Záchvaty 21měsíční holčičky

5411
19.9.13 17:13

záchvaty 21měsíční holčičky co

Ahojky mám prosbu jestli má nějaká maminka zkušenosti a popř. jak to řešila mám dceru 21 měsícu v poslední době se večer budí a z ničeho nic začne mít záchvaty řevu nic nepomahá dudlík má, pití má leži u nás apod.. nic nezabírá pak si třeba hraje a z ničeho nic příjde a znova hrozný řev přímo zachvat začne se kroutit a do všeho mlátit i do nás a pořád si něco vynucuje když přítel má sušenku nějakou kterou jí zrovna nechci dávat např. příchut kávy tak jí rychle sní aby nechtěla také ona to zjistí a hned dostane záchvat vzetu tak jí dám brumíka a ona mě ho rozmačká a jde se vztekat klidně si lehne na zem a vzteká se a kope kolem sebe je to hrozné už nevím co sní nevím jestli je tohle normální nebo jestli mám sní někam zajít k nějakému psychologovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10981
19.9.13 17:18

@pavla.velova Začíná normální období vzdoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
19.9.13 17:25

Nic extra, období vzdoru. Neustupujte jí zájmu zachování klidu, protože ten stejně nebude, ale mohl by z ní být pěkně rozmazlený fracek. Vztek ignorovat a nenechat vynucovat věci, které bys nepovolila. „Odměnit“ dítě za řev Brumíkem nevidím jako šťastné řešení :|

• Citovat
  • Upravit
13141
19.9.13 17:27

Taky bych ti rozmlátila brumíka, kdybych ho dostala místo kávové sušenky a tu mi někdo snědl před očima :twisted: Jezte před ní to, co dáte i ji. Malý chtěl taky všechno, co jsme jedli my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.9.13 17:44

Tohle je normlání období vzdoru, našeho už to konečne po roce přechází :)
Ale zbytečně bych neprovokovala třeba tou sušenkou. Vem si jak by ti bylo, kdyby před tebou někdo snědl něco, na co máš strašnou chuť a dal ti místo toho něco jinýho. To dátě neumí ještě vyjádři svoje emoce slovně, tak se začne vztekat.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
19.9.13 19:54

Vy opravdu nejíte před dětma to co nesmí- a nepijete? to by mě v životě nenapadlo. prostě některé věci pro děti nejsou a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
19.9.13 20:34

Souhlas jde o celkem přirozený vývoj a reakce batolat. Nicméně jsou věci které si dám až když usne, třeba chipsy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.9.13 22:02

Pochopila jsem správně, že už večer spí v posteli, následně se vzbudí a začne tóčo? No jestli jo, tak proč jí necháte si hrát, jinak řečeno když se jde spát, tak se spí a šmitec. Pokud spí ve stejné místnosti, jako jste vy nebo jako vy jíte, tak jezte jinde nebo může spát ve svém pokojíku, velká je dost. A důslednost, že se spí. Sice to nevyřeší záchvaty jako takový, protože to je prostě vývoj, ale budete mít klid aspoň večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.10.13 17:27

@pavla.velova myslím že Vás mohu uklidnit měla jsem tohle s dcerou uplně stejné dokonce ty záchvaty byly takové že mlátila hlavou o zem i o zeď :zed:.Brečela jsem že nevím co s ní mám dělat i v obchodě s hračkama mi dělala scény ale nic nepomáhalo. Dala jsem jí na zadek něco zakázala ale všechno bylo marné. Zašly jsme k psycholožce a ta se jen usmívala že je to naprosto normální vysvětlila mi že každé dítě má období vzdoru někdo třeba měsíc někdo i rok. Některé dítě má ten vzdor silnější někdo slabší je to individuální. Jinak mi psycholožka poradila abych si jí nevšímala a počkala až jí to přejde protože pokud jí nenecháte tak ona bude vědět že dosáhla svého a je pravda že u nás to hodně pomohlo. Má dcera měla toto období rok teď jsou jí tři a je naprosto klidná a žádné záchvaty nemá. Chce to jen čas asi to Vaše dcera bude mít podobné ale vůbec se nebojte ono to přejde samo :) Přeji pevné nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí