Záda :-( nezabírají injekce, ani prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
19.5.14 23:05

@kristyn.g ja jsem szale b nemocnici. Nelepsi se to. Naopak… dnes mi vysadili na noc tramal, tak lezt
im a man ci delat, abych bolesti nebrecela… dnes jsem byla ma CT. Cekam na vysledky. Pry kdyz bude ciste, taj mw chteni posmat domu :-( uz jsem na palici. Nedovedu si to v tomhle stavu predstavit…
omlouvan se za preklepy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
20.5.14 07:53

@Pesee23 A pokud Tě propustí a nic nezjistí, tak co potom? Asi by to chtělo vyhledat nějakého odborníka. Asi bych zkusila i tu dornovu metodu, fakt to dělá zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
20.5.14 14:59

@Pesee23 já tedy myslím že tam nusí něco najít, určitě to chce řešit. Neboj bude to dobrý! Napiš jak to dopadlo a drž se! Já už probrečela bolestí spoustu dní i nocí, ted jsem taková otupělá, kupuju a zkouším kde co aby mi to pomohlo, cvičím taky kde co. Nejdřív něco pro seniory, ted mojžíšovou. Zítra jdu na ortopedii a neurologii. Tak jsem zvědavá… Taky potřebuji aby mě to už pustilo. Docela mě překvapilo jak je bolest zad rozšířený problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
20.5.14 15:20

Je to sice smutné, ale tímto trpí 83% populace nehledě na věku. Doktoři toto běžně léčit neumí a ani to jen tak něčím léčit nelze.Ale pokud nebudete mít žádný nález, žádný výhřez atd. Může jít o zánět, který bolí stejně jako ploténky a velice dobře se léčí mastí finalgon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.14 17:03

Ahojky, tak přesně toto mě vše čeká, marodím se zády už od března, mám pracovní úraz a pořád se to neléčí. ob den jezdím na obstřiky a příští týden nástup do nemocnice na neurologii. Už to vidím, že mě záda zrovna bolet nebudou. taky jsem zvědavá co se mnou budou dělat. V noci nemůžu spát, nemůžu se obracet, při vstávání z postele o tom ani nemluvím jak to bolí a brní mě noh a hlavně chodidla. když to řeknu blbě, chodím jako kdyby mi někdo vrazil koště do zadku jak to bolí, nemůžu se normálně narovnat a jsem ráda že udělám drobné práce doma. jsem zvědavá co mi tam zjistí a hlavně jak dlouho mě na těch slíbených kapačkách budou držet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
6.7.14 03:23

Mě našli vyhřezlou ploténku, bolí to ale hýbu se normálně naštěstí nic extra, ale také marodím od velikonoc :-( mám sedavé zaměstnání kde se nedá odbíhat atd často… :-( byla jsem na Epidurálním obstřiku před pár dny ale zatím nic moc přínos… doufám že se to bude lepšit konečně. Je to psychicky náročné tak to určitě zvládnu a zvládneme všechny!
@lidulí01 a co máš za nález ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
6.7.14 07:39

Ja uz po epi jsem nic moc, ted me ceka opich pod ct, mam oboustranou radikulopatii+degeneraci obratle, bolesti stale, nemocenska skoncila, dostla jsem ČID 1 stupne co dal netusim, je to beh na dlouhou trat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.7.14 06:41

@subaru už jsem z toho. frustrovana, měla bych jít i k psycholigovi, už druhou noc nespim. Po tom epi je to.snad horší! Měla si nějaké vedlejší příznaky? Taky se ti to zhoršuje ve vlnách? Já si připadám jako blázen už :-( musíme věřit že to bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
7.7.14 07:24
@kristyn.g píše:
@subaru už jsem z toho. frustrovana, měla bych jít i k psycholigovi, už druhou noc nespim. Po tom epi je to.snad horší! Měla si nějaké vedlejší příznaky? Taky se ti to zhoršuje ve vlnách? Já si připadám jako blázen už :-( musíme věřit že to bude dobre.

Prvni tyden po tom epi byl nejhorsi, pak nastal 14 dni uplny utlum, jsem mohla delat vse a bylo mi uzasne, pak se to vratilo, jedine od ceho jsem mela delsi dobu klid bylo brneni a bolest nohy, ale i to se bohuzel vratilo…ted zase chodim na obcasne obstriky kdyz uz nemuzu vydrzet, a jsem na lecich, cekam na opich pod ct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.7.14 13:10

@subaru máš to hrozný, snad ti ty opichy pomohou! Mě neurochirurg napsal že to není tak zlé a že můžou stačit ty injekce ale budou potřeba min 3 a pak 2-3mes postupné zlepšení, pokud ne tak operace. To jsem nepochopila, protože na ten epidural se chodí snad jednou za čtvrt roku, tak nechápu jak to myslel. No jsem ráda že vím že nemám čekat zázraky, mě právě to po tom epi ted bolí víc, brní mě nohy a pálí prsty na nohou a berou křeče do zad, zadku, stehna, lítka… :-(, nemůžu spát. Než jsem šla na Epi aspon jsem mohla usnout. Doufám tedy že to pomůže. Mohla si na to brát prášky na bolest? Nevíš? Já se bojím si něco brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
7.7.14 21:44
@kristyn.g píše:
@subaru máš to hrozný, snad ti ty opichy pomohou! Mě neurochirurg napsal že to není tak zlé a že můžou stačit ty injekce ale budou potřeba min 3 a pak 2-3mes postupné zlepšení, pokud ne tak operace. To jsem nepochopila, protože na ten epidural se chodí snad jednou za čtvrt roku, tak nechápu jak to myslel. No jsem ráda že vím že nemám čekat zázraky, mě právě to po tom epi ted bolí víc, brní mě nohy a pálí prsty na nohou a berou křeče do zad, zadku, stehna, lítka… :-(, nemůžu spát. Než jsem šla na Epi aspon jsem mohla usnout. Doufám tedy že to pomůže. Mohla si na to brát prášky na bolest? Nevíš? Já se bojím si něco brát.

jj napsali mi 3×denne paralen a talvosilen, ted mam uplne nove leky apo-tramadol-paracetamol a je to zase lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.7.14 22:01

@subaru to je chemie, to je hrůza :-( se zády je potíž! Ale to zvládnem, uzdravíme, a budeme zase v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.7.14 06:57

Holky kolem této problematiky se již pár let motám a věřte, že žádné léky v tomto nepomůžou. Ploténky se musí uvolnit a to mechanicky, jenže toto doktoři neumí. Vím že s dětma nemáte čas, někde jezdit a hledat pomoc kdo ví kde, když vlasně ani pořádně nevíte u koho. Proto jsem ochotný každému ukázat po skypu s webkou pár cviků, které zvládne každý za pomocí někoho s rodiny.Jde o cviky, které většinou pomůžou, jenže tyto cviky nenajdete nikde na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
8.7.14 08:15

Jo ale ja mam zakazane cviceni :( utlacuje mi to misni nerv… @kristyn.g to budeme :) urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.7.14 10:28

To je právě ono, oč jde, o uvolnění posřípaných nervů, to je to co způsobuje ty bolesti.To aby člověk cvičil sám je opravdu špatně a stav by se mohl i zhošit. Jenže toto je cvičení, které dělá s tělem někdo druhý, což umožňuje uvolnění svalů a pak může být cvik bezpečný a efektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí