Zahla som priatelovi

18.9.22 15:05

Zahla som priatelovi

Vcera mi priatel ovjednal sukromneho masera, no masaz sa nejak zvrhla a mali sme sex. Bolo to velmi pekne, uz pri masazi mi drazdil intímne partie a strašne som to chcela. Vsetko bolo bez ochrany a urobil sa do mna. No neberiem antikoncepciu ale vsetko asi hned vytieklo von. Mal ho o dost vecsi ako priatel, ked prirazal tak to niekedy aj bolelo. Myslite ze som mohla otehotniet? S priatelom mame vzdy ochranu, on by ma opustil keby vedel co som to spravila. Nejake rady?
Ivana 18r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
18.9.22 15:09

To je z toho slabšího soudku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
18.9.22 15:12

:mrgreen: Ano, pro případné otěhotnění je důležité info, že ho měl většího tvrdě přirážel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
18.9.22 15:18

Já myslim že mohla určitě. Ale obyčejně při takových špásech většinou vyskáče dalších10 trollíků a mají hrozně moc rádi blbý lidí, ty žerou na kila, tak bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35853
18.9.22 15:19

Nemáš na něj číslo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12627
18.9.22 15:35
@Neznama1800 píše:
Vcera mi priatel ovjednal sukromneho masera, no masaz sa nejak zvrhla a mali sme sex. Bolo to velmi pekne, uz pri masazi mi drazdil intímne partie a strašne som to chcela. Vsetko bolo bez ochrany a urobil sa do mna. No neberiem antikoncepciu ale vsetko asi hned vytieklo von. Mal ho o dost vecsi ako priatel, ked prirazal tak to niekedy aj bolelo. Myslite ze som mohla otehotniet? S priatelom mame vzdy ochranu, on by ma opustil keby vedel co som to spravila. Nejake rady?
Ivana 18r

Trollis blbe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12627
18.9.22 15:36
@Neznama1800 píše:
Ivana 18r

Dost jasne, budes samozivitelka a jeste dev. a..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14631
18.9.22 15:37

Nezapomeň mu dát kladné hodnocení na googlu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.9.22 16:04
@Neznama1800 píše:
Ivana 18r

Měj u sebe doma kondómy, když se spustíš s chlapem, co sotva znáš. To bych chtěla vědět, co to bylo za maséra… :roll: Těhotná být můžeš, samozřejmě. Nechráněný styk je vždy s rizikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
18.9.22 16:05

Tak určitě ti to tady všichni žereme.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.22 16:25
@Russet píše:
Měj u sebe doma kondómy, když se spustíš s chlapem, co sotva znáš. To bych chtěla vědět, co to bylo za maséra… :roll: Těhotná být můžeš, samozřejmě. Nechráněný styk je vždy s rizikem…

To sa stalo u priatela na byte. A vobec som nad tym nepremyslala ze to da do mna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
18.9.22 16:28
@Neznama1800 píše:
To sa stalo u priatela na byte. A vobec som nad tym nepremyslala ze to da do mna.

A přítel vám vedle v kuchyni chystal večeři, že? Tak určitě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35853
18.9.22 16:37
@Dara90 píše:
A přítel vám vedle v kuchyni chystal večeři, že? Tak určitě :mavam:

Ne, ten to jen ještě zaplatil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.9.22 16:38
@Neznama1800 píše:
To sa stalo u priatela na byte. A vobec som nad tym nepremyslala ze to da do mna.

I feny rozhodnou o tom, který vořech ji obskočí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35966
18.9.22 16:41
@Neznama1800 píše:

Tak i kdyby ne, tak je pořád šance na těhotenství. Bez si pro prášek po a za pár měsíců na test na pohlaví choroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí