Zadržování kadění

42
15.1.14 21:16

zadržování kadění

Zdravím maminy, mám tu problém se svým skoro čtyřletým synem. Už od svých dvou let zhruba se bojí kadit, nevím čím to je ale až do teď se mě nevykadí. jednoho dne jsem myslela, že je to za námi a krásně se vykadil na záchod myslím po dvou až třech dnech a pak začal moc plakat. Od té chvíle už nekadí vůbec, vždy mu musím pomoct, že mu stlačím nohy o zem aby to vytlačil. Byli jsme u doktora, ten nám dělá vyšetření, aby vyloučil zácpu, zřejmě se jedna o psychický blok, máte s tím někdo zkušenosti? Jak se vám to nakonec podařilo? Jsem opravdu zoufalá už :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
15.1.14 21:29

Příspěvek upraven 30.05.16 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.1.14 21:32

A nebolí ho to? Nemá to tuhé? Moje dcera zadržuje, když jí to nejde ven a bolí jí to, tak ho pěkně zatáhne zpět :( Musím jí pak dát „medicínu“ na kakání a do druhého dne jde krásně a bez nervů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.1.14 21:36

@smudlin

…má to tuhý, že by ho to bolelo,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.1.14 21:39

A kynézka je co prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.1.14 21:40

Nemá zácpu má normální stolici a při kakani ho to bolí kdyý kadí po 4 dnech velký kotek..proto se bojí kakad každý den, on si neuvědomuje, že se to taky musí a ne po 4 dnech, že ho to tak bude bolet pořád…prostě tvrdohalvej, nevím co už zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.1.14 21:41

A kinezka je co prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.1.14 21:43

@smudlin

…nejspíš kineziologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.1.14 21:46
@smudlin píše:
Nemá zácpu má normální stolici a při kakani ho to bolí kdyý kadí po 4 dnech velký kotek..proto se bojí kakad každý den, on si neuvědomuje, že se to taky musí a ne po 4 dnech, že ho to tak bude bolet pořád…prostě tvrdohalvej, nevím co už zabere

Duphalc pomůže, on to změkčí, hovínko jde pak krásně ven, dítě to pozná a přestaneme bát! Není to projímadlo, takže je to šetrné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.14 21:49

@smudlin Kinezka pracuje s podvědomím, za pomocí svalového testu se terapeut v podstatě vrací v čase a najde místo, kde, kdy a za jakých okolností onen problém vznikl. Kolikrát je to fakt něco, co by člověka v životě nenapadlo. Terapeut ten problém najde a následně ho odblokuje. V podstatě je to způsob komunikace terapeuta s podvědomím pacienta, směřující k odstranění různých psychických bloků. Mrkni třeba sem: http://www.celostnimedicina.cz/…ziologie.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.14 21:53

Příspěvek upraven 30.05.16 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.1.14 21:53

Myslím, že kadění je věc hodně závislá na psychice. Znáte to, „po… se strachy“, lidi často nedokážou kadit na dovolené, na cizím záchodě atd.

Hodně dětí se krásně odplenkuje, ale na bobek potřebují plínu.

Klidně to může být psychika, jenže co s tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.14 21:58

Příspěvek upraven 30.05.16 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
15.1.14 22:04

Ahoj…
Meli jsme ten samy problem, mel tuhy hovinko a bolelo to, takze to drzel i dva dny, pomohl nam duphalac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.1.14 22:15

Děkuji moc, vidím, že s tím máte velké zkušenosti, mě dřív někdy kakal sám, někdy zas ne, pak po tom zachode nechce uz vubec, a ted mi říká at jdu pryč, at se na něj nedivám..myslíte že to muze být i vrozený? mí bratři na to trpí..oba dva to zadržují že se vykadí jenom doma, nikde jinde. Jednomu je 20 a druhýmu 8…katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí