Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Pesee23 a kolik toho piva piješ? to se mi moc nezdá, to jsou hloupý lékaři… ![]()
já furt ležím, ale taky mě záda stále bolí, potřebovala bych být už v pořádku ![]()
@kristyn.g jenže teď jak to tu budu vysvětlovat. Četla jsem teď článek… k cirhoze jater u žen dochází cca po 5-ti letech při denní konzumaci cca 130 gramů alkoholu. půl litru 12°piva má 20gramů alkoholu. To bych tedy denně musela vypít tak 6 velkých piv ležáků… To bych byla na záchytě. A aby se játra takhle zhuntovala jak pan doktor píše, tak to bych musela pít aspoň rok v kuse… Bože… co jsem komu udělala???
![]()
@kristyn.g Před 6-ti lety jsem měla těžkou autonehodu. Byla jsem měsíc v nemocnici. Tehdy mi zemřel přítel. Rvali do mě tunu antidepresiv, oblbováků, prášků na bolest. Už tehdy byly jaterky zvýšené ale nikdo sono nedělal. Pak jsem jim skoro na týden upadla do kómatu… Takže do mě zas rvali haldu všeho možného… Poslední rok zápasím s těmi zády. Injekce, prášky atd… Hlavně poslední týden byl extrém. Injekce k tomu léky. Teď tady infuze, léky, injekce…
@Pesee23 špatné jaterní testy můžou být i z jiných příčin… třeba po mononukleoze… nebo při nadváze prý jsou taky jaterní testy zvýšené…
@Pesee23 tak to může být i něčím jiným, nebo i léky
nebo antikoncepce atd…
S těmi zády je to na kočku. Já s tím bojuji od začátku roku.
Tak si to pročítám a jen podotknu, že to je jak námět na knihu. Kdyby pár piv mělo způsobyt cirhozu, tak už jsme jako národ dávno vymřeli. Ty potíže s játry, které doktor naměřil dozajista způsobyli ty prášky. V podstatě lékaři nám nevědomky ničí zdraví tím co nám cpou a pak, když neví na co by to vymluvili svedou to na alkohol.No je to banda a proto k nim nechodím. Navíc se se zády musí úplně jinak, než to řešit lékama, které pomoct nemůžou a nepomůžou. Nejsem lékař, ale vím jak léčit bolavá záda, je to můj koníček, kterému se amatérsky věnuji a pomalu sám přicházím na techniky, kterými se dají ploténky snadno vyléčit. Holky asi by jste se divili, jak je to někdy snadné. Neberte to prosím jako samochválu, chci Vám jen říct, že kdyby jste některá nevěděla kudy kam, že rád poradím, jo a omluvte prosím můj pravopis.
@Dalibor7 a co byste poradil? Na bolest v zádech a zablokované bederní páteři, bez ploténky vyhřezlé?
Tak ti byla velka vizita. Pry me jeste pozdeji budou s jatry objednavat… zada stale moc nepovolila, ale protoze uz muzu jaks taks chodit, zitra me pousteji s tim, ze si mam vyridit rehsbilitace…
jinak v rodine problem s jatry asi neni
Poradit tady psaným slovem v podstatě nejde, snad jen to, najít si někoho, kdo dělá dornovu metodu.Nebo prostě někoho koho můžou doporučit známí, kteří mají s někým nějakou dobrou zkušenost. Ono totiž v podstatě všechno, co mohou nabídnout služby placené pojišťovnou nepomáhají. To co dělám já dokážu jen ukázat, ale stačí na to i skyp s webkamerou.Je to jen můj koníček, tudíž to dělám zcela zdarma.
@Pesee23 to si umím představit, jak ti asi bylo. Taky bych byla neschopná slova. Tak snad je to doktor, tak ví, že špatná játra nemusí být jen důsledkem pití. To se stalo mojí kolegyně mamince. Nikdy nepila a náhodou jí zjistili, že má játra ve špatném stavu a taky na ní lékař tak vyjel. Chudák z toho brečela ![]()
Jinak já jsem dnes byla na neurologii. Strávila jsem tam 3 a půl hodiny čekáním. Nakonec mi doktorka řekla, že mám celou levou stranu výš než pravou. Pánev, SI kloub, prostě všechno. Bolavý místo mi opíchla a prý mám chodit cvičit s nějakým trenérem. Byla jsem na tom, že se v takovém případě píšou rehabilitace. Osobního trenéra si asi nebudu moct dovolit ![]()
@TerezkaW boze to je taky pristup
mne to boli zase po infuzi jeste vic… uz fakt nevim, co delat
nemuzu stat, pomalu ani lezet ani sedet ![]()