme teda svůj záchod, dělaný. Manžel si myslí, že je trošku hnutý - máme ten „zavěšený“ a že prolíná těsnění. Mě se zdá, že se to objeví po tom, co je u nás jeho táta. Je silný a těžký, tak možná, jak na to sedne on. Vždycky to trvá tak dva týdny a uklidní se to. Taky myju všechno okolo, savo teda nepoužívám. Jsem z toho šílená.
Budeme ho měnit, ale až tak za rok, dva, až se bude dělat podkrovní koupelna a záchod, tak při jednom. Myslím, že výměna bude nejlepší řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
4.4.15 10:01

Ještě dodám, že jsme já i manžel okolo záchod strkali hlavu, kam šlo a čuchali a vyloženě zdroj jsme nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.15 10:02

No nic, nasadím rukavice a jdu na to :mrgreen: dekuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat