Zácpa u 14denniho miminka

104
21.11.22 21:26

Zácpa u 14denniho miminka

Ahoj holky mám problém s miminkem jsou mu dva týdny částečně kojim (odstrikavam mléko, mám problém s bradavkama) a dávám dokrm hipp combiotik tet spíš víc dávám UM protože se mě mléko přestává tvořit. Malá má problémy se stolici 2-3 dny nekadi a potom ten 3 den navečer ji začne bolet šíleně bříško a snaží se to vytlačit s mou pomocí se to Teda podaří je to vždycky strašná hromada zezacatku je konzistence sprominutim takovej had a potom klasika míchaný vajíčka. Nevím jak ji pomoct chudinka se vždy u toho hodně trapy dr nám doporučila akorát použít teploměr a změnu UM říkala že ještě počkat. Zkouším ji u toho masírovat bříško olejickem z fenyklu přitahovat nožičky nakonec se vždy vyprdi ale je to Teda fuška nevíte co by mohlo tu zácpu zmírnit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LP4
1363
21.11.22 21:49

Změnila bych mléko…nám to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.11.22 21:52

A dáváš vitamín D? Mě u obou holek způsoboval zácpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
21.11.22 21:53

Noo a probiotika jsme dávali od mala..dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.11.22 22:32

Masírovat brisko ale podívejte se na nějaké videa ať to děláte správně a cvičit s nožičkama ať se jí ty střeva trošku rozhybou a změnila bych um my jsme skončili s dcerou až u 3 značky s jedné měla zácpu s druhe furt ublinkavala až beba zvítězila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
21.11.22 22:38

U nás taky beba zvítězila :D @Vagnerkanik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.11.22 22:41

U první jsem taky měla bebu a teď babivita.. Je z Německa ale myslím že se dá online koupit i v cz.. Ale to se musí vyzkoušet.. Každému miminku sedne něco jiného.. Jak jsem psala u obou holek mi zácpu způsoboval vigantol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.11.22 21:06

Už se jí to jakž takž upravilo vigantol jsem nasadila až tento týden a zatím musím zaklepat že dobrý. Asi to chtělo čas aby si na to mléko zvykla. Ptala jsem se na to doktorky protože ona tu stolici neměla bobkovou ale jak pastu na zuby a ona mě řekla že je to takto ještě v pořádku a že malé miminka pod 3kg ještě nemají takovou sílu. Malá měla 2,7kg tet už má přes 3kg a vidím tam opravdu zlepšení. Tet už kadi bez mé pomoci a bez breku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí