Záhady - videa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
3.4.13 09:13

@nikol.ondrášovka není zač :kytka: jojo, taky mě baví sledovat různé záhady, UFO sice moc ne, ale je jich ještě hooodně jiných :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
3.4.13 11:43

@Ikente nebo mají taky zajímavé články občas ve 21. století a takových časopisech, ale bohužel ne tak detailně, pár obrázků a konec, ve videích je to lepší :lol:

• Citovat
  • Upravit
5037
3.4.13 11:58

@nikol.ondrášovka pràvě, videa jsou lepší, kvůli detailům. Máma kdysi kupovala nějaký časopis o tajemnu, abnormalnich bytostech, ale to byly srašný splašky typu bulvár Blesk :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
3.4.13 12:08

@Ikente to je většinou slátanina, každý to faljšuje, pak se neví co je pravda a co ne :roll: a s Ufem to samé :nevim: aspon že ty záhady nikdo nemůže nějak falšovat, a když jo, tak se na to přijde :D

• Citovat
  • Upravit
5037
3.4.13 12:52

@nikol.ondrášovka no právě, proto jsem měla ráda to pojetí A. C.Clarkea, jelikož se jednalo o známé, dlouho bádané záhady. A on to vždycky pojak tak napínavě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
3.4.13 12:55

@nikol.ondrášovka ani jsem neměla moc ráda Dobyvatelé ztracené archy, jak tady někdo zmiňoval, to mi přišlo jako totální blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
3.4.13 21:09

Nám se líbilo -.Mayská proroctví-normálně si to stáhneš z uložta, je tam více dílů. Fakt pěkný. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
10.10.14 17:10

Hoj holky :mavam:
Nechce se mi zakládat novou diskuzi kvůli jedné otázce. :oops:

Zajímalo by mě k čemu je to dobré nebo užitečné když nějaké video na Youtube nebo Facebooku má hodně shlédnutí? :?:
Sype to peníze? :think: :nevim:

Předem díky za objasnění této záhady :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25032
10.10.14 17:17

@zvědavá borůvka Nechápu otázku, proč by mělo sypat peníze?
Je to podle mě spíš info pro další uživatele, že toto video zřejmě stojí za shlédnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
10.10.14 17:45

@zvědavá borůvka Když budeš mít hodně shlédnutí, tak si tam můžeš dát reklamu, nebo ti jí tam dají oni nebo kdo a jak nevim. Ale reklama sype peníze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
10.10.14 22:48

@MartinaIrena
Já jen, že na novinkách bylo nějaké video s dvojčátky jak na sebe pokukují místo spaní a mělo hodně shlédnutí, nebo pak bylo video se psem převlečeným za pavouka - to mě taky pobavilo. Tak jsem si říkala, k čemu je to dobré - řešit kolik lidí to vidělo.

@celipipka54
Tj, reklama. Ale to by se asi ozvali z reklamního sami :nevim:.
Jsem si říkala, co kdybych udělala nějaké krátké videjko co by shlédlo hodně lidí, tak jestli by se dalo něco vydělat tímto způsobem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
10.10.14 22:50

@celipipka54
Co to máš v ikoně za obrázek? Já to už někde viděla a googlila a stejně jsem nezjistila co to je za tvora? :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25032
11.10.14 07:59
@celipipka54 píše:
@zvědavá borůvka Když budeš mít hodně shlédnutí, tak si tam můžeš dát reklamu, nebo ti jí tam dají oni nebo kdo a jak nevim. Ale reklama sype peníze :pankac:

Aha, no vidíš, zase jsem chytřejší. Uf, ještě že nepotřebuji nic propagovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
11.10.14 11:44

@zvědavá borůvka No já myslím že to tak teď dělá hodně lidí, tak nějaký peníze z toho určitě mají ;)
Je to ryba :D http://hobby.idnes.cz/…azlicci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
11.10.14 11:53

No jasně že máš z toho prachy… za klik nějakej ten halíř :palec: ale to si musíš nastavit a já se o to nějak moc nezajímala. Jen jsem koukala na tu pidi částku co za to máš :mrgreen: ale miliarda ti už něco hodí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat