Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
to mi moc nepomohlo, ale diky za nazor..spis bych potrebovala vedet, jak to usporadat v 1+1 klidne i se 2 detma, jak to lide maji…
@nicolle24 píše:
@Petra274 Souhlasím a omlouvám se že vám do této diskuze vstupuji ale já vyrostla v garsonce a neumím si představit kdybych tenkrát měla sourozence, asi bych rodičům moc nepoděkovala. Do takových 6 let dítěte se to možná dá, ale myslím že si by dítě(děti) měli mít svůj pokojík později své soukromí. Neříkám že to nebylo fajn, ráda vzpomínám na náš pidi byt ale soukromí chybělo. A většinu času sem trávila u babičky kde jsem mohla mít svůj pokoj.Naši mají momentálně velký byt a dva přírůstky (4roky a 7let) a určitě bylo lepší počkat než se mačkat to říká i mámča!
Nicolle 24 krásné napsané. Myslím, že náš syn to vidí podobně jako ty a to jsou mu teprve tři. Ale on je hodně divoký a potřebuje prostor. Taky rád chodí k babičce, kde má svůj pokojíček. Už se těším, až budeme ve velkém bytě.
@Anonymní píše:
to mi moc nepomohlo, ale diky za nazor..spis bych potrebovala vedet, jak to usporadat v 1+1 klidne i se 2 detma, jak to lide maji…
Ahoj anonymní, uspořádané to máme tak, že máme kuchyň a obývák v jednom. Obývák je zároveň i pokojíček pro mlého, takže je všude spousta hraček. Zrušila jsem všechny vytrínky a poličky, kde jsem měla vystavené věci a jsou tam prostě hračky. Ve druhé místnosti spíme a máme úložné prostory. Navíc jsme si nechali v chodně nade dveřmi postavit patro, aby jsme měli další úložné prostory. A přemýšleli jsme, že dáme ještě do kuchyně nad linku další dvířka až ke stropu. To byl jen nápad, ale nakonec jsme to neudělali