Kouření v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65387
23.6.10 09:48

Kouření v těhu…neschvaluju,ale je to věc každé,jak naloží se zdravím svého miminka…
A na party bych šla podle toho,jak bych se cítila…já byla fit hned po porodu,takže bych mohla,kdyby mě někdo na nějakou pozval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.6.10 10:40

Kouření je špatnost v jakékoli situace a přestat jak v těhotenství nebo po porodu je žádoucí a nikdo mi nevymluví, že se to nemá..Tolik ke kouření.

Pokud chce jít žena po porodu kamkoli a cítí se na to, proč ne?? Kažný má jiné priority.
Mě by spíš vadil kolektiv cizích lidí a jejich kontakt s miminkem..Přece jen je novorozenec choulostivý a nemusí na něj každý prskat..Samozřejmě tím nechci říct, že se k němu všichni pohrnou, třeba ne, ale i tak bude leccost lítat ve vzduchu..

tcháne - pokud jsi opravdu tchán, tak si uvědom , že to není tvé dítě a tvá žena..můžeš to myslet jakkoli dobře a mít 100X pravdu, ale to je asi tak všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.6.10 10:53
Tchán píše:
Prosím maminky o názor zda je správné kouřit v době těhotenství 7-9 cigret denně, po komplikovaném porodu jít v první týden života novorozence na zahradní párty.

pane tcháne, to snad dá rozum, ze ne (teda ta party dle stavu maminky)… na to se preci tady nepotrebujete ptat. Komunikujte se svou snachou, ne s nami. Nevim, jestli ji hodlate predlozit vytistene odpovedi nas tady, ale nepripada mi to jako fair jednani. Predpokladam, ze se jedna o dospelou svepravnou osobu. Slusne ji vysvetlete, ze vas motivuje starost o zdravi sveho vnoucete. Vyslechnete si i ji. nabidnete pomoc. Vic udelat nemuzete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.6.10 10:59
Lizbeth píše:
tcháne - pokud jsi opravdu tchán, tak si uvědom , že to není tvé dítě a tvá žena..můžeš to myslet jakkoli dobře a mít 100X pravdu, ale to je asi tak všechno..

„Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.“
 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
23.6.10 13:01
Len-til-kah píše:
Lizbeth píše:
„Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.“
8-)

Tak, tak!Věčný Jára Cimrman :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty