Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Myslim, že by to byla nocni mura pro vsechny, ta cesta je silene dlouha
Pro mě by to bylo za trest
Někdo s tím bude určitě v pohodě, ale pro me sedet s ročním dítětem celou noc (nebo ještě hůř cely den ) v buse, to fakt ne ![]()
Určitě jsi to myslela dobře …
Můžeš nabídnout, ze jim batole na par dni pohlídáš a oni si zajedou do Paříže ![]()
Za mě v žádném případě, to by kleplo sestru, svagra a všechny cestující, na rocni dítě je to strašně dlouhá cesta autobusem, letadla bych se nebála, ale busem v žádném případě..
Busem s ročním dítětem 12 hodin nebo kolik? Ne. Teda s naší dcerou by to nešlo. Buď by spolucestující zabili nás nebo bychom studem spáchali sebevraždu nebo by se raději odstrelili ti spolucestující. Mozna autem nebo letadlem, a tam si půjčit auto…
Nemůžou letět? Já bych rozhodně s tak malým děckem busem nejela. Šílenost.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s cestování autobusem (delší dobu) s ročním dítětem? Koupila jsem sestře s manželem k Vánocům výlet do Disneylandu a do Paříže, ale nevím, jak, nebo zda by to zvládali s roční holčičkou. Poukaz jsem koupila bohužel dříve a nevěděli jsme, že jim do života vstoupí miminko a peníze jsou nevratné, tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti, maminky. Moc děkuji
Do Paříže jsem jela autobusem v 13 letech se školou… Naprosto si nedokážu představit toto absolvovat s ročním dítětem. ![]()
@Santa Juana píše:
Busem s ročním dítětem 12 hodin nebo kolik? Ne. Teda s naší dcerou by to nešlo. Buď by spolucestující zabili nás nebo bychom studem spáchali sebevraždu nebo by se raději odstrelili ti spolucestující. Mozna autem nebo letadlem, a tam si půjčit auto…
To ani není nutné. DL je jednu zastávku od letiště CDG, vyprdne tě to přímo před bránami. Kdyby si sehnali ubytování poblíž, nemusí nic řešit. I do centra se dostanou pohodlně metrem, ta síť je tam dobrá ![]()
Nejlepsi by bylo, abys jim k tomu darku pridala hlidani kojence…rozdelte si to nejak s babickama a dedeckama a at jedou sami
Za mě ani omylem, hlavně kvůli vsem okolo
vím, že mého skoro ročního bych v Klidu neudržela
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s cestování autobusem (delší dobu) s ročním dítětem? Koupila jsem sestře s manželem k Vánocům výlet do Disneylandu a do Paříže, ale nevím, jak, nebo zda by to zvládali s roční holčičkou. Poukaz jsem koupila bohužel dříve a nevěděli jsme, že jim do života vstoupí miminko a peníze jsou nevratné, tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti, maminky. Moc děkuji
Čím se provinili potenciální spolucestující?
Autobusový zájezd do Paříže jsem kdysi s kamarádkou absolvovala - a představa ročního dítěte v autobuse je fakt hoooodně děsivá.
Za mě nee, mému jsou teď dva roky a dlouhé cesty (i do Chorvatska) v autě zvládá dobře, možná by tak zvládl i autobus, ale co když ne… a pak jsou v prd*** i rodiče i cestující…
Pro roční dítě bude cesta peklo. A pro ostatní cestující také. Nemůžeš sestře dítě pohlídat?
Dobrý den,