Záda :-( nezabírají injekce, ani prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2516
2.2.19 19:02

No koukam, ze si lidi uzivaji po svem zada :(
taky mam cerstvou zkusenost.
22.1. jsem se rano vzbudila a mela jsem silene ztuhlou bederku a bolela me. Myslela jsem si, ze je to jen prelezele, tak jsem sla pesky k zubari cca 2,5 km atd. Nepreslo, spis se to horsilo. Pri sezeni (v praci delam v kanclu) me tepalo v bederce a bolest vystrelovala do leve strany a trochu do leve hyzde. Myslela jsem, ze proskocim oknem, analgetika nezabirala.
Doktorka mi predepsala Sirdalud a Aulin - bez vysledku jsem to brala 4 dny. Zkusila jsem i Diclofenac - nic.
Volala jsem u nas na ortopedie - „nejste nas pacient, tak Vas nevezmeme ani jako akutni“.
Ted v pondeli jsem objednana pres mesic na neurologii s brnenim rukou (cas od casu me zlobi obe ruce, podezreni na karpaly), tak mi obvodni rekla, ze by tam meli resit i zada.
Tak jsem se modlila, at to vydrzim..
Prd. Ted v utery jsme s mamou vezli tatu na mensi zakrok na kliniku a cesta tam a zpet mi to v aute asi rozvirila.. Ve stredu rano uz byly bolesti vetsi, dosla jsem si k obvodni na injekci, pak jsem pred nocni prospala celej den.
Na nocni v praci jsem uz vstavala ze zidle cca 10 minut, nez jsem se bolesti mohla narovnat, v jednu chvili jsem myslela, ze nevstanu.
Volala jsem si v nouzi do Motola na urgent, zda me vezmou rano po praci - pry jasne, mam dorazit, ze tam bude i neurolog.
Tak neurolog me vysetril jen manualne (hybal mi s nohou atd), zadny rtg apod - pry to nevypada na plotenku, ale na blokadu.
Pichl mi nejakou injekci na uvolneni a proti bolesti, predepsal Mydocalm a silnejsi Diclofenac Duo, mam to brat tyden, mit klid a ze pak se uvidi.
Tak jsem si nechala napsat neschopenku, protoze sedet vydrzim asi tak pet minut, nez me to zas zacne bolet. Dneska uz se aspon na posteli otocim bez silenych bolesti a tak nejak si bez potizi utru zadek.
Ale stejne to boli, rano me to budi, tepe mi v bederce…
Jsem zvedava, co mi v pondeli rekne ten doktor :(
Jinak rhb muzu mit asi az to nebude tak bolet, co?

@Pesee23 jak jsi tenkrat po tom CT dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
2.2.19 19:24

@Kacatko1986 určitě teď to potřebuje klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.2.19 20:10

@Kacatko1986 Nehon se na RHB, dokud pořádně nevyšetří, co to je. Můžeš si to ještě hnout. A pokud ti RHB pak napíšou, tak bych to konzultovala s fyzioterapeutem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
2.2.19 20:44

@Kacatko1986 rehabka ti teď nepomůže, stejně tam máš asi otok, takže to chce opravdu klid, přejde to.
A pak tě asi pošle na magnetickou resonanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
2.2.19 21:49

Zajimalo by me jak nakonec dopadla zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.19 18:31

@Pesee23 tak to potom už jen opioidní analgetika🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.8.19 16:11

@Melody 4 dobry den muzu nejak kontakt moc prosim na rehsbil. doktora dekuji jsem z Pardubic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.8.19 16:17

Pomoc

@Melody 4 @Melody 4 prosim koukala jsem a nemuzu ho najit dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.19 17:57
@Pesee23 píše:
@bimbama nu zatim to nepovoluje. Taky jsem clovek ktereho jen tak neco nerozhodi. Prah bolestivosti hodne vysoky. Jak rikam, uz drzim pres tyden

Dobry den ctu tady jak jste na tom ze zady ja chodim orad nemam uz pul roku a porad bolest bederka dekuju kata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí