Žádná imunita v těhu?

1.9.14 12:10

zadna imunita v tehu?

Ahoj maminy,
jsem v 10tt a kdyz to vezmu celkove, tak v dobe, kdy jsem otehotnela, to zaclo, mela jsem obrovskou anginu, po dobrani antb byl krk i krev ok, ale mandle byli zvetseny, tak jsem dostala dalsi antb na doleceni, tyden pred dobranim me zaclo zase skrabat v krku, tak jsem misto jedne pilule brala 2 a bylo to v pohode, pak jsem chytla nejakou strevni chripku, zvraceni, bolest vsech svalu, prujem :( Par tydnu nato jsem zjistila, ze jsem tehotna a v dobe, kdy jsem chytla anginu uz jsem byla tehotna, po mesici klidu jsem mela anginu zase, takze dalsi antb a po tydnu vse ok, krev i stery.Od vcerejska mi je, jako by na me neco lezlo, je mi furt zima, hsem unavena, slaba :( Mimi dle dr je v poradku, ovsem tripltesty nas teprve cekaji.Je to normalni, abych byla takhle porad nemocna? U syna jsem mela na zacatku tehu virozu a pak po zbytek tehu nic a bez problemu :nevim: Takhle nemocna jsem nikdy nebyla, zobu od zacatku vitaminy pro tehotny, snazim se hodne pit, jist ovoce a zeleninu a je mi to k prdu :( Slysela jsem neco o echynacee, to mohou i tehotny? Pomaha to, v jake forme to je? Jsem zoufala, misto, abych si tehu uzivala, se furt klepu, aby bylo vse ok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85401
1.9.14 12:14

@Marťásek 007 echinacea se v tehu myslim nesmi. Dobry je zazvorovy caj z cerstveho zazvoru, ten pomaha mne. Jen si nejsem jista, jestli se muze v kazdem trimestru, tak na to mrkni. Tehotenstvi pry oslabuje imunitu. Resila bych to pokud mozno tim zazvorovym cajem a lezenim, ATB az v krajnim pripade (i kdyz ne vzdy se jim vyhnes, to je jasne). Tak hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
1.9.14 12:15

Jinak vezmes 2 cm zazvoru, oloupes, naskrabes na struhadle a luhujes 10-15 minut. Po zchladnuti pridas citron. Pokud bude moc silny, budes ho luhovat kratsi dobu. Ja na nej nedam dopustit;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 12:17

@blumen diky,zkusim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.9.14 12:19

@blumen ještě bych dala po zchladnuti med. :)

@Marťásek 007 Mrně si od tebe bere živiny, tak je normální, že jsi oslabená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
1.9.14 12:20

@Marťásek 007 jen se prosim mrkni, ve kterem se muze trimestru, to ted z hlavy nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 12:23
@Marťásek 007 píše:
Ahoj maminy,
jsem v 10tt a kdyz to vezmu celkove, tak v dobe, kdy jsem otehotnela, to zaclo, mela jsem obrovskou anginu, po dobrani antb byl krk i krev ok, ale mandle byli zvetseny, tak jsem dostala dalsi antb na doleceni, tyden pred dobranim me zaclo zase skrabat v krku, tak jsem misto jedne pilule brala 2 a bylo to v pohode, pak jsem chytla nejakou strevni chripku, zvraceni, bolest vsech svalu, prujem :( Par tydnu nato jsem zjistila, ze jsem tehotna a v dobe, kdy jsem chytla anginu uz jsem byla tehotna, po mesici klidu jsem mela anginu zase, takze dalsi antb a po tydnu vse ok, krev i stery.Od vcerejska mi je, jako by na me neco lezlo, je mi furt zima, hsem unavena, slaba :( Mimi dle dr je v poradku, ovsem tripltesty nas teprve cekaji.Je to normalni, abych byla takhle porad nemocna? U syna jsem mela na zacatku tehu virozu a pak po zbytek tehu nic a bez problemu :nevim: Takhle nemocna jsem nikdy nebyla, zobu od zacatku vitaminy pro tehotny, snazim se hodne pit, jist ovoce a zeleninu a je mi to k prdu :( Slysela jsem neco o echynacee, to mohou i tehotny? Pomaha to, v jake forme to je? Jsem zoufala, misto, abych si tehu uzivala, se furt klepu, aby bylo vse ok :cert:

Bylinky, na které byste měla v těhotenství v případě nachlazení zapomenout, jsou hřebíček, skořice, zázvor, lékořice, eukalyptus, tymián, majoránka, prvosenka, sedmikráska, divizna, podběl a šalvěj. Volíte-li mezi mateřídouškovým a jitrocelovým sirupem, zvolte raději ten jitrocelový, a ke kloktání upřednostněte heřmánek nebo borůvkovou šťávu před šalvějí, která by pro vás mohla být nebezpečná. Co se týká zázvoru, bývá doporučován pouze na počátku těhotenství proti ranním nevolnostem, a to ve velmi malém množství. Dokáže značně prokrvovat a mohl by dokonce i vyvolat předčasný porod!

• Citovat
  • Upravit
168
1.9.14 12:25

Slyšela jsem o dubových kapkách od dědka Kořenáře. Kamarádka to velmi chválila, osvědčilo se jí to na štípance a nachlazení, včetně angíny. Teď nedávno jsem. Zkus o tom něco přečíst, jestli třeba na netu nejsou nějaké pozitivní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.9.14 12:26

Jéé, nějak se mi umazala část mého příspěvku. Má tam být - nedávno jsem měla angínu, přeléčenou ATB, ale pokud se mi vrátí, uvažuju, že si je koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7715
1.9.14 12:28

Ja jsem 16+1, minuly mesic angina (bez antibiotik, protoze jsem alergicka na penicilin), takze doma bez leku a ted jsem zas doma, protoze mam laryngitidu a dnes jsem dostala antibiotika. taky si rikam, ze jedna nemoc strida druhou :roll: normalne nemocna nebyvam..zrovna cekam, az mne ten zazvorovy odvar vychladne :) do toho mam jeste skriply sedaci nerv, aby toho nebylo malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.9.14 12:31

Na zacatku jsem byla dva mesice v zahu orad nemocna. Od ty doby nastesti nic. Jedla jsem aspon dvakraz denne paralen. Zázvorový caj s medem a kapky do dosu nasivin pro deti od jednoho roku. Jinak bych se udusila. U me to byly porad dokola ucpane dutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.9.14 12:36

Pokud máš tělo zanesené toxiny a jinými jedy, tak je to normální. Tělo se chce vyčistit, aby vytvořilo miminku živnou půdu. Doporučuju zelené potraviny. Mladý ječmen, spirulinu, chlorellu na posílení a vyčištění organismu. Můžou se i v těhotenství.
Přeju brzké uzdravení, ať si těhotenství už jen užíváš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.9.14 12:37

Ja mam porad nejaky kuriozitky, ktery jsem pred tehu nikdy pred tim nemela. Rikala jsem si, ze mi ten svist bere imunitu snad to bude po porodu dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 12:55

Moc dekuju, holky, zkusim popatrat na netu, co z toho vseho muzu.Na druhou stranu si rikam, zda me cast imunity nevzal prvni syn, kojila jsem neco pres rok, pak jsem melaanginu s teplotama vysokyma a mliko se mi ztratilo, od te doby klid, cca 7mes a pak prislo druhe tehu a s nim furt nemoci :nevim: Rikam si, zda vubec nejakou imunitu mam, cast mi vzal prvni syn z koheni a druhou si ted pro sebe bere mimco v brisku :nevim: Ono i v porovnani s prvnim synem, je druhatko o dost vetsi a buclatejsiyslite, ze to muze mit vliv to vse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
1.9.14 13:12

Určitě si zajděte do lékárny pro nějaké pre i probiotika musíte obnovit vše, co antb zničila a to těhotné mohou. Pak už jen ty vitamíny možná hlívu na posílení imunity ale nevím zda ji těhule mohou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí