Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@JohanaRottova píše:
Ty se radši nauč česky.
Proč? Vyřeší to problémy se záchodem, když to budu psát česky?
![]()
@Basha3 píše:
Proč? Vyřeší to problémy se záchodem, když to budu psát česky?![]()
Tak nám řekni jak se řekne slo. řiť. Ať mluvíš o voze a řekni nám jak vypadají záchody na Slovensku?
@JohanaRottova Necháem, prečo na mňa útočíte. Píšem predsa to isté čo ostatní. Zakladateľka to mala riešiť dřív, pretože takto zadeláva malému na problémy s vyprázdňovaním. Viem o tom svoje. Mám 2 deti, druhé teraz tiež nastupuje do škôlky. A ako vyzerajú záchody na Slovensku? Predpokladám, že ako v ČR alebo myslíte, že tam deti kakajú na latríne alebo do diery a utierajú sa lopúchmi? BTW. moje deti chodia do škôlky v ČR.
Příspěvek upraven 30.08.20 v 18:02
@JohanaRottova píše:
Tak nám řekni jak se řekne slo. řiť. Ať mluvíš o voze a řekni nám jak vypadají záchody na Slovensku?
Ty budes asi hodne jednoducha a zakomplexova osoba, co? ![]()
Zkladateľka, ale aby to bolo konštruktívne. Ak sa dá, skúste ešte rýchlo kúpiť redukciu na záchod a nechať to dieťa vyskúšať (ak to nemáte). Ale, tie záchody v škôlke sú malé a roztomilé. Povedzte dieťaťu, že sú tam špeciálne malé záchody, na ktoré chodia čurať iba deti. Poproste prípadne pani učiteľku, aby im ich ukázala. Ale neboj, dieťa je určite šikovné. Odpozerá to od iných detí a tí ho budú motivovať. Ale možno by som poprosila pani učiteľku, aby na neho dohliadla či chodí na záchod, aby to nezadržiaval alebo sa nepočurával. Dcéra napr. v škôlke nechodila na záchod (hlavne kadiť), lebo sa jej údajne posmievali (asi každému, keď šiel kadiť).
@JohanaRottova píše:
Ty se radši nauč česky.
Už včera jsi byla adminem napomenuta, co příspěvek to urážení jiných. @admin
@JohanaRottova píše:
Ty máš dost ![]()
@admin
Jinak - dítě, které nastupuje školkovou docházku má být mimo jiné schopno zvládat hygienické návyky úměrně věku, ale také se musí umět přizpůsobit chodu školky. Dítě, které je přijato do státní školky nemá na nočníku co dělat..
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím jak to je když dítě doma chodí na nočník ale ve školce nočník není jen záchody? Syn půjde poprvé do školky a já se bojím že ty záchody budou zlo.. Neumí záchod ani splachovat natož na něj sám jít ????♀️️
pro tvuj klid bych to rekla pani ucitelce, at o tom vi, ale nebala bych se, odkouka to rychle. Navic co jsem tak pochopila z diskuzi, tak v rade skolkach dite ani samo nesplachuje, ale splachuje hromadne pani ucitelka. A i kdyby umelo splachovat doma, ve skokce bude nejspíš jiny system, tak si ho osvojí spolu s ostatnimi. Rada rodicu honi na posledni chvili samotne odplenkovani, toto nebude extra problem.
On se asi kluk narodil vcera, zes nebyla schopna ho doted se zachodem obeznamit?
Dobrý den.
@JohanaRottova - uklidněte se. Reagujetenaprosto mimo. Nejen mimo téma, ale tak celkově mimo… ![]()
Neútočte! Jestli s někým nesouhlasíte, vyjadřujte svůj nesouhlas slušně!
Dodržujte pravidla serveru!
Petra
@JohanaRottova píše:
Jsi tak blbá, ze nerozumíš slovensky?? Nebo si blbá prostě už tak od přírody ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím jak to je když dítě doma chodí na nočník ale ve školce nočník není jen záchody? Syn půjde poprvé do školky a já se bojím že ty záchody budou zlo.. Neumí záchod ani splachovat natož na něj sám jít ????♀️️
Záchody žádné zlo určitě nejsou. Záchod je úplně normální věc.
Jinak moje prostřední dítě nastupovalo do firemní školky jako čerstvý dvouletak. Doma chodil taky na nocnik - bylo to praktičtější, nocnik byl víc po ruce, když si vzpomněl na poslední chvíli. Ale teda vůbec me nenapadlo řešit, že by ve školce mohl být problém se zachodem. A ani nebyl, aspoň nikdo nic neříkal. Nocniky tam, pokud si pamatuju, neměli.
A že neumí spláchnout? No tak se to nauci. Co je na tom těžkého? Na těch skolkovych zachudcich bývají cudliky na mikadu, tak prostě zmackne culik, to snad zvládne, když nastupuje do školky…
@Anonymní píše:
Maji záchody pro dětičky, splachování je strašná zábava 🤣
Uvidí ostatní děti, tak to půjde. Ale raději si mu měla už doma koupit dětské prkénko a naučit ho doma na normální wc. Chvilku to potrvá, než si zvykne.