Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj vsem. Omlouvam se za anonym, ale nechci byt za hypochondra… pripadne se odtajnim dele.
jdu na Vas s otazkou. Od minule soboty me strasne moc boli zada. Chodim denne na injekce na bolest, ktere ale nezabiraji. Nezabiraji ani prasky. Chodim o vikendu na LSPP a v tydnu k OL. Uz jsem zoufala. 3 lekari na pohotovosti rekly ze mam zada v haji. Nejakou blokaci SI skloubeni a nejak divne rotovanou pater. Dotoho uplne zatuhle svalstvo. V utery jsem byla u mistni neurolozky, ta mi to napsala do zpravy tez. Chtela delat obstriky ale mam alergii na mesocain. Tudiz zase klasicka injekce a leky. V patek uz me OL poslala do nemocnice. Bohuzeo do te, ktere se kazdy vyhyba. Nu a tam mi oznamila doktorka ze mi nic neni a at jdu domu… a bolesti se stupnuji. Opet me chlap poveze na pohotovost na injekci… uz jsem fakt zoufalasama se nezvednu, nemuzu pomalu ani bolesti jit. A tex k dotazu. Myslite ze si mohu nejak vydyndat zadanku do jine nemocnice? Pripadne pozadovat hospitalizaci?? Uz proste nemuzu
a je mi divne ze se nekolik doktoru schodne a pak me jedna posle do pr…
Možná je to úplně mimo, ale co vyzkoušet např. Dornovu metodu? V některých případech dokáže zázraky…
Jinak držím pěsti. Já to nezažila, ale moji mamku chytla záda loni, ve 4 ráno jsem ji našla se slzami v očích ohnutou u linky a tak jsme valili na pohotovost. No a samozřejmě dostala obstřik no. To ji ten den zachránilo. Plus měla i asi dvoje léky.
Můžeš mít i jiné obstřiky, mezokain mít nemusíš. Můžeš dostat kortikoidy.
http://www.cvicime.cz/…ho-skloubeni
Mně pomohlo tohle… a pak jsem teda chodila na rehabilitace a po rozmasírování všeho toho zatuhlého zádového svalstva už mě teda nic nebolí… divím se, že tě na rehabilitace neposlala už neuroložka…
Nenapsal mi nikdo jeste nic. Ja uz takhle trpim pres tyden. O slzach v ocich ani nemluvim… obcas to jsou potoky. Proto se ptam, muzu na LSPP pozadat o papir do spitalu, nebo nemohu jet rovnou tam ![]()
Ja jsem clovek ktery jen tak k doktorovi nejde, ame tohle uz se opravdu neda ![]()
Injekce a léky jsou první pomoc na bolest, ale neléčí příčinu. Pokud máš blokace, zatuhlé svaly, chce to odblokovat a cvičit. Bohužel už jsem se zády taky lecos zkusila ![]()
Ja vim, jenze bez toho aby to prestalo aspon trochu bolet se nehnu ![]()
Ja vim, jenze bez toho aby to prestalo aspon trochu bolet se nehnu ![]()
@Pesee23 píše:
Tak je to venku…![]()
Nevadí.
Zkuste se optat na tu Dornovu metodu - opravdu dělá zázraky.
A dostala jsi nějaké prášky na uvolnění? Většinou tak do týdne odezní to nejhorší a pak se teprve dá něco dělat… teď si nejsem jistá, co jsem měla, myslím, že Mydocalm nebo něco takového… a na ty rehabilitace jsem začala chodit až potom, až jsem se mohla hýbat…
@bimbama píše:
Možná je to úplně mimo, ale co vyzkoušet např. Dornovu metodu? V některých případech dokáže zázraky…
Taky doporučuju. Leta jsem nevěděla, co je to být bez bolesti zad - a po Dornovce to ze dne na den přešlo.
Nemocnici si můžeš svobodně vybrat sama jakou chceš
stejně jako si vybíráš porodnici nebo obvoďáka nebo zubaře
@bimbama ja se za to docela stydim. Nejsem zadna fnukna, k doktorovi chodim az v pripade nejvyssi nouze. Ale j uz fakt nemuzu
a nejhorsi je, ze malej me potrebuje funkcni. Nemuzu s nim ani ven. Popojdu 10 metru a podlamuji se mi nohy a rvu bolesti ![]()
@Pesee23
Mydocalm a ibalgin v tabletach, jinak zajed jinam na neurologii, urcite te nevyhodi.
Ahoj vsem. Omlouvam se za anonym, ale nechci byt za hypochondra… pripadne se odtajnim dele.
sama se nezvednu, nemuzu pomalu ani bolesti jit. A tex k dotazu. Myslite ze si mohu nejak vydyndat zadanku do jine nemocnice? Pripadne pozadovat hospitalizaci?? Uz proste nemuzu
a je mi divne ze se nekolik doktoru schodne a pak me jedna posle do pr…
jdu na Vas s otazkou. Od minule soboty me strasne moc boli zada. Chodim denne na injekce na bolest, ktere ale nezabiraji. Nezabiraji ani prasky. Chodim o vikendu na LSPP a v tydnu k OL. Uz jsem zoufala. 3 lekari na pohotovosti rekly ze mam zada v haji. Nejakou blokaci SI skloubeni a nejak divne rotovanou pater. Dotoho uplne zatuhle svalstvo. V utery jsem byla u mistni neurolozky, ta mi to napsala do zpravy tez. Chtela delat obstriky ale mam alergii na mesocain. Tudiz zase klasicka injekce a leky. V patek uz me OL poslala do nemocnice. Bohuzeo do te, ktere se kazdy vyhyba. Nu a tam mi oznamila doktorka ze mi nic neni a at jdu domu… a bolesti se stupnuji. Opet me chlap poveze na pohotovost na injekci… uz jsem fakt zoufala