Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne přijde ze se totiž komplet moc řeší a nevim jestli to hrotim já anebo je to divny. Jednou nám volal taxika a ten zastavil asi 30m od nás. Tak se rozčilovat proč jako nemůže přijet přesně když nás vidí. Mne takový záležitosti vůbec ale vůbec nevadí, ale jemu jo. Stojí tam u silnice a mává ať jako přijede pro nás, tak řeknu ze to snad můžeme dojít a celkově nastoli takovou atmosféru, ze mi je trapně před taxikářem a na nej koukám jako na pošuka. On je pak za vteřinu v pohodě ale mne vždycky přejde nálada, protože mi nepřijde jako chlap.
@Venetia píše:
takon je humor a humor …ten postavený na urážení druhého nemusí každý přijmout
My se ale neurážíme
takže taky suchar?
není to příjemné že? Že máš hned škatulku. Někdo prostě nemá smysl pro humor, nebo má jiný nebo umirneny, to beru, ale aby mi někdo řekl, že svého muže urážím… Naopak, máme k sobě velikou uctu. Ale chápu, někdo kdo to neumí, si myslí, že je nutné urážet, přitom jde jen o skadleni.
@Anonymní píše:
To není urážení
aha , já to tak pochopila , že tě baví , když můžeš vypíchnout nějaký nedostatek a dělat si z toho srandu
Tak cloveka, se kterym se nezasmeju, bych asi nechtel jako kamarada, natoz do zivota.
@Anonymní píše:
Prave ze si uvedomuju ze ne, nezasmeje. Za nás vztah se zasmál 1-2× na nějaké video co jsem mu ukázala. Jinak mi přijde ze se bere vsechno vazne. Usmeje se, to jo, ale ne ze by se smál nahlas.
tak někdo fakt takový není ,aby se smál nahlas …třeba má emoce víc pod kontrolou není takový bezprostřední
@catchthem píše:
My se ale neurážímetakže taky suchar?
není to příjemné že? Že máš hned škatulku. Někdo prostě nemá smysl pro humor, nebo má jiný nebo umirneny, to beru, ale aby mi někdo řekl, že svého muže urážím… Naopak, máme k sobě velikou uctu. Ale chápu, někdo kdo to neumí, si myslí, že je nutné urážet, přitom jde jen o skadleni.
já to tak pochopila podle popisu ..takže omluva
@Venetia píše:
já to tak pochopila podle popisu ..takže omluva
No, za to já nejsem zodpovědná, jak ty věci chápeš. V pořádku.
@Anonymní píše:
Mne přijde ze se totiž komplet moc řeší a nevim jestli to hrotim já anebo je to divny. Jednou nám volal taxika a ten zastavil asi 30m od nás. Tak se rozčilovat proč jako nemůže přijet přesně když nás vidí. Mne takový záležitosti vůbec ale vůbec nevadí, ale jemu jo. Stojí tam u silnice a mává ať jako přijede pro nás, tak řeknu ze to snad můžeme dojít a celkově nastoli takovou atmosféru, ze mi je trapně před taxikářem a na nej koukám jako na pošuka. On je pak za vteřinu v pohodě ale mne vždycky přejde nálada, protože mi nepřijde jako chlap.
Jéééé, tak ten by mě hodně nebavil… mám ráda muže, co si ze sebe umí udělat legraci, tenhle suchárek by mě odpuzoval… moc se žere. Taky jsem ten typ, co se rád v dobrém popichuje s partnerem… je to sexy… Má taky takovou obavu o tvoje zdravíčko a pohodlíčko jako o to svoje?
@mehaaja píše:
Jéééé, tak ten by mě hodně nebavil… mám ráda muže, co si ze sebe umí udělat legraci, tenhle suchárek by mě odpuzoval… moc se žere. Taky jsem ten typ, co se rád v dobrém popichuje s partnerem… je to sexy… Má taky takovou obavu o tvoje zdravíčko a pohodlíčko jako o to svoje?
co to vůbec znamená dělat si ze sebe legraci ?
@Venetia píše:
tak někdo fakt takový není ,aby se smál nahlas …třeba má emoce víc pod kontrolou není takový bezprostřední
S tebou taky neni sranda. ![]()
@Venetia píše:
No třeba když se přežbleptne, tak se tomu spolu zasmějeme… neurazí se… a občas se to vytáhne a smějeme se tomu znovu
To samé platí i naopak… POZOR - samozřejmě se tyhle věci netýkají bolestných událostí v životě, všude je nějaká hranice, kterou ale citlivý člověk nepřekročí.
@Venetia píše:
Kdyz na tebe nekdy narazim, napric diskuzemi, kolikrat jsem si uz rikala, zda ty sve dotazy myslis vazne nebo vazne nechapes bezne veci. ![]()
příklad: třeba kdysi přítel chtěl u pokladny v obchodě žvýkačky, tak mu říkám, joooo, tam jsou ty šugr frí a on no ale já chcu ty bez cukru… tomu jsme se smáli ještě pět let poté… páč je blbej na jazyky a ví to a nemá s tím problém… každý něco neumí holt no.
@Venetia píše:
Mě třeba zrovna dneska přítel pohladil po břiše s dotazem: „Tak co, už víme, jak se to bude jmenovat?“ (Nejsem těhotná
) Já jsem si po břiše přejela taky a odpověděla: " No asi Milka nebo Milena…" vyhazujíc zrovna obal od Milky… Oba jsme se zasmáli, objali a pokračovali v činnostech. Třeba takhle si představuji takové popichování a schopnost udělat si sám že sebe srandu.
Prave ze si uvedomuju ze ne, nezasmeje. Za nás vztah se zasmál 1-2× na nějaké video co jsem mu ukázala. Jinak mi přijde ze se bere vsechno vazne. Usmeje se, to jo, ale ne ze by se smál nahlas.