Zajímavé usb disky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
137
14.1.14 13:47

Zajímavé usb disky

Drahé kolegyně,
moje šéfová bude teď slavit 30. narozeniny. V podstatě jsem její jediná podřízená, proto to musím vyřešit sama bez nějaké porady s kolegy. A přiznám se, že docela tápu, co jí dát.
Myslíte, že by byl dobrý nápad ji podarovat třeba některou z těchhle flešek?
http://www.stylove-doplnky.cz/…y-swarovski/
Nikdy jsem nadřízenému dárek nedávala, proto nevím, jestli to není třeba moc levné nebo drahé… Prosím poraďte, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
14.1.14 13:50

P. S.: Myslím si, že jako dárek je to zajímavé, jen si prostě nejsem jistá cenovou hranicí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.1.14 13:51

Mne to prijde, jako originlni darek.
A ty usb flashky se mi moc libi.Asi bych nekoupila zadnou za 2.000,– Ale jsou tam i cenove dostupne.
Jen muj nazor ohledne vyberu.Libi se mi ty, co spise vypadaji, jako sperk, ci privesek. Nez nejake ty angry birds, nebo zviratka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 13:52

@sara1000 Díky moc za radu - určitě bych spíš zvolila nějaký ten decentní disk co vypadá jako šperk, myslíš, že takhle disk + přání bude dostačující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.1.14 13:53

Jestli jsi jediná podřízená a jediná, kdo se skládá na dárek, tak mi to přijde dost drahé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 13:55

@Etcetera78 Myslíš? Já právě nevím - pracuji pro ni převážně z domu, vídáme se 2 dny v týdnu - moc si jí vážím, je skvělá šéfová. Právě nevím, jestli dát jen nějaký symbolický dárek, nebo takovýhle dražší, ale aby si zase neřekla, že třeba moc utrácím… opravdu se omlouvám, v takové situaci jsem ještě nebyla, tak budu ráda za každé doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.1.14 13:56
@Galaxys píše:
@sara1000 Díky moc za radu - určitě bych spíš zvolila nějaký ten decentní disk co vypadá jako šperk, myslíš, že takhle disk + přání bude dostačující?

Urcite to bude dostacujici.Dej to do nejake pekne krabicky a s pranickem to staci.Ja sama ych treba koupila jen nejake caje a kvetiny, jako pozornost. A i tak bych musela mit nadrizenou hodne rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 13:57

@sara1000 Já jsem si říkala, že kytku a bonboniéru bych jí dala, kdyby zrovna ale neměla ty kulatiny… sakryš, pořád váhám a váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.1.14 13:59

@Galaxys já bych třeba dárek v hodnotě 500 nedala ani kamarádce - nadělujeme si dárky spíš symbolické. V práci jsme byli velký kolektiv, tak když dal každý 30,– tak se za to dalo něco pořídit a nikoho to nebolelo.

Takhle - jestli pro tebe je to částka, kterou ráda dáš, tak to kup, jako dárek je to fakt hezké, určitě udělá radost. Ale aby ona pak neměla pocit závazku, že ti k narozkám taky musí koupit něco výjimečného…
anebo ani neměla pocit, že ti dává zbytečně vysoký plat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.1.14 14:01

Tak hlavně jestli to potřebuje a jestli to ocení :nevim: A jestli se to k ní hodí. Ke mě by se nehodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 14:15

@Etcetera78 @Izzz
Moc Vám děkuji za tipy a rady, asi jí pořídím jeden z těch, co vypadají jako šperky, ale jsou v té nejnižší cenové relaci. USB využívá denně-vozí jej s materiály + prezentacemi na jednání s klienty, proto mě to taky napadlo. Už jsem se tak na 90 % procent teda rozhodla, že jí ho dám :-) Dala mi krásné vánoční premie, tak se jí tím aspoň takhle trochu odměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.1.14 14:22

Je fajn, ze muze existovat takovy pratelsky stav mezi zamestnancem a zamestnavatelem.Ja to nikdy bohuzel nezazila.Ale co neni, muze byt :)
Zrovna si hledam nove zamestnani. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 14:29

Já jsem v tomhle měla velké štěstí. Mám dost starostí o vlastní i nevlastní prcky, takže jsem hrozně vděčná, že s ní můžu takhle spolupracovat. Vždycky mi vyšla vstříc a nikdy nebyla sobecká. Nemáme přátelský vztah, ale velmi dobrý profesní vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.1.14 14:56

@Galaxys
Jednodusse super.To ti zavidim, ja nemuzu najit adekvatni praci, jen kvuli tomu, ze jsem po rodicaku:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 15:07

@sara1000 Já jsem prostě měla štěstí, ale taky mi to dlouho trvalo… přeju, aby se ti podařilo také najít to, co by ti vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák