Zadržování vody-HA a alkohol

Anonymní
23.3.22 09:25

Zadržování vody-HA a alkohol

Ahojky. Už rok beru HA. Měřím 170 cm. Měla jsem před rokem 75 kg. Na podzim se mi podařilo zhubnout na 70 kg. Chtěla bych vážit pod 70 kg. Mám nadváhu a vadí to, mám špeky :poblion:
Bohužel jsem od nového roku přibrala 6 kg. Nevím jestli to je alkoholem (rozhodla jsem se přestat úplně:1.vzdy se moc opiju a neumím se kontrolovat 2. po kocovině mám ještě x dní chutě a hodně se prejidam.

2 týdny nepiju, počítám kalorie, nějaký pohyb je a váha furt 76. Poslední dobou nejak jde váha nahoru a nevím jestli zadrzuji vodu po HA nebo po alkoholu.

Teď dva týdny jsem se neprejidala, pohyb byl. Vim, že za tak krátkou dobu nemůžu čekat úbytek několik kg. Ale už i předtím jsem si davala pauzy od alkoholu a hlídala se co jím a nějak to poslední dobou nejde dolu vůbec. Těhotná 100% nejsem.

Popravdě trochu se bojím u HA rizika embolie. Kouřit jsem přestal, ale mám nadváhu.

Jenže kromě HA a kondomů není spolehlivého nic :zed:

Kondomy nam nevyhovují a neumím si to představit používat ve stálém vztahu celý život kondom.

Pesaru se bojím a Pharmatexu. Moc tomu nevěřím, že to chytí všechny spermie nebo že je to zahubí. Co když nějaká propluje? Jak se chráníte vy?
V dlouhodobém vztahu? Na začátku vztahu kondom používám vždy, ale dlouhodobě nám pak začal vadit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
23.3.22 09:51

Tak ono nez se rozhybe metabolismus, tak to chvili muze trvat. HA je svinstvo, o tom zadna. Prerusovana souloz, ale taky to neni stoprocentni. Kazdopadne ja odobne neznam nikoho, kdo by prerusovanou soulozi otehotnel. V plodnych dnech teda ten kondom no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 10:03

Tak kondom bych občas snesla, a mimo plodné dny jinou ochranu (krém nebo pesar nebo přerušit). Ale partner nechce spoléhat jen na prerus. souloz, má z toho dceru s bývalou manželkou. A potom s ním takto otěhotněla podruhé, ale potratila pak brala HA. Je nějaký až moc plodný :P ale to bylo před 30ti lety. Je mu 52, ale nejde spolehat na to, že ani teď nemůže být tak plodný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1