Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vcera mi priatel ovjednal sukromneho masera, no masaz sa nejak zvrhla a mali sme sex. Bolo to velmi pekne, uz pri masazi mi drazdil intímne partie a strašne som to chcela. Vsetko bolo bez ochrany a urobil sa do mna. No neberiem antikoncepciu ale vsetko asi hned vytieklo von. Mal ho o dost vecsi ako priatel, ked prirazal tak to niekedy aj bolelo. Myslite ze som mohla otehotniet? S priatelom mame vzdy ochranu, on by ma opustil keby vedel co som to spravila. Nejake rady?
Ivana 18r
Ano, pro případné otěhotnění je důležité info, že ho měl většího tvrdě přirážel.
Já myslim že mohla určitě. Ale obyčejně při takových špásech většinou vyskáče dalších10 trollíků a mají hrozně moc rádi blbý lidí, ty žerou na kila, tak bacha na to.
@Neznama1800 píše:
Vcera mi priatel ovjednal sukromneho masera, no masaz sa nejak zvrhla a mali sme sex. Bolo to velmi pekne, uz pri masazi mi drazdil intímne partie a strašne som to chcela. Vsetko bolo bez ochrany a urobil sa do mna. No neberiem antikoncepciu ale vsetko asi hned vytieklo von. Mal ho o dost vecsi ako priatel, ked prirazal tak to niekedy aj bolelo. Myslite ze som mohla otehotniet? S priatelom mame vzdy ochranu, on by ma opustil keby vedel co som to spravila. Nejake rady?
Ivana 18r
Trollis blbe..
@Neznama1800 píše:
Ivana 18r
Dost jasne, budes samozivitelka a jeste dev. a..
@Neznama1800 píše:
Ivana 18r
Měj u sebe doma kondómy, když se spustíš s chlapem, co sotva znáš. To bych chtěla vědět, co to bylo za maséra…
Těhotná být můžeš, samozřejmě. Nechráněný styk je vždy s rizikem…
@Russet píše:
Měj u sebe doma kondómy, když se spustíš s chlapem, co sotva znáš. To bych chtěla vědět, co to bylo za maséra…Těhotná být můžeš, samozřejmě. Nechráněný styk je vždy s rizikem…
To sa stalo u priatela na byte. A vobec som nad tym nepremyslala ze to da do mna.
@Neznama1800 píše:
To sa stalo u priatela na byte. A vobec som nad tym nepremyslala ze to da do mna.
A přítel vám vedle v kuchyni chystal večeři, že? Tak určitě ![]()
@Dara90 píše:
A přítel vám vedle v kuchyni chystal večeři, že? Tak určitě
Ne, ten to jen ještě zaplatil ![]()
@Neznama1800 píše:
I feny rozhodnou o tom, který vořech ji obskočí ![]()
@Neznama1800 píše:
Tak i kdyby ne, tak je pořád šance na těhotenství. Bez si pro prášek po a za pár měsíců na test na pohlaví choroby.