Zájezd do Paříže autobusem s ročním dítětem

Anonymní
30.9.21 13:05

Zájezd do Paříže autobusem s ročním dítětem

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s cestování autobusem (delší dobu) s ročním dítětem? Koupila jsem sestře s manželem k Vánocům výlet do Disneylandu a do Paříže, ale nevím, jak, nebo zda by to zvládali s roční holčičkou. Poukaz jsem koupila bohužel dříve a nevěděli jsme, že jim do života vstoupí miminko a peníze jsou nevratné, tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti, maminky. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
30.9.21 13:07

Myslim, že by to byla nocni mura pro vsechny, ta cesta je silene dlouha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.9.21 13:09

NIKDY.
At jede nekdo jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339

Pro mě by to bylo za trest :D Někdo s tím bude určitě v pohodě, ale pro me sedet s ročním dítětem celou noc (nebo ještě hůř cely den ) v buse, to fakt ne 8o
Určitě jsi to myslela dobře …
Můžeš nabídnout, ze jim batole na par dni pohlídáš a oni si zajedou do Paříže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105

Za mě v žádném případě, to by kleplo sestru, svagra a všechny cestující, na rocni dítě je to strašně dlouhá cesta autobusem, letadla bych se nebála, ale busem v žádném případě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
30.9.21 13:11

Busem s ročním dítětem 12 hodin nebo kolik? Ne. Teda s naší dcerou by to nešlo. Buď by spolucestující zabili nás nebo bychom studem spáchali sebevraždu nebo by se raději odstrelili ti spolucestující. Mozna autem nebo letadlem, a tam si půjčit auto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.9.21 13:13

Nemůžou letět? Já bych rozhodně s tak malým děckem busem nejela. Šílenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
30.9.21 13:14
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s cestování autobusem (delší dobu) s ročním dítětem? Koupila jsem sestře s manželem k Vánocům výlet do Disneylandu a do Paříže, ale nevím, jak, nebo zda by to zvládali s roční holčičkou. Poukaz jsem koupila bohužel dříve a nevěděli jsme, že jim do života vstoupí miminko a peníze jsou nevratné, tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti, maminky. Moc děkuji
:roll: to jsi koupila víc než 2 roky dopředu? to je teda fakt zvláštní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

Do Paříže jsem jela autobusem v 13 letech se školou… Naprosto si nedokážu představit toto absolvovat s ročním dítětem. 8o

• Citovat
  • Upravit
16186
@Santa Juana píše:
Busem s ročním dítětem 12 hodin nebo kolik? Ne. Teda s naší dcerou by to nešlo. Buď by spolucestující zabili nás nebo bychom studem spáchali sebevraždu nebo by se raději odstrelili ti spolucestující. Mozna autem nebo letadlem, a tam si půjčit auto…

To ani není nutné. DL je jednu zastávku od letiště CDG, vyprdne tě to přímo před bránami. Kdyby si sehnali ubytování poblíž, nemusí nic řešit. I do centra se dostanou pohodlně metrem, ta síť je tam dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.9.21 13:17

Nejlepsi by bylo, abys jim k tomu darku pridala hlidani kojence…rozdelte si to nejak s babickama a dedeckama a at jedou sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.9.21 13:19

Za mě ani omylem, hlavně kvůli vsem okolo :think: vím, že mého skoro ročního bych v Klidu neudržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
30.9.21 13:19
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s cestování autobusem (delší dobu) s ročním dítětem? Koupila jsem sestře s manželem k Vánocům výlet do Disneylandu a do Paříže, ale nevím, jak, nebo zda by to zvládali s roční holčičkou. Poukaz jsem koupila bohužel dříve a nevěděli jsme, že jim do života vstoupí miminko a peníze jsou nevratné, tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti, maminky. Moc děkuji

Čím se provinili potenciální spolucestující?

Autobusový zájezd do Paříže jsem kdysi s kamarádkou absolvovala - a představa ročního dítěte v autobuse je fakt hoooodně děsivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
30.9.21 13:20

Za mě nee, mému jsou teď dva roky a dlouhé cesty (i do Chorvatska) v autě zvládá dobře, možná by tak zvládl i autobus, ale co když ne… a pak jsou v prd*** i rodiče i cestující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.9.21 13:22

Pro roční dítě bude cesta peklo. A pro ostatní cestující také. Nemůžeš sestře dítě pohlídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí