Záda :-( nezabírají injekce, ani prášky

Anonymní
11.5.14 16:52

záda :-(

Ahoj vsem. Omlouvam se za anonym, ale nechci byt za hypochondra… pripadne se odtajnim dele.
jdu na Vas s otazkou. Od minule soboty me strasne moc boli zada. Chodim denne na injekce na bolest, ktere ale nezabiraji. Nezabiraji ani prasky. Chodim o vikendu na LSPP a v tydnu k OL. Uz jsem zoufala. 3 lekari na pohotovosti rekly ze mam zada v haji. Nejakou blokaci SI skloubeni a nejak divne rotovanou pater. Dotoho uplne zatuhle svalstvo. V utery jsem byla u mistni neurolozky, ta mi to napsala do zpravy tez. Chtela delat obstriky ale mam alergii na mesocain. Tudiz zase klasicka injekce a leky. V patek uz me OL poslala do nemocnice. Bohuzeo do te, ktere se kazdy vyhyba. Nu a tam mi oznamila doktorka ze mi nic neni a at jdu domu… a bolesti se stupnuji. Opet me chlap poveze na pohotovost na injekci… uz jsem fakt zoufala :-( sama se nezvednu, nemuzu pomalu ani bolesti jit. A tex k dotazu. Myslite ze si mohu nejak vydyndat zadanku do jine nemocnice? Pripadne pozadovat hospitalizaci?? Uz proste nemuzu :-( a je mi divne ze se nekolik doktoru schodne a pak me jedna posle do pr…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
11.5.14 16:56
@Anonymní píše:
Ahoj vsem. Omlouvam se za anonym, ale nechci byt za hypochondra… pripadne se odtajnim dele.
jdu na Vas s otazkou. Od minule soboty me strasne moc boli zada. Chodim denne na injekce na bolest, ktere ale nezabiraji. Nezabiraji ani prasky. Chodim o vikendu na LSPP a v tydnu k OL. Uz jsem zoufala. 3 lekari na pohotovosti rekly ze mam zada v haji. Nejakou blokaci SI skloubeni a nejak divne rotovanou pater. Dotoho uplne zatuhle svalstvo. V utery jsem byla u mistni neurolozky, ta mi to napsala do zpravy tez. Chtela delat obstriky ale mam alergii na mesocain. Tudiz zase klasicka injekce a leky. V patek uz me OL poslala do nemocnice. Bohuzeo do te, ktere se kazdy vyhyba. Nu a tam mi oznamila doktorka ze mi nic neni a at jdu domu… a bolesti se stupnuji. Opet me chlap poveze na pohotovost na injekci… uz jsem fakt zoufala :-( sama se nezvednu, nemuzu pomalu ani bolesti jit. A tex k dotazu. Myslite ze si mohu nejak vydyndat zadanku do jine nemocnice? Pripadne pozadovat hospitalizaci?? Uz proste nemuzu :-( a je mi divne ze se nekolik doktoru schodne a pak me jedna posle do pr…

Možná je to úplně mimo, ale co vyzkoušet např. Dornovu metodu? V některých případech dokáže zázraky…
Jinak držím pěsti. Já to nezažila, ale moji mamku chytla záda loni, ve 4 ráno jsem ji našla se slzami v očích ohnutou u linky a tak jsme valili na pohotovost. No a samozřejmě dostala obstřik no. To ji ten den zachránilo. Plus měla i asi dvoje léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.5.14 16:59

Můžeš mít i jiné obstřiky, mezokain mít nemusíš. Můžeš dostat kortikoidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.5.14 16:59

http://www.cvicime.cz/…ho-skloubeni

Mně pomohlo tohle… a pak jsem teda chodila na rehabilitace a po rozmasírování všeho toho zatuhlého zádového svalstva už mě teda nic nebolí… divím se, že tě na rehabilitace neposlala už neuroložka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 17:03

Nenapsal mi nikdo jeste nic. Ja uz takhle trpim pres tyden. O slzach v ocich ani nemluvim… obcas to jsou potoky. Proto se ptam, muzu na LSPP pozadat o papir do spitalu, nebo nemohu jet rovnou tam :-(
Ja jsem clovek ktery jen tak k doktorovi nejde, ame tohle uz se opravdu neda :-(

• Citovat
  • Upravit
116
11.5.14 17:04

Injekce a léky jsou první pomoc na bolest, ale neléčí příčinu. Pokud máš blokace, zatuhlé svaly, chce to odblokovat a cvičit. Bohužel už jsem se zády taky lecos zkusila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.5.14 17:07

Ja vim, jenze bez toho aby to prestalo aspon trochu bolet se nehnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 17:07

Ja vim, jenze bez toho aby to prestalo aspon trochu bolet se nehnu :-(

• Citovat
  • Upravit
3833
11.5.14 17:08

Tak je to venku… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.5.14 17:11
@Pesee23 píše:
Tak je to venku… :oops: :oops:

Nevadí.
Zkuste se optat na tu Dornovu metodu - opravdu dělá zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.5.14 17:11

A dostala jsi nějaké prášky na uvolnění? Většinou tak do týdne odezní to nejhorší a pak se teprve dá něco dělat… teď si nejsem jistá, co jsem měla, myslím, že Mydocalm nebo něco takového… a na ty rehabilitace jsem začala chodit až potom, až jsem se mohla hýbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
11.5.14 17:12
@bimbama píše:
Možná je to úplně mimo, ale co vyzkoušet např. Dornovu metodu? V některých případech dokáže zázraky…

Taky doporučuju. Leta jsem nevěděla, co je to být bez bolesti zad - a po Dornovce to ze dne na den přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
11.5.14 17:13

Nemocnici si můžeš svobodně vybrat sama jakou chceš
stejně jako si vybíráš porodnici nebo obvoďáka nebo zubaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.5.14 17:15

@bimbama ja se za to docela stydim. Nejsem zadna fnukna, k doktorovi chodim az v pripade nejvyssi nouze. Ale j uz fakt nemuzu :,( a nejhorsi je, ze malej me potrebuje funkcni. Nemuzu s nim ani ven. Popojdu 10 metru a podlamuji se mi nohy a rvu bolesti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.5.14 17:15

@Pesee23
Mydocalm a ibalgin v tabletach, jinak zajed jinam na neurologii, urcite te nevyhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí