Zájezd do Paříže autobusem s ročním dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
30.9.21 13:56
@Santa Juana píše:
Busem s ročním dítětem 12 hodin nebo kolik? Ne. Teda s naší dcerou by to nešlo. Buď by spolucestující zabili nás nebo bychom studem spáchali sebevraždu nebo by se raději odstrelili ti spolucestující. Mozna autem nebo letadlem, a tam si půjčit auto…

Do Paříže tak 20 - 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
30.9.21 13:57

Tak my jeli s roční dcerou do Barcelony a bylo to fajn, ale letěli jsme letadlem a program jsme měli svůj vlastní. Cestu autobusem a nějaký organizovaný program, nedej bože dokonce Disneyland si fakt neumím představit :lol: To jim to dítě radši pohlidejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
30.9.21 14:00

Nejela bych ani sama se sebou, natoz s rocnim ditetem. A to jsme doma velky cestovatele…

1. dite nechat na hlidani u tebe/prarodicu, at jedou sami 2) vymenit za jiny zajezd letadlem, nebo to uplne vratit, jestli to jde 3) prodat to nekomu jinemu z rodiny nebo na internetu

Do Parize autobusem jedine za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.9.21 14:02
@Maminanamatersky píše:
Nejela bych ani sama se sebou, natoz s rocnim ditetem. A to jsme doma velky cestovatele…
  1. dite nechat na hlidani u tebe/prarodicu, at jedou sami 2) vymenit za jiny zajezd letadlem, nebo to uplne vratit, jestli to jde 3) prodat to nekomu jinemu z rodiny nebo na internetu

Do Parize autobusem jedine za trest.

Takovou dálku bych nejela. Lepší je letět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15938
30.9.21 14:08
@topazio píše:
Pomsta spolucestujícím.

Ano, ale dobře jim tak, nikdo normální tam autobusem nepojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
30.9.21 14:08
@jednoslunicko píše:
Do Paříže tak 20 - 24 hodin.

Oukej, neznám… Byla jsem ve Francii jenom na lyžích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
30.9.21 14:11
@stinga píše: :roll: to jsi koupila víc než 2 roky dopředu? to je teda fakt zvláštní

No proc by ne.. Koupila to preloni, pak bylo kvuli corone vsechno zavreny, tak ji prodlouzili voucher a segra mezitim otehotnela.. Co je na tom nepravdepodobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
30.9.21 14:13
@Maminanamatersky píše:
No proc by ne.. Koupila to preloni, pak bylo kvuli corone vsechno zavreny, tak ji prodlouzili voucher a segra mezitim otehotnela.. Co je na tom nepravdepodobneho.

dítě už má rok, k tomu ještě 9 měsíců těhotenství - no dobře, no

Příspěvek upraven 30.09.21 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
30.9.21 14:14

Chudák ti, co pojedou s nima :lol:
To jim nemůžete prcka pohlídat? Nebude už tak malý a i rodiče odpočinek určitě ocení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
30.9.21 14:33

Uf, ani za milion. Já jsem ráda, že s holkou přežijí dvacetiminutový cestu vlakem a to má dva roky. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.9.21 14:42

Většina lidí řeší cestu, ale já bych s ročním nešla ani do toho DL, ani kdybych ho měla za barákem. To roční dítě z toho nic mít nebude a dospělým bude „překážet“, protože většina atrakcí pro tak malé děti není. Takže ani změnu dopravního prostředku nevidím jako řešení.
Poukaz bych využila tak, že bych se s obdarovanými domluvila, že jim buď dítě pohledem, ať jedou sami, nebo bych jela já s někým a jim koupila iny poukaz o pár let později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
30.9.21 14:48

Souhlasím, že by to byla sebevražda jet s nemluvnětem. Jinak Disneyland není zas tak moc pěkný, leda jako doplněk výletu do Paříže. Z ČR je tím směrem nejblíž LEGOLAND u Ulmu v Německu, to se dá autem, ale top zábavní parky pro dospělé jsou Europa-Park u Rustu/Freiburgu (u hranic s Francií) a pak Phantasialand u Köln am Rhein, to je autem trochu dál, ale s jedním přespáním úplně na pohodu (teda z Moravy o něco míň:).
To vám ale teď nepomůže. Takže jestli nejde poukaz vrátit, vyměnit nebo dítě pohlídat, fakt by měl jet někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
30.9.21 14:57

V Rustu jsem byla několikrát jako dítě, tam bych se chtěla někdy zase podívat, ale je to dálka. Tehdy jsme tam měli poblíž rodinu. Ale nedovedu si představit, co by v podobném zařízení dělalo roční dítě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
30.9.21 14:58

Ne, ani autem, natož autobusem, mne stačil let 9 hod, když ji bylo rok a půl a osypky ještě ted..a nějak nevim co DL s takto malým děckem, za mě zbytečnost, neužije si to mrně ani vy, počkla bych až bude starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.9.21 16:42

Jen z té představy se mi orosilo čelo… :mrgreen: Já vyzkoušela s prckem různé způsoby dopravy a autobus byl jednoznačně nejhorší. V letadle i vlaku se může částečně proběhnout, v buse je to horší. A to jsem jela blbý dvě hodiny. Prcek nechtěl spát, i když byl hrozně přetažený, takže řval, pak se mi ho teda podařilo uspat, ale tak, že ležel na mě a když jsem se pohnula, tak se probral, takže jsem byla ztuhlá jak prase. V autobuse nemáš autosedačku, takže i bezpečnost je nula bodů. Rodiče budou vyřízení, spolucestující naštvaní. A po tom „výletu“ autobusem by je pak čekal den plný atrakcí, kde budou chcípat únavou, zabavovat prcka a ani nebudou moct jít na něco spolu, protože jeden bude vždycky hlídat, aby druhý mohl na atrakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí