Záda :-( nezabírají injekce, ani prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
11.5.14 23:24
@BellinkaX píše:
@Pesee23
Mydocalm a ibalgin v tabletach, jinak zajed jinam na neurologii, urcite te nevyhodi.

Pokud jsi od Brna nebo i z Jihomoravského kraje můžu ti dát kontakt na léčitele, který mně jediný dal po dvou návštěvách do pořádku po skoro měsíční bolesti zad, při které jsem už nemohla vydržet. Měla jsem skříplý nerv a bolest byla nepředstavitelná. V případě zájmu mně napiš zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
12.5.14 10:01

@ivunak Bohuzel jsem Jihocesky kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.5.14 12:38

Jak já tě chápu :kytka: Mám taky blokaci SI kloubení. Už podruhý za měsíc mě to chytlo. Ve čtvrtek jdu na rentgen, jestli nemám plotýnky :( Do práce sice chodím (lezu), ale ve středu jsem skončila na pohotovosti na kapačce. Dostala jsem domů léky - Sirdalud a Dorsiflex a moc to nepolevilo.
Za to se nestyď, nemůžeš za to. Já jsem chodila i na masáže, vždycky mi pomohla, ale teď naposled ani ta masáž nezabrala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
12.5.14 20:19

Ahoj holky. Tak jdu podat info, jak jsem dnes dopadla. Preposilam, co jsem psala kamaradovi:
Odesli mi zada. Od minule soboty jsem litala po injekcich ale furt se to horsilo. V patek jsem byla v Tabore ve spitale, vyhnali me, ze mi nic neni. O vikendu opet pohotovost. Vcera takove bolesti, ze jsem nemohla ani chodit a brecela a brecela… dali mi 2 injekce a at si rano sjedu do CB na neurologii. Tam se zdesil, ze je to uz na infuze, ale nechat si me tam nemohli kvuli kapacite, tak me dal papir na hospitalizaci a poslal me zpet do Tabora. Nu a tady na mne zas koukali jak na magora, jako bych lhala, az prisel primar. Zitra me cekaj dalsi rentgeny pry snad i ploc. Neco se mu nelibilo, ani reflexy. Odebrali krev pry zda nemam v tele nejake zanety, ze to tak vypada. Takze jsem v nemocnici a nevim na jak dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
12.5.14 20:21

Ahoj, jestli chcete, ukážu Vám po skypu s webkou jak na to.Je to velmi snadné a zvládne to každý, stačí jen, aby s tím pomohl někdo s rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.5.14 20:25

@Pesee23 To mě mrzí, že jste v nemocnici. Ale asi je to potřeba a alespoň se to už řeší. A je dobře, že Vás celkově proklepnou. Konečně v tom bude jasno, od čeho bolesti jsou.
Snad nebudete v nemocnici moc dlouho. Držím pěsti i nadále. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
12.5.14 20:37

@bimbama doufam, je tu strasna nuda. Neni tu TV, internet mam jen v mobilu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
13.5.14 02:36

@Pesee23 ahoj, dobře to znám, už s tím zápasím od ledna, byla jsem měsíc a půl na neschopence. Pak se to pomalu lepšilo do konce dubna kdy se mi to vrátilo :-( ted už jsem také tři týdny doma a stále mě záda bolí. Mám zablokované v bedrech v plném rozsahu, ploténka by to snad být neměla. Beru dorziflex a diclofenac duo na bolest :-/ už se můžu hýbat dobře ale bolest stále je. A to mám za dva týdny jet na eurovíkend a nejde to přeložit ani zrušit :-( taky se hodně nabrečím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
13.5.14 04:00
@Pesee23 píše:
@bimbama doufam, je tu strasna nuda. Neni tu TV, internet mam jen v mobilu :-(

Alespoň něco. Třeba to s ním rychleji uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.5.14 06:51

Tak snad už to nějak lékaři vyřeší. Určitě napiš, co ti dělali a co zjistí. Já jdu na neurologii ve čtvrtek. Koukám, že hodně žen má problémy s bederní páteří. Rozjelo se vám to až po porodu nebo jste to měly už před? U mě to začalo porodem. Do tý doby jsem tu blokaci měla jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.5.14 07:20

@TerezkaW ja mela se zady problemy uz dlouho… ale be takove. Spise semi treba skripl nerv a pod… jinak za chvili me vezou na rentgen a na EKG. Tak jsem zvedava. Jeste se chci rovnou domluvit na vysetreni se stitnou. Pred rokem a pul jsem behem chvilinky zhubla z niceho nic pres 20 kg. Nyni jsem behem chvile zase doat nabrala a vaha leri nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.5.14 08:05

Tak držím palce :mavam:

@Pesee23 píše:
@TerezkaW ja mela se zady problemy uz dlouho… ale be takove. Spise semi treba skripl nerv a pod… jinak za chvili me vezou na rentgen a na EKG. Tak jsem zvedava. Jeste se chci rovnou domluvit na vysetreni se stitnou. Pred rokem a pul jsem behem chvilinky zhubla z niceho nic pres 20 kg. Nyni jsem behem chvile zase doat nabrala a vaha leri nahoru
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.5.14 18:49

Zdravim Vas tady. Tak zase podavam info. Byla tu dnes vizita. Moc mila doktorka. Pry mam ke vsemu zvysene jaterni testy. Rovnou jsem pozadala o vysetreni te stitne zlazy, tak jdu rano na ultrazvuk bricha, to asi kvuli tem jatrum atd a pry udelaji i odbery. Jinak jsem se i dnes nasr… mela jsem byt vcera na pracaku, tak jsem dnes volala s omluvou, ze jsem od vcera hospitalizovana a ona po me zacla stekat, ze oka zite potvrzeni od nemocnice, ze tu fakt jsem at ho nskdo donese a do 3 dnu od propusteni se mam povinne dostavit… tohls nepochopim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
13.5.14 18:52

@Pesee23 To je fajn, že informujete. A na záda něco zabralo - nebolí teď?
No jo, někteří lidi jsou na zabití - doslova. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.5.14 21:37

@bimbama na zada toho dostavam hodne. V infuzi mam nejake FR+ (250ml), guajacuran 20 ml a 1ampule dolminy a to cele je zjevne v roztoku NaCl. A na noc na bolest tramal na vyzadani v injekci. Ak tomu prasky 3× denne. Dorsiflex a ten druhy na bolest je od z… jmeno ted nevim. Ale zatim nic moc. Ze stehen mi to zaclo strilet do kycli :-( tak tedy nevim nu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí