Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Konvička. Prolévat a prolévat. Já teď měla rýmu asi dva měsíce a prostě to přešlo samo. Kašel je z rýmy. Týden je v pohodě. Dáváme si vyšší dávky vitamínu C.
Mně hodně na zaraženou rýmu a hleny pomáhá konvička. Když je čas, tak několikrát denně.
Konvička + inhalovat + difuzér do místnosti, ideálně s éterickým olejem Nachlazení. K tomu horký čaj a odpočívat.
@kaja00 @Paní.Norrisová @anavi13 moc Vám děkuji🌷Jak často konvičkovat? Dnes jsem prolévala 2× a šílené praskání v uších. Ted mám uši zalehlé🤦♀️
@Anonymní píše: Více
Většinou mi stačí 3× denně. Plus k tomu mívám i mořskou vodu ve spreji. A taky mi pomáhá dýchat nad horkou vodou, třeba nad čerstvě uvařeným čajem
ty dutiny se tím hezky uvolní. A fakt ten inhalátor, ten je skvělej, uvolní jak nos tak pomáhá uvolnit hlen u toho kašle. Jo a horká sprcha.
Já konvičkuji podle potřeby. Většinou třikrát denně. Určitě si k tomu střílej i nasivin nebo Olynth.
Podle potřeby. Někdy i víckrát jak 3× denně. Zalehlé uši mívám někdy také a to vždycky, když nekonvičkuju od začátku a nechám to na poslední chvíli. ![]()
Ahoj všem. Nemáte někdo zkušenost s léčbou dlouhodobé zadní rýmy? Neustále jsem zahuhňaná hlavu jak pod vodou.Ted mám k tomu už týden kašel. Chrčí ve mě. Antibiotikum jsem dobrala dnes ráno. V pátek jdu na orl ale ráda bych radu, zkušenost co Vám pomohlo..Už jsem z toho celkem unavená. Vyzkousela jsem snad vše. Dekuji