Záda :-( nezabírají injekce, ani prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
11.5.14 17:17

Ono ja hklky muzu jen nektere leky. Mam LQT syndrom srdce. Ibalgim mohu, mam tu i nimesil ale me to proste vu ec ale vubec nepomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.5.14 17:22

@Pesee23 Není se za co stydět. Moje máma do toho loňska říkala. Kdo tvrdí, že ho bolí záda, tak simuluje. A po té příhodě lituje toho, co říkala. Protože něco tak hroznýho prý nezažila. Jí to ještě vystřelovalo do zadku a do noh.
Určitě to řešte - toto nikam nevede, akorát se budete zbytečně trápit.
Jinak bych zkusila alespoň brufen, mamku to občas, ale v menší intenzitě chytne, a brufen ji pomáhá.
Ale Vy to asi máte hodně rozjeté, takže hned zítra bych naklusala k odborníkovi. A případně zkuste tu dornovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
11.5.14 17:22

Napadá mě nějaká dobrá matrace :) Ať ti i neuroložka napíše masáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.5.14 17:25

@bimbama to me to strili taky :-( nu asi to vemu rovnou na neuro pohotovost do CB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.5.14 17:26
@Pesee23 píše:
@bimbama to me to strili taky :-( nu asi to vemu rovnou na neuro pohotovost do CB

Aha, tak to bude něco podobného. Já bych to taky natvrdo vzala přes pohotovost. Držím Vám pěsti a když tak napište, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.5.14 17:28

Napisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
11.5.14 17:31

Mi pomohly rehabilitace, protahování, masáže… obstřiky nepomáhaly. a pak cvičit, cvičit, cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.5.14 17:52

Odkud jsi? Znám výborného maséra, určitě by ti pomohl. Mě zbavil vleklé bolesti zad. Jmenuje se Václav Nedělka. Ordinaci má ve Ždáře nad Sázavou, ale jezdí i do pardubic. Studio Alernativ. Mimo jiné dělá i tu dornovu metodu, mě srovnal nohu kterou jsem měla o 1,5 cm delší než druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.5.14 18:09

@Pesee23
Najdi jinou neuroložku, popř. můžeš navštívit RHB lékaře, který tě důkladně vyšetří a navrhne léčbu…ale teď v akutním stadiu spíš ten neurolog nebo ještě můžeš zajet na chirurgii někde v nemocnici a tam tě nejspíš i hospitalizují.
Vůbec se za to nestyď a nenech se odbýt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.5.14 18:33

V tomhle stavu uz bych jela do nemocnice! Na velikonoce jsme vezli do nem. manzela, tyden lezel se zadama, leky nezabiraly, stav se horsil, rovnou si ho tam nechali (ackoliv me do telefonu rikal. Mudr, ze si ho tam nenechaji, protoze maji zavreno oddeleni, nakonec tam musel zustat), dostal hned po vysetreni kapacku od bolesti, hned mu udelali CT-vyhrezly plotynky, za 5 dni operace…takze zada nejsou sranda, vim to sama msem pred lety s tim lezela 3 mesice doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.5.14 18:49

Holky dekuji. Byla jsem tady na pohotovosti. Do nemocnice do CB mam jet zitra. Dnes jsem dostala naraz 2 injekce. Doktorka byla z pristupu doktorky v Tabore velmi prekvapena. Pry uz to trva az moc dlouho a neni normalni, ze se to stupnuje… takze hned rano to Budejce jisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.5.14 18:50
@Pesee23 píše:
Holky dekuji. Byla jsem tady na pohotovosti. Do nemocnice do CB mam jet zitra. Dnes jsem dostala naraz 2 injekce. Doktorka byla z pristupu doktorky v Tabore velmi prekvapena. Pry uz to trva az moc dlouho a neni normalni, ze se to stupnuje… takze hned rano to Budejce jisti.

Tak snad to vyřeší a pomůžou Vám konečně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.5.14 18:54

@bimbama snad… uz je mi z toho fakt silene. K doktorovi jsem dojela a brecela a brecela a brecela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.5.14 19:02
@Pesee23 píše:
@bimbama snad… uz je mi z toho fakt silene. K doktorovi jsem dojela a brecela a brecela a brecela…

Chápu. Jedině snad, za pár hodin už by to mělo být v pořádku (věřím v to). Ještě přečkat noc. Ale to zvládnete. Opravdu držím pěsti. Vidím moji mámu, jak vypadala a jak trpěla (a to ji jen tak něco nerozhodí), takže si dokážu představit, jak trpíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.5.14 20:18

@bimbama nu zatim to nepovoluje. Taky jsem clovek ktereho jen tak neco nerozhodi. Prah bolestivosti hodne vysoky. Jak rikam, uz drzim pres tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí